Har du brug for lidt inspiration til at finde ud af, hvor du skal rejse hen næste år? Så skal du bare læse med her, for jeg har taget et kig på Lonely Planets liste over steder, der er værd at besøge på din ferie i 2017.

Jeg tror ikke, destinationerne på denne liste er nogle, der som oftest står højst på danskernes rejseliste – og netop derfor skal du tage af sted! Oplev noget nyt og spændende, det er her, man virkelig kan lade sig overraske 😉

Tag til Bermuda på ferie i 2017

På Bermuda kan du opleve lyserøde sandstrande, et strejf af Storbritannien og en følelse af øliv. Et rigtig godt bud på en solferie til en drømmedestination i 2017! Det kunne også være, du står og skal bruge en destination til bryllupsrejse eller andet? Det ville da være perfekt!

shutterstock_510948427

Find fly til Bermuda her

Find hoteller i Bermuda her

Oplev Canada i 2017

Mange rejser til USA, men langt færre overvejer at smutte længere nordpå og opleve Canada, og det er en skam. Storslået natur, venlige og imødekommende mennesker, lækre vine og dynamiske byer… Der er masser at se og opleve, du skal bare vælge, hvilke destinationer i Canada du vil se!

spirit-island-in-maligne-lake-jasper-national-park-alberta-canada_shutterstock_255015211

Find fly til Canada her

Find hoteller i Canada her

På ferie i Colombia

Landet ligger på den nordlige spids af Sydamerika og vil for os danskere være en fantastisk spændende og eksotisk feriedestination. Colombia byder på formidabel kultur, gæstfrihed samt natur.

bogota_153960107

Find fly til Colombia her

Find hoteller i Colombia her

Dominica er ikke turistet, endnu

En Caribisk ø, der endnu ikke har mange turister. Derfor kan du her nyde livet på tomme strande og beundre kokospalmer, den bjergrige natur og aflægge et besøg i Morne Trois Pitons National Park.

shutterstock_451092637

Find fly til Dominica her

Find hoteller i Dominica her

Det ukendte Etiopien

Der er mulighed for både aktive naturoplevelser og fantastisk kulturel sightseeing i dette østafrikanske land. Hvordan lyder det at sejle på Tana-søen eller tage på trekkingtur i Simien-bjergene for eksempel? Det kunne være et frisk bud på en anderledes og original ferie i 2017.

shutterstock_505777993

Find fly til Etiopien her

Find hoteller i Etiopien her

Finland – et overset feriemål

Der er også god grund til at besøge Finland i 2017, for vi overser dem måske, selvom de udgør en del af Norden sammen med Danmark. Oplev sne, nordlys, sauna og den nye nationalpark Hossa!

laponie

Find fly til Finland her

Find hoteller i Finland her

Mongoliet bliver nemmere at besøge

År 2017 er året, du bør overveje at besøge Mongoliet, for den pulserende hovedstad ved navn Ulan Bator får en ny lufthavn. Oplev en anderledes storby med kultur og museer og nyd Mongoliets smukke landskab uden for byen.

mongolei_pferde

Find fly til Mongoliet her

Find hoteller i Mongoliet her

Myanmar, oplev det gamle Asien

Det tidligere Burma er et land i rivende udvikling, og jeg vil anbefale, at du snart tager et smut til dette smukke land, mens det stadig giver indblik i et mere “gammelt” Asien. Utroligt smukke templer og natur venter dig her.

Ferie i 2017

Find fly til Myanmar her

Find hoteller i Myanmar her

Nepal – genopbyg landet som turist

Du behøver ikke bestige Mount Everest for at nyde en rejse til Nepal! Nepal er stadig i gang med at komme på fode efter jordskælvet i 2015, og som turist kan du støtte dette smukke land.

nepal_temple

Find fly til Nepal her

Find hoteller i Nepal her

Ferie i Oman – undervurderet luksus

Mange har måske knap nok hørt om Oman, men det er en perfekt destination at udforske på en ferie i 2017 – forestil dig utrolige luksushoteller og en helt ny, futuristisk forlystelsespark! Hvis du er vild med Dubai, er dette et godt bud på en rejse til dig.

muscat-capital-of-oman_shutterstock_185660405-2

Find fly til Oman her

Find hoteller i Oman her