Hvis du er typen, som kører selv på skiferie, så kender du måske dette scenarie:

Du har tilbragt 14 timer i bilen med ægtefællen og måske to eller tre børn på bagsædet, som på skift i de forgangne 14 timer på den tyske Autobahn har stillet spørgsmålet: “Hvornår er vi der?!” i et stadig oftere tempo og mere utålmodigt tonefald.
Langt om længe er I alle kommet godt frem til skiresortet og har parkeret bilen. Nu gælder det sidste step, før skiferien kan begynde. Skiudstyret skal hentes hos udlejeren, men… Og der er ikke et lille men.

Du er tilsyneladende kommet på samme tid som alle andre. Køen til skiudlejeren er lige så lang som den kø, du passerede 10 timer forinden ved Hamborg omkring Elb-tunnellen. Langt om længe bliver det din og din families tur. Og nu kommer det næste men. De sidste støvler, der er tilbage, passer ikke helt i størrelsen. Skiene og stavene er af en ældre model og lidt slidte, men efter at have stået i kø i 45 minutter, så tager I alligevel udstyret. For nu skal skiferien altså bare begynde! 

Skileje med Skiirr

Skiirr kommer dig til undsætning!

Men hvad nu hvis hele denne proces kunne gøres lidt nemmere? Lad mig fortælle dig om Skiirr – den nye måde at leje ski på!

Forestil dig en skiferie uden at skulle stå i kø i timevis – jeg kan næsten forestille mig, hvordan smilet breder sig på dit ansigt. Men mens du forestiller dig en skiferie uden alle de sædvanlige problemer, så tænker du sikkert også på, hvordan det kan lade sig gøre… Det kan jeg godt forstå – for der har ikke rigtig været en nem løsning før. Men nu er løsningen fundet – og da kan nu nyde en mere bekymringsfri skiferie! Jeg vil guide dig igennem hele processen – så bare læn dig tilbage og se frem til en skøn og kø-fri skiferie!

Jeg har fundet den fedeste side til dig! Her kan du nemlig leje alt, hvad du skal bruge til din skiferie: fx. ski og skistøvler! Og det hele kan blive leveret lige til døren af dit hotel, din lejlighed eller din feriehytte!  Hvis du før har været på skiferie (enten som kør selv ferie eller du er taget på skiferie med bus), så kender du helt sikkert det scenarie, jeg lagde op til i første afsnit af denne artikel – måske begyndte du måske allerede at få sved i håndfladerne ved tanken om de lange køer. Men nu vil jeg dele mine hemmeligheder med dig! Med denne hemmelighed kan du nemlig springe i hvert fald nogle af køerne over! Så hvis du er træt af den lange ventetid ved skisportstederne og på din skirejse, skal du bare blive ved med at læse denne artikel!

Billig skiferie

Hvordan virker Skiirr så?

Det er faktisk (og heldigvis) super let at leje dine ski med Skiirr! Bookningen af skiene og ski-udstyr sker via Skiirr.com, som er super let og overskuelig at finde rundt i! Du kan under bookningen vælge mellem flere forskellige “skipakker”. Du kan her vælge den “pakke”, som passer din skistil bedst muligt. Pakkerne er designet til at imødekomme alle niveauer af øvethed – så du føler dig tilpas og tryg i de ski, du har valgt. Hvis det er sådan, at du allerede har dine egne skistøvler, men ikke ejer ski – eller simpelthen ikke orker at slæbe dem med i bilen eller bussen, så kan du også sagtens vælge en “skipakke”, hvori du ‘bare’ lejer skiene. Du kan altså skræddersy din “skipakke” så den passer perfekt til lige netop dine behov! Og teamet ved Skiirr sidder klar til at guide dig igennem hele bookingprocessen, hvis du mod forventning skulle have problemer med at bestille din “skipakke”. Og teamet taler selvfølgelig dansk! 

Skiferie med familien

Bookning og levering – nemt og overskueligt!

Som jeg nævnte tidligere, så er bookingprocessen hos Skiirr nem og overskuelig. Du kan, når du er på Skiirr.com klikke dig ind på “Skipakker” fanebrevet på hjemmesiden. Her kan du nemlig se alle de forskellige “skipakker”, som Skiirr tilbyder. Og leveringen til dit skiresort eller hytte er gratis!

Skiirr tilbyder seks forskellige “skipakker”. Der er tre forskellige “skipakker” til voksne, en til teenagerene og to forskellige “skipakker” til børn. På den måde har du masser at vælge imellem, og du kan let finde den helt rigtige pakke til dine behov! Skiirr fjerner simpelthen så meget rod og stress som muligt! Prisen på de forskellige pakker varierer selvfølgelig, og i alle pakkerne er der forsikring af skiene inkluderet.

Hvis du selv har dine skistøvler, så skal du under bookingprocessen indtaste din støvles længde i mm (dette står på siden, i bunden eller i hælen af din skistøvle). Du kan også finde en let videoguide til at finde disse numre på Skiirr.com. Så bliver det næsten ikke nemmere!

Næste skridt i bookingprocessen er, at du skal indtaste din højde og vægt, så Skiirrs personale kan indstille bindingen på dine ski – så slipper du også for det!

Når du har taget det smarte valg at bestille dine ski i forvejen via Skiirr.com, så sørger Skiirr personalet simpelthen for resten! Skiirr’s personale sørger for, at dine ski står klar på det aftalte sted til det aftalte tidspunkt – så du simpelthen kan hoppe lige på en lift og begynde din skiferie uden at skulle stå i kø i timevis og uden at skulle nøjes med ski, der ikke rigtig passer dig! Noget andet helt fantastisk ved Skiirr’s service er, at du simpelthen bare efterlader dine ski på samme sted, som du modtog dem. Så tror jeg simpelthen ikke, at det kan gøres nemmere!

Skiferie

Hvad hvis mine ski ikke passer?

Hvis dine ski mod forventning ikke skulle passe – så bare rolig! For det betyder ikke, at du skal ind på et eller andet kontor og udfylde en masse kedelige og besværlige papirer for at få byttet dine ski. Du har faktisk nogle super nemme løsninger lige ved hånden! For Skiirr’s personale sidder klar! Du kan kontakte personalet via mail, telefon, sms, eller du kan chatte med dem via Skiirr.com. Hvis du gerne vil have byttet dit skiudstyr til en anden størrelse, så kan du som sagt let bestille dette via Skiirr.com. Du aftaler simpelthen bare en tid med en af Skiirr’s medarbejdere og aftaler et mødested og tidspunkt med dem, og så klarer de alt postyret. Mødet kan ske ved dit hotel, din lejlighed eller feriehytte – eller endda ved skiliften! Der er absolut intet bøvl der!

3 fordele ved Skiirr

  1. Du sparer tid og besvær – Skiirr gør det nemt for dig at holde skiferie
  2. Du får leveret ski og udstyr gratis til dit resort eller skihytte
  3. Forsikring er altid inkluderet i prisen, når du lejer udstyr hos Skiirr.com

OBS!

Når du booker igennem Skiirr skal du lige være opmærksom på, at firmaet indtil videre kun opererer i Wagrain i Østrig. Men servicen kommer snart til at være i flere lande, og holdet bag hjemmesiden arbejder hårdt for at kunne tilbyde deres super service til danskere på skiferie i hele Europa! Så du skal endelig sørge for at følge med, så du kan springe de trælse køer over på ved alle de destinationer, du skal rejse til på din skiferie!

Du kan se alle mine rejser til skiferie i Wagrain lige her

TILBUDDET ER UDLØBET
Skiferie i Wagrain inkl. halvpension
20.01.19

Skiferie i Wagrain

Populært hotel tæt på lift, piste og centrum. Liftkort er inkluderet

Denne skiferie i Wagrain inkl. halvpension tager udgangspunkt i det populære hotel Hotel Wagrainerhof, som ligger tæt på liften og piste. Hotellet er ideelt for både børn og voksne. Og med både halvpension og liftkort inkluderet er det en nem måde at holde skiferie i Østrig på. Og så har jeg slet ikke snakket om […]

16.01.19

Wagrain skiferie

Familievenlig skiferie i lejligheder inkl adgang til sauna og dampbad

Selv i april måned kan du stadig på ski i de østrigske alper, og her er Wagrain et af de allerbedste områder med skisportsområdet Ski Amadé i spidsen. Alene i dette område tæt på Wagrain finder I over 250 km piste med 90 lifte i alt. Du kan stå på ski i helt op til […]