Jeg tror alle har drømt om at komme til Seychellerne på et tidspunkt. Og det er ikke underligt! En luksuriøs rejse, hvor tiden bliver brugt på at nyde solen på smukke strande, nyde en cocktail eller svømme en tur i det varme, turkise vand. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Hvis det koldere vejr giver dig et alvorligt tilfælde af efteråretsblues, og du leder efter lidt inspiration til en hel speciel ferie, så har jeg fundet et fantastisk resort, der med garanti giver dig rejselyst. Tror du ikke på mig? Så fortsæt med at læse – du vil ikke fortryde det!

Four Seasons – det er et mærke, der er lig med uovertruffen luksus og service, og deres hoteller findes over hele verden i de smukkeste og betagende steder. Four Seasons Seychellerne tilbyder alt, hvad du ville forvente fra et luksushotel – komfort, fantastisk udsigt og high-end køkken – dette resort er lidt speciel!

Four Seasons Seychellerne – luksus i paradis

Beliggende på øen Mahé er Four Seasons Seychellerne resort gemt væk blandt trætoppene. Her er udsigt over den maleriske Petite Anse, der siges at være en af de bedste strande på hele øen. Villaerne er bygget på pæle, og der er forskellige typer af villaer at vælge mellem, alt efter om du vil have direkte adgang til stranden eller lidt mere privatliv. Dette 5-stjernede resort har fået tildelt TripAdvisor Travellers ‘Choice Award, og det betragtes som et af de bedste hoteller på Seychellerne! Ud fra billederne er det ikke svært at forstå hvorfor…

Det er imponerende, er det ikke? Men selvfølgelig er så meget luksus også forbundet med en pris i den høje ende. Men på Trivago sammenlignes masser af forskellige priser på tværs af internettet, så det er ikke et dumt sted at kigge, hvis du vil spare penge. Og på Momondo.dk kan du lede efter flybilletter til paradiset.

Det er den perfekte blanding af natur, luksus og afslapning. Og så med en fantastisk udsigt til at toppe det hele. Four Seasons Seychellerne er en oplevelse helt for sig selv, og hvis du overvejer at tage til Seychellerne, så er det helt sikkert stedet at bo.