Luksus og glamour … I den Persiske Golf har De Forenede Arabiske Emirater skabt et sandt paradis. Tag med til et land fuld af kontraster, hvor det ikke kun er ørkensandet, der funkler i aftensolen.

Når du tænker på luksus, er det ikke svært at forestille sig, at det var folk i den Persiske Golf, især Dubai og Abu Dhabi, der opfandt livet for de rige og smukke. Tag med mig og udforsk to af de vildeste og sandsynligvis mest utrolige byer i De Forenede Arabiske Emirater, hvor luksus strækker sig højt op i skyerne.

abu-dhabi-skyline-istock_000023648259_large-2

Dubai & Abu Dhabi – moderne og farverig millionbyer

Dubai | Abu Dhabi

Ferie i Dubai – Luksus på førsteklasse

I den største by i Emiraterne har de skabt noget unikt. Ud af ingenting opstod en by af guld, en by, der ikke kunne være mere luksuriøs. Måske det ikke passer til ethvert budget, men det glemmer vi et øjeblik, for drømme koster ikke en krone!

Luksushoteller i Dubai

Burj Al Arab er definitionen af luksus! Med 7 stjerner tilknyttet sit navn, er der ingen andre hoteller, der kan være med, heller ikke når du er på ferie i Dubai. Hvis du ønsker at føle sig som en konge, så bør du tjekke ind her. Og hvad får man så her, kan jeg næsten høre dig spørge? Tennisbaner på taget, en helikopterlandingsplads, en restaurant i et akvarium og 200 elegante suiter med udsigt over bugten.

Et hotel på sin egen ø, der i øvrigt er formet som en palme? Sådan et kan kun eksistere i Dubai … The Atlantis The Palm Resort har sin egen private strand og luksuriøse suiter. Du har også adgang til Aquaventure Waterpark, hvor du kan svømme i pools med hajer!. Men det er ikke kun hotellets gæster, der bor her – du kan også købe ejendomme på forskellige grene af øen, hvor dine naboer vil være Robbie Williams, Beckhams og Pamela Anderson. Der er bestemt ikke mangel på luksushoteller i Dubai – Du kan finde flere hoteller med mange stjerner lige her.

Rejser til Dubai

burj-al-arab-dubai-v3

Shopping i Dubai

Og hvad gør de rige og smukke, når de har slappet af i deres suiter? Shopper, selvfølgelig! Og hvilket sted er bedre at gøre det end i en af mest eksklusive byer med de bedste indkøbscentre i verden? Her skinner alt gyldent.

I Dubai Mall vil du næsten ikke være i stand til at rive dig selv væk fra butiksvinduerne. Det ene luksusmærke efter det anden, guldsmede, hvor ædelstenene skinner lysere end noget andet, du nogensinde har set. Men ingen grund til bekymring – du behøver ikke at køre dit dankort midt over! Kigge og ose er gratis 😉

Dubai ville ikke være landet, hvor overdrivelse fremmer forståelsen, hvis det ikke også var muligt at stå på ski midt i ørkenen. I Emirates Mall, når du er færdig med at shoppe, kan du hoppe i skistøvlerne og spænde skiene på og øve dine skills, selvom der er 40 grader udenfor.

Burj Khalifa – stor, større, størst!

Hvis du elsker rekorder, så besøg Burj Khalifa! Dette imponerende bygningsværk tårner stolt 828 meter op mod himlen og byder på en fantastisk udsigt. Hvis du ønsker at få noget frisk luft, så book en billet online til elevatoren, der tager dig til toppen, så undgår du de lange køer. Det er et must-do, når du besøger byen.

Når du har set springvandet ved foden af Burj Khalifa (kom om aftenen, der er lyseffekterne endnu mere imponerende), så kan vi fortsætte ind i Dubais natteliv – Bar 44 for at være mere præcis Med 44 forskellige typer champagne er der noget for enhver smag. Hvis du ønsker at feste med stjernerne, så læg vejen forbi Buddha Bar – alle de store navne hænger ud her.

dubai-skyline-with-beautiful-city-close-to-its-busiest-highway-on-traffic_shutterstock_429620146

Abu Dhabi – imponerende og kontrastfyldt

Så skal vi videre til hovedstaden i Emiraterne, hvor luksus kender ingen grænser! Hotellerne er smukke og kan prale med stilfuldt interiør og luksuriøse faciliteter. Når du ankommer her, vil du føle, at du er en del af et eventyr.

Hoteller i Abu Dhabi

Emirates Palace har virkelig fortjent sit navn, da dette hotel er indbegrebet af et palads. Kendisser som Kylie Minogue, Justin Timberlake, Beyonce og George W. Bush har alle booket et hotelværelse her, men de valgte sandsynligvis ét med en speciel indrettede VIP-indgang. Det er livet, når du er berømt. Andre hoteller, der også er imponerende, er Shangri La Hotel og Jumeira Etihad Towers.

Seværdigheder i Abu Dhabi

Når du har hygget dig i Abu Dhabi Golf Club, bør du tage en tur til Sheik Zayed Moské. Hvis du ankommer om aftenen er denne imponerende bygning funklende i aftenlyset. Det er verdens ottendestørste moske, og der er plads til 40.000 bedende på en gang. Den blev åbnet under ramadanen i 2007, og har lige siden været flittigt besøgt af både muslimer og nysgerrige turister.

The huge Sheik Zayed Mosque in Abu Dhabi

Formel 1: Abu Dhabi er godt kørende

Byen, hvor Ferrari, Lamborghini, Porsche og andre hurtige bilmærker er fast inventar på gaderne, er også her, hvor et årligt bilevent finder sted. Enhver, der er noget ved ved musikken, som man siger, mødes til Yas Marina Circuit i deres private luksusbiler og jubler på racerkørerne. Det er virkelig en spændende begivenhed, men hvis du synes, der er kedeligt kun at af se på løbene, så kan du selv opleve ægte fart i Ferrari World forlystelsespark. Sæt dig til rette i Formel Rossa, den hurtigste rutschebane i verden. Jeg lover dig, det giver sus i maven! Den accelerer fra 0-100 km/h på to sekunder og har en topfart på 240 km/h. God fornøjelse 😉

ferrari-shutterstock_261418439-redaktionell

Dubai & Abu Dhabi – en ørkendrøm, som nærmest ikke kan blive mere luksuriøs. Har du allerede besøgt en af byerne og ligger inde med gode tips? Del dem endeligt i kommentarfeltet!

Planlæg din tur til Emiraterne

Måske er du interesseret i flere luksuriøse og billige ferier til Dubai? Tag et kig på vores tilbudsside “Rejser til Dubai – Holidayguru.dk“.

 

Læs også