Disse barer fortjener en plads på din bucket list! Fantastisk, at der findes så mange vidunderlige steder ud over det sædvanlige, hvor man kan snuppe en øl, et glas vin eller en cocktail.

Tag et kig på denne samling af de vildeste barer i verden! Hvilken mon er din favorit? Måske du vil planlægge en vild, verdensomspændende pubcrawl efter at have læst artiklen.

The Rock  |  Carousel Bar  |  Panda and Sons  |  The Lockhart Bar |  Icebar By Icehotel |  Buza Bar |  Sky Bar |  Jeff’s Cellar |

Fragrances |  Sossovlei Lodge |  Rock Bar |  Cova D’en Xoroi|  |  Ozone Bar |  Sunland Boab Tree Bar

The Rock, Sansibar

tanzi

Denne fine restaurant i vandkanten serverer fisk og gode drinks. Her kan du sagtens tilbringe hel dag med at spise, drikke og solbade. Bliver det for varmt, går du bare lige ned af trappen, hvor du kan tage en dukkert i det krystalklare havvand.

Se flere billeder af The Rock lige her.

Carousel Bar, New Orleans

carousel

Har du altid drømt om at sidde på en karrusel og nyde en drink? Så skal du besøge Carousel Barlige her., hvis du en dag er i New Orleans i USA. Baren er nemlig bygget som en fin karrusel med bartendere i midten. Se flere billeder af den fine bar

Panda and Sons, Edinburgh

panda and sons

Panda and Sons er en rigtig hipster med et cool 1920’er tema. Her kan du drikke masser af skotsk whiskey og lokal gin – hvis du altså kan finde baren. Baren ligger centralt i Edinburgh, på Queen Stree, men for at komme ind i baren skal du gå ind i en frisørsalon, finde den hemmelige bogreol og give den et lille skub. Her bag bogreolen finder du nemlig den hemmelige bar.

Læs mere om Panda og Sons i Edinburgh lige her.

The Lockhart Bar, Toronto

great_hall_oxford_ONLY-EDITORIAL_302465570 – Copy

En bar med Harry Potter tema, hvad mere kunne man ønske sig? Her er drinksne opkaldt efter de velkendte karakterer fra Harry Potters univers, og er man ikke til drinks, kan man også få serveret lette snacks eller brunch.

Se selv her.

Icebar By Icehotel, Stockholm

shutterstock_379798030 – Copy

Befinder du dig i Stockholm, bliver du næsten nødt til at besøge denne bar, hvor alt er lavet af is. Selv de siddepladser, du sidder på, og de glas, du drikker af. Inden du bliver lukket ind, bliver du udstyret med en solid vinterjakke, så du kan holde til minusgraderne.  Her er drinksne altid iskolde!

Tjek Icebar ud lige her.

Find rejser til Stockholm lige her. 

Buza Bar i Dubrovnik, Kroatien

buza

Hvis du er vild med Game of Thrones, er denne bar et must at besøge! De nærliggende gader og den spektakulære udsigt har ofte været med i serien. Baren her er “midt i ingenting” – du finder den på nogle klipper med udsigt over Adriaterhavet.

Læs om baren lige her

Find din rejse til Kroatien

Sky Bar i Bangkok, Thailand

skybar1

Hvis du besøger Thailands hovedstad, vil jeg mene, at du SKAL lægge et smut forbi Lebua at State Tower-hotellet, hvor du finder denne rooftopbar. Baren er bl.a. kendt fra filmen Tømmermænd i Thailand og har en smuk udsigt over Bangkok. Du skal være klædt pænt på (ingen klipklappere eller sædvanligt ‘turist-outfit’) for at komme ind, og din påklædning bliver tjekket, inden du får lov at træde ind i elevatoren, der skal bringe dig op på 64. etage.

Tjek Sky Bar her

Find din rejse til Thailand

Jeff’s Cellar i Ipoh, Malaysia

barer1

Denne malaysiske bar var egentlig oprindeligt en privat kælder. På baren Jeff’s Cellar på Banjaran Hotsprings Retreat kan du smage diverse vine i en grotte, som kan dateres tilbage millioner af år. Det er helt spektakulært at opleve de forskellige features med naturlige vandhuller, store stalaktitter og stalagmitter.  

Find baren her

Find din rejse til Malaysia

Fragrances i Berlin, Tyskland

fragrances2

Denne bar, beliggende på Ritz Carlton, er ikke på min liste grundet udsigten eller beliggenheden, men er derimod et besøg værd pga. de helt specielle drinks! Her kan du nemlig prøve drinks, som er baseret på populære parfumer lige fra Giorgio Armani and Bulgari to Salvatore Ferragamo. Du kan simpelthen snuse til diverse dufte og vælge din drink derudfra. Drinksene bliver for resten serveret og pyntet meget overdådigt, og som du garanteret ikke har oplevet før – eksempelvis i et overdimensioneret jordbær med candyfloss eller et fuglehus!

Snus til baren lige her

Find din storbyferie til Berlin

Sossovlei Lodge i Sesriem, Namibia

namibia

Du kan nyde en Sydafrikansk vin ved siden af verdens ældste ørken på baren på Sossovlei Lodge, mens du kan se dyrelivet på nært hold. Hvis du trænger til at blive afkølet, kan du tage en dukkert i poolen og samtidig nysgerrigt kigge på gazeller og sjakaler og lade dig betage af denne fantastiske afsides natur.

Se hotellet Sossovlei Lodge her

Find hotel i Sesriem her

Rock Bar på Bali, Indonesien

rockbar

Rock Bar er beliggende i Ayana Resort and Spa Bali og er berømt for at være et fantastisk sted at nyde vidunderlige solnedgange. Udsigten til disse er helt perfekt, for baren ligger oven på klippeformationer over Det Indiske Ocean.

Tjek Rock Bar her

Find din rejse til Bali

Cova D’en Xoroi på Menorca, Spanien

menorca

Baren her har til huse i en række grotter, som er blevet skåret ind i klipperne ved Cala En Porter på Menorca. Du kan nyde din drink på en af terasserne, der har udsigt over vandet. Inde i grotterne kan du danse på natklubber.

Se Cova D’en Xoroi her

Find din ferie til Spanien

Ozone Bar, Hong Kong

ozone

Tag op på 188. etage på Ritz-Carlton i Hong Kong. Her finder du verdens “højeste” bar! Lad dig fortrylle af den eventyrlige blå indretning, nyd en drink og tag del i et kurses af barens dygtige mixolog.

Find den gode udsigt her

Find din rejse til Kina

Sunland Boab Tree Bar i Limpopo, Sydafrika

baobab

Kom tilbage til naturen på denne anderledes bar i Sydafrika. Sunland Boab Tree Bar er beliggende inde i stammen af et stort, tusindvis af år gammelt baobab-træ. Et af de ældste træer på Jorden, baobab-træet, udhules i midten, når det bliver over tusind år gammelt, så der dannes små “grotter” og åbninger – og det er altså der, du kan nyde din drink!

Find det kæmpe træ lige her

Find din rejse til Afrika her

Der er steder, hvor man lige snupper en drink, og så er der de barer, man besøger for selve baren, selve atmosfæren, omgivelserne og æstetikken OG for at få en spektakulær drink. Nu har du set min liste over sådanne barer, barer du bare MÅ besøge, hvis du er i området. Nogle af dem fortjener måske endda at få deres helt egen plads på din bucket list? 😉

Og apropros bucket list, har du læst min artikel om steder i hele verden, du bare skal besøge? Ellers så kan du læse min bucket liste HER