Nogle byer lokker store folkemængder til med deres årelange historie, andre med deres moderne og imponerende arkitektur. Uanset om det er Rom, Shanghai eller Dubai, er hver by bemærkelsesværdig i sig selv. Det er ligegyldigt, om det er en storby, der er hjemsted for millioner af mennesker, eller en lille landsby, der ikke er kendt af turister. Mange steder kan tiltrække folk blot på grund af stedets unikke karakter, og disse bogstaveligt talt farverige byer er ingen undtagelse. Tag et kig her, og forbered dig på at blive forbløffet, og hvem ved, det kan endda være inspiration til din næste ferie!

De mest farverige steder i verden

Valparaiso i Chile | Bo-Kaap i Cape Town, Sydafrik | St. John’s i Newfoundland, Canada | Chefchaouen i Marokko | Burano i Italien

Farverige steder2

Farverige huse og masser af graffiti i Valparaiso

Den vidunderlige havneby Valparaiso betragtes som den kulturelle hovedstad i Chile og er gået fra at være en af ​​Latinamerikas nøje bevogtede hemmeligheder til at blive en reel turistmagnet efter, at den blev tildelt UNESCOs verdensarvsstatus i 2003. De farverige huse og mure med vægmalerier er ikke de eneste ting, der tiltrækker folk fra hele verden – der er også det historiske centrum, den maleriske havn, og sidst men ikke mindst det vidunderlige syn af bugten med udsigt over Stillehavet.

Colorful buildings of the UNESCO World Heritage city of Valparaiso, Chile shutterstock_429063166-2 (1) (1)

 

Billige hoteller i Valparaíso >> Find flybilletter >> Ting at se i Valparaíso >>


Bo-Kaap – Cape Towns mere farverige side

Jeg er sikker på, at de fleste af jer er klar over, at der er masser af ting at lave i Sydafrikas næststørste by, Cape Town. Men vidste du, at skjult et sted i byen er et fortryllende område kaldet Bo-Kaap? Det er en forfriskende farveoase i hjertet af Cape Town, og hvis du nogensinde befinder dig i byens centrum, bør du helt sikkert tage dig tid til at slentre gennem de smalle og stejle gyder for at få en fornemmelse af området selv.

Find billige hoteller i Bo-Kaap >> Find flybilletter >> Ting at se i Bo-Kaap >>


St. John’s – en farverig Newfoundland havneby

St. John’s er en af ​​de allersmukkeste byer i Canada, men vidste du, at det er et af ​​de ældste steder i Nordamerika, der blev grundlagt af engelske kolonister? Byen er beliggende i den sydlige del af Newfoundland og er absolut charmerende med sin velbevarede naturlige bugt og mange historiske attraktioner. Du kan beundre de forskellige farvede huse og nyde den unikke ø-atmosfære, når du vandrer gennem gaderne i denne fortryllende by. Med lidt held kan du også se pukkelhvaler og lundefugle i deres naturlige habitat.

Find billige hoteller i St. John’s >> Find flybilletter >> Ting at se i St. John’s >>


Chefchaouen i Marokko – en by i blåt

Når man tænker på Marokko, tænker man som regel på eksotiske markeder med utallige krydderier, imponerende moskeer og masser af lækker mad. Dette orientalske land i den nordvestlige del af Afrika har virkelig noget for enhver smag – og derudover kan det prale af at være et af de mest farverige lande! Landet har også langt den mest blå by i verden. Bare tag et kig på disse fascinerende billeder, og du vil se, hvad jeg mener.

Find billige hoteller i Chefchaouen >> Find flybilletter >> Ting at se i Chefchaouen >>


Farverige Burano – en skøn ø nær Venedig

Denne lille, dejlige ø ligger omkring 35 minutter fra Venedig med båd, og den er vidunderligt smuk. Der er strålende farverige huse overalt, og du kan være sikker på, at de vil se fantastiske ud både i solskin og regnvejr! Når du tager hertil, er der en ting, du ikke må glemme at tage med – dit kamera! Det er simpelthen et must-have her!

Find billige hoteller i Burano og Venedig >> Find flybilletter >> Ting at se i Burano >>


Selvfølgelig er der mange flere stemningsfulde og unikke steder i verden som Cinque Terre i Italien eller Willemstad på øen Curacao, men jeg vil meget hellere introducere dig til steder, du måske aldrig har hørt om før. Åh, og endnu en ting – hvilken af ​​disse farverige byer er din favorit? Har du allerede været på et af de mest farverige steder i verden? Jeg ser frem til at høre fra dig!