I Ubud, en indonesisk by i hjertet af Balis jungle, ligger der et hotel, der vil få dig til at snappe efter vejret. Jeg snakker om Hanging Gardens of Bali – et unikt villakompleks, der ikke blot vinder på dets fantastiske placering, men også på de infinity pools, du får lov til at svømme i her. Hvis du tager et kig på de følgende billeder, vil du snart se, hvorfor hotellets gæster taler om en næsten ubeskrivelig ferieoplevelse… 

Hanging Gardens Bali – det magiske hotel

Du er sikkert ligesom mig lige nu: du sidder foran skærmen, ser på billederne og drømmer om at slappe af i den rummelige infinity-pool, hvorfra der er en fuldstændig ubeskrivelig smuk udsigt over junglen. Bare tanken om det alene gør, at du er parat til at hoppe på det næste fly og afsted til Hanging Gardens i Ubud.

Resortet Hanging Gardens består af 44 private villaer og suiter. På dette luksuriøse hotel vil du ikke bare være omgivet af den lyse, grønne jungle, men også af pragtfulde, frugtbare haver, hvor vanillestænger, kokosnødder, orkideer og bambus bl.a. dyrkes. Udsigten er uvurderlige! Hanging Gardens er nærmest bygget ind i naturen, hvilket gør, at det se ud som om, det altid har været der. En ferie i pagt med naturen kunne ikke være smukkere.

Dette luksuriøse 5-stjernede resort tilbyder sine gæster et omfattende wellness-program, der gør et ophold endnu mere perfekt. Spa-behandlingerne er også tilgængelige udenfor, hvis du ønsker det. Og i gourmetrestauranten kan du se frem til lækre, kulinariske oplevelser. Ja, den femstjernede service er meget tydelig! Hvis du har brug for lidt action, så kan du også tage på spændende Land Rover-ture gennem junglen – med al denne luksus er der ikke plads til kedsomhed!

Billeder af hotellet Hanging Gardens på Bali ved Ubud

Forkæl dig selv på gourmet-restauranten:

Spa cuisine at Hanging Gardens Ubud, Bali

… nyd en romantisk middag udendørs:

Du kan også holde dit bryllup her:

Weddings at the Hidden Palace at Hanging Gardens Ubud, Bali_1

Du kan også nyde flere billeder på Instagram:

hanging gardens 1

hanging gardens 2

hanging gardens 3

hanging gardens 4

Bali – jeg kommer!

De oplevelser og hoteller, som den fortryllende ø i Det Indiske Ocean har at tilbyde, er simpelthen utrolige. Det fascinerer mig gang på gang, og overrasker mig med nogle helt nye, sensationelle hoteller, der lige har åbnet og efterlader mig med en stor rejselyst. Der er ikke noget, jeg ville elske mere end bare at hoppe på det næste fly … Hvis du føler på samme måde, så kan du kigge på fly her. Og ellers følge med på bloggen, hvor der løbende kommer til tilbud til skønne steder i hele verden.

Er du blevet inspireret til en rejse til Bali? Du kan finde mange gode tilbud på en Bali ferie her på Holidayguru.dk
Se bare vores tilbudsside “Rejser til Bali – Holidayguru.dk“.