Efter måneders forhandlinger og usikkerhed er der nu indgået en samlet aftale for hele det kommunale område i Danmark! Nu kan vi snart booke ferie!

Efter måneders forhandlinger og usikkerhed er der nu indgået en samlet aftale for hele det kommunale område i Danmark! Det meddeler topforhandleren for lønmodtagerne, Anders Bondo Christensen, i dag. Aftalen omfatter 500.000 lønmodtagere i den offentlige sektor!

Kommunalt forlig indgået St. Bededag!

family_beach_shutterstock_286469927 – Copy

Når der nu er indgået forlig på det kommunale område, hvor tæt er vi så på at få en aftale i hus på det regionale og statslige område? Christine Cordsen, politisk korrespondent for DR, har i dag sagt til DR nyhederne, at hun mener man skal være forsigtig med at love noget, men hun mener også at aftalen, som blev indgået i dag vil smitte af på det statslige, og det, der mangler på det, regionale område. Hun fortsætter med at sige, at de måske, inden Store Bededags weekenden er ovre, kan have alle aftaler på plads.

Aftalen som er indgået i dag sætter også en bremse for planerne om Lock-out, som der har været så meget snak om i medierne og på arbejdspladserne i de sidste par måneder. En mulig Lock-out har også betydet, at det har været besværligt for danskerne at booke ferie! Situationen har været meget usikker, og grundet lovgivningen i de forskellige a-kasser og fagforeninger, må man ikke forlade landet, hvis man strejker eller er påvirket af Lock-out. Men nu kan danskerne forhåbentlig snart begynde at planlægge deres sommerferier! Og måske kan vi alle sammen se frem til en sommer uden en storkonflikt hængende over hovedet på os.

Det håber vi i hvert fald her på Holidayguru.dk, og vi ser frem til at guide danskerne til deres ideelle feriedestination!

I kan se alle vores sommerferietilbud her