Uanset om det er et bryllup på stadion, en tatovering med et klublogo eller udebaneture til hver eneste kamp. Mange fans kender ingen grænser til kærligheden for. Og nu er hotelkæden Marriott kommet med et helt specielt tilbud i samarbejde med FC Bayern München

Hotelkæden Marriott, en partner i FC Bayern München, præsenterer nu en VIP-loge, der får de bayerske fodboldhjerter til at banke endnu hurtigere: En eksklusiv luksus suite med en lækker seng og udsigt direkte til grønsværen. Og det faktisk en loge, du også kan overnatte i.
VIP-logen er en del af samarbejdet med Courtyard by Marriott – den store internationale hotelkæde.

Marriotts luksus suite i Allianz Arena

Overnat i Allianz Arena – Sådan gør du

Men hvordan nyder man lige en nat i sådan en luksuriøs suite et yderst unikt sted? Og kan “normale fans” også få adgang til FC Bayern Marriott logen?

Først og fremmest, så er det medlemmerne af Marriotts Rewards Loyalty program, Marriott Rewards, Starwood Preferred Guest and The Ritz-Carlton Rewards som har førsteret til logen. Disse medlemmer kan med deres loyalitetspoint, som de eksempelvis kan indsamle via overnatninger på et af de mere end 1.100 hoteller rundt om verden, få adgang til diverse eksklusive arrangementer og events elleralle andre unikke tilbud. Det nyeste tiltag i denne bonusordning er nu en overnatning i luksuriøse loge på Allianz Arena, men også catering og service under selve kampen.

Dermed målretter tilbudet sig også først fremmest til forretningsfolk og sponsorer. Meeen, almindelige fans har faktisk også en chance for at nyde godt af denne unikke loge. Courtyard by Marriot udlover nemlig to VIP billetter til storkampen mod Borrussia Dortmund den 31. marts 2018, inklusiv efterfølgende overnatning på et Marriott hotel i München. Ikke dårligt, hvaa?

Allianz Arena München, FC Bayern Münchens hjemmebane

Dette nye initiativ og partnerskab er noget, som glæder sportsdirektøren i Bayern München, Karl-Heinz Rummenigge. I en officiel pressemeddelelse siger han: Vi er glade for, at de to brands, Courtyard by Marriott og FC Bayern München, har indgået et langsigtet partnerskab. Marriott International er den største hotelkæde i verden og FC Bayern München er en af de mest succesrige klubber i verden – I mine øjne er det altså et troværdigt og perfekt partnerskab. Især glæder jeg mig over, at vores fans også kan drage fordel af dette partnerskab, da vores nye hotelpartner vil kunne tilbyde vores fans attraktive tilbud på deres rejser til vores hjemme- og udekampe.

Hvad synes du om FC Bayern Münchens luksus suite? Vil du gerne overnatte i denne eksklusive fan-loge? Jeg kan i hvert fald godt forestille mig værre ting, end at se topfodbold fra en hyggelig seng 🙂