Skal du bruge en destination til en legendarisk polterabend, fødselsdagsfest eller bare til en festlig ferie? 😉 Ibiza er perfekt! Skønt vejr, kølige drinks, smukke mennesker og masser af cool klubber – for slet ikke at nævne luksushoteller.

Her har jeg samlet nogle af de lækreste hoteller på Ibiza, hvor du ikke bare kan få en dejlig luksusferie, men også en fantastisk fest!

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Her kan du feste igennem, men på en fuldstændig cool og chic måde! Den store pool er omkranset af masser af solsenge, hvor du kan sole om dagen og nyde festen om aftenen. Masser af store DJs spiller her, og du kan sagtens være heldig at spotte nogle kendisser. Hotellet har også en trendy beach club og naturligvis en afslappende spa, hvis du skal have hjælp til at komme dig over tømmermændene 😉

Book hotellet her

ME Ibiza

Endnu et femstjernet festhotel på partyøen ligger på østkysten lige ved siden af feststedet Nikki Beach. Her på hotellet kan du kombinere fest og farver med afslappet luksus, og om aftenen er der DJ sessioner, synkronsvømning og lækre vandmelonmartinis!

Book hotellet her

Ibiza Gran Hotel

Fra dette hotel kan du med en kort gåtur nå nogle af de bedste hotspots på øen – det er da belejligt! Men du behøver nu slet ikke forlade hotellet for at have en festlig aften… Der er bl.a. casino, spa, swimmingpools og forskellige restauranter.

Book hotellet her

Hard Rock Hotel Ibiza

Ja, det skal da med på listen! Det første Hard Rock hotel i Europa ligger i den mere stille ende af Playa d’en Bossa, og her finder du intet mindre end syv barer, restauranter (heriblandt Sublimotion, som udbyder en helt særlig madoplevelse kendt som den dyreste i verden) samt en sky lounge.

Book hotellet her