Overnat på havet, lyt til havets sang i løbet af natten og nyd den bedste søvn i dit liv, mens bølgerne skvulper under dig… Selvom du sandsynligvis næppe ønsker at stå ud af sengen om morgenen, så bliver du bare nødt til at åbne døren og gå ud på trægangbroen, hvorfra du kan hoppe i det krystalklare vand. Du kan leve drømmen ud, hvis du tilbringe din ferie i en af de såkaldte overwater bungalows. Du finder dem over hele verden, og her præsenterer jeg dig for nogle af de smukkeste.

m 1

5- stjernet Cocoa Island Hotel på Maldiverne – livet er skønt!

Maldiverne er et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har set. Og som om omgivelserne ikke var nok, så er der en række spektakulære overwater bungalows,  som vil få dig til at tabe kæben! På det 5-stjernede Cocoa Island Hotel vil du leve direkte ovenpå det turkisblå vand. Farverige fisk vil hilse dig godmorgen – her er der kun havet i miles omkreds og strålende sol, og du kan nyde tilværelsen og slappe af.

m2

5-stjernet Four Seasons Bora Bora Hotel i Fransk Polynesien

Denne spektakulære overwater bungalow lokker folk til fra hele verden. Fransk Polynesien er et vidunderligt smukt område i det sydlige Stillehav, der består af mange små øer. Du kan forvente eksotiske landskaber og fantastiske sandstrande, så langt øjet rækker, og frem for alt indkvartering på et drømmehotel. Det 5-stjernede Four Season Bora Bora Hotel består af rummelige og udsøgte overwater bungalows, der er udstyret med high-end møbler. Og der er selvfølgelig også en swimmingpool med krystalklart vand.

5-stjernet Gili Lankanfushi Hotel på Maldiverne – ren paradis!

Et stykke af paradis til dig… selvom det er kun for en uge. Det smukke 5-stjernede Gili Lankanfushi Hotel findes i North Malé Atoll på Maldiverne. Din morgenmad leveres hver morgen af små både, og du kan blive hentet når som helst på dagen eller om natten, hvis du ønsker at tage på en lille tur … eller du kan smutte i badetøjet og hoppe i det vidunderlige hav. Du kan bestille en luksuriøs villa helt for dig selv – og nyde livet fuldt ud!

m4

Drømme og 5 stjerner på Conrad Maldives Rangali Island Hotel

Når du kombinerer et paradislandskab med en luksuriøs atmosfære, så får du det ultimative feriemål. Det 5-stjernede Conrad Maldives Rangali Island Hotel kan prale af vidunderlige og smukt indrettede overwater bungalows. Du får en himmelsk udsigt over det turkisblå hav, farverige fisk og en solnedgang, der er et postkort værdig. Hvis du har et ophold a la dette på din bucket list, så bør det absolut være dette hotel, der danner rammerne.

m 5

4-stjernet luksus på Tikehau Pearl Beach Resort i Fransk Polynesien

Den eneste måde du kan nå denne lille ø i Fransk Polynesien, er med en lille båd. Her er imponerende palmer, snehvide sandstrande, så langt øjet kan se, og så det spektakulære 4-stjernede Tikehau Pearl Beach Resort. Muligheden for at have din egen lille bolig blandt disse fantastiske omgivelser – direkte på vandet – det er ren luksus! Disse overwater bungalows tilbyder dig din egen bro og dit eget stykke af paradis. De er en sand drøm og garanterer en ferie, du aldrig vil glemme.

m6

Hvad siger du, pakker du med det samme, eller skal du lige have lidt tid til at spare op til drømmerejsen? 😉