Barcelona slår alt med sin blanding af shopping, sightseeing og strande. Men det er langt fra det hele – ekstravagante hoteller med skønne tagterrasser hæver barren endnu mere! Tag et kig på disse længere ned i artiklen – det er crème de la crème!

Jeg vil gå så langt, som til at sige, at Barcelona er en by, der aldrig vil kede dig, uanset hvor mange gange, du rejser dertil. Den perfekte kombination af shopping, strande og sightseeing er noget, du kun får i Barcelona. Jeg er sikker på, at alle, der har været der allerede, vil være enige med mig: Barcelona er en af Europas mest fantastiske byer, og det er et sted, du altid har lyst til at vende tilbage til. Uanset om det er for en dagstur eller en forlænget weekend, så er du der i løbet af tre timer med fly.

Men jeg har ikke tænkt mig at filosofere over alle de fantastiske ting, du kan opleve der – nej, i stedet for vil jeg tage et nærmere kig på Barcelonas mest eksklusive hoteller, der praler med de mest utrolige tagterrasse-pools. Jeg vil vædde på, du ikke kan vente med at se de fantastiske steder, jeg har fundet til dig!

Barcelona’s eksklusive hoteller med tagterrasse og pool

Grand Hotel Central | Ohla Hotel | W Barcelona | Hotel Omm | Hotel Claris

Se listen: Hoteller med tagterrasse i Barcelona

I den næste håndfuld afsnit vil jeg præsentere fem fed hoteller i Barcelona med rooftops, som alle har en vild udsigt, lækker tagterrasse eller pool i en højde, der normalt ikke befinder en pool sig i.

Hvilket hotel i Barcalone er dit yndlingshotel?

Grand Hotel Central

Grand Hotel Central Nyd følelsen af solens stråler på dine skuldre, mens resten af kroppen bliver kølet af i poolen og beundre samtidig udsigten over Barcelonas hustage med en mousserende drink … Dette lyder som opskriften på nogle alvorlige dagdrømme, men det er i virkeligheden hverdagen på Grand Hotel Central, hvor der hersker en eksklusiv atmosfære. Mens pool og skybar kun er åben for hotellets gæster i løbet af dagen, så forvandles tagterrassen til et rigtigt hotspot om aftenen – dørene er åbne for gæster uderfra, som leder efter et sted at feste i Barcelona.

Bar grand

Ohla Hotel

Hvis du planlægger at bo på Ohla Hotel, så glæd dig til en fantastisk udsigt over Barcelona. Se på de charmerende hustage og nyd den fremragende service, der er fra dette hotels rooftop. Det bliver særligt romantiske hen mod aftenen, som solen langsomt daler, og poolen er lyst op. Det er bedst at lade billederne tale for sig selv – trods alt, et billede siger mere end tusind ord!

ohla

tag ohla

W Barcelona

Jeg var nødt til at tage mig sammen, da jeg så W Hotel i Barcelona første gang- ordene svigtede mig simpelthen! Der venter gæsterne en fuldstændig betagende panoramaudsigt. Det luksuriøse interiør, et stilfuld strejf af romantik og denne utrolige udsigt over havet, stranden og Barcelonas skyline er tilsammen perfekt – og det er grunden til, at W Hotel er et af mine foretrukne hoteller med pool på tagterrassen i Barcelona. Tag et kig – hvem ville ikke ønske at tilbringe en nat her?

w fgosp

Hotel Omm

Poolen er måske ikke helt så stor, som de andre, jeg har præsenteret jer for, men Hotel Omm kan stadig prale af en hyggelig atmosfære på tagterrassen. Stemningen er skøn hele dagen, men den er i særdeleshed dejlig om aftenen. Nyd aftensolen med et glas vin og få et velfortjent hvil efter en lang dag med shopping. Det er svært ikke at være godt tilpas på Hotel Omm.

omm

Hotel Claris

Afslappende timer under den spanske sol? Så er Hotel Claris tagterrasse perfekt til dig! Smagfuldt designet, og du finder lige så mange pladser i solen som i skyggen. Palmetræer skaber en feriefølelse, og interiøret er også udvalgt meget nøje. Jeg ville være mere end tilfreds med at tilbringe et par dage her – hvad med jer?

claris

clarisd gwjs

Jeg vil vædde på, at du allerede ønsker at rejse en tur til Barcelona nu, ikke? Måske er et af disse hoteller indenfor dit budget, og du vil snart være at finde i poolen på tagterrassen på et af hotellerne i Barcelona?

Find din næste billige rejse til Barcelona på min tilbudsside “Rejser til Barcelona – Holidayguru.dk
Af og til poster jeg også nogle af disse hoteller med tagterrasse i Barcelona på den tilbudsside. Men hvis du søger andre vilde luksus hoteller rundt omkring i verden. Ja, så skal du kigge på min anden tilbudsside “Luksus hotel – Holidayguru.dk“.