En følelse af uendelighed midt i bjergene!

En drømmeferie behøver ikke altid at betyde hvide sandstrande og krystalklart vand. Nå ja, naturligvis er det da dejligt, men er du klar over bjergenes skønhed? Alperne er noget særligt; imponerende giganter, der skal ses, før man kan tro sine egne øjne. Glem alt om drømmestrande lige nu og lad mig vise dig nogle af de absolut smukkeste bjergtoppe i verden – det vil være det værd!

De flotteste infinitypools i Alperne

Schweiz | Østrig | Tyskland

Schweiz

Du bliver nødt til at indrømme, at Schweiz vitterlig er smuk! Dette alpine land har fuldstændig styr på betydningen af luksus i naturen, hvilket er grunden til, at jeg har fundet tre lækre hoteller med smukke infinitypools her.

The Cambrian Hotel, Adelboden

Midt i de schweiziske alper finder du et sted, hvor luften ikke kunne være renere, og bjergene ikke kunne være højere. Du vil ikke bare dykke ned i vandet, men ind i en afslappende idyl. Her kan du glemme alt om alle de tanker og bekymringer, som måtte plage dit sind og bare nyde bjergenes fantastiske panorama.

Alper1

Villa Honegg, Ennetbürgen

Det bliver ikke meget smukkere end dette. Placeret højt over en sø vil du være i stand til at se bjergene kaste deres gigantiske skygger på vandets overflade. Mens du nyder helt dyb afslapning, vil du kun skulle dele din private sfære med max. et par køer, der kan se dig, imens de græsser. Om vinteren vil du blive præsenteret for et snedækket landskab, der ser ud, som om det aldrig ender.

Alper2

Park Hotel, Vitznau

Luksus kombineret med vægge, der er flere hundrede år gamle. Dette hotel har skabt et sandt alpint paradis. Foran dig strækker sig en drømmende bjergpanorama sammen med en sø, og bag dig er historiske bygninger. Her vil du være i stand til at glemme alt om tid og sted, mens du bader.

Alper3

Østrig

Østrigerne elsker deres bjerge, og derfor er det ikke overraskende, at et par af de smukkeste infinitypools i Alperne findes her. De lokale dedikerer nogle af landets smukkeste udsigtspunkter til deres storslåede tinder.

Ferienhotel Fernblick, Bartholomäberg

Dette hotel lader intet tilbage at ønske. Mens den specialbyggede skypool, som synes at tårne over bjergene, vil du være i stand til at nyde en følelse af vægtløshed, som om du svæver over Alperne.

Alper4

Mountain Resort Feuerberg

Dette utrolige hotel i den sydlige del af Østrig er min hemmelige favorit. Det er beliggende direkte på pisten, så du kan du tage dine ski af og hoppe i en pool, der har udsigt til vandet. Mens du kommer til hægterne igen efter din dag, ligger Kärntens bjerglandskaber bogstaveligt talt lige for dine fødder.

Alper5

Hotel Tauern Spa Zell am See, Kaprun

Beliggende i dalen kan du se et fantastisk bjerglandskab strække sig ud foran dig, som du plasker rundt i poolen. Takket være glasydervæggen har du følelsen af, at du svæver i luften, og du kan nyde de omgivende alper fuldt ud.

Alper6

Das Goldberg, Bad Hofgastein

Over hustagene i Bad Hofgastein finder du et vidunderligt hotel, der er lykkedes i at kombinere design og natur. Den usædvanlige arkitektur vil imponere dig – og udsigten fra badet er ikke så ringe, vel?

Alper7

Aqua Dome, Längenfeld

“Vi lægger Alperne for dine fødder” – en fantastisk måde at promovere et hotel, ikke? Okay, godt nok finder du ikke den klassiske infinitypool her, men på trods af det, måtte dette unikke spalandskab alligevel med på min liste. Bassinerne ser ud som om, de svæver foran bjergene.

Alper8

Tyskland

Tyskland har også masser af idylliske bjerge og dale, der bare venter på at blive opdaget!

Panoramahotel Oberjoch, Bad Hindelang

Med udsigt til Oberjoch – med rette kaldet Alpernes perle – kan du bade i en smuk infinitypool og lad dine tanker vandre over bjergene og horisonten.

Pool_Panoramahotel_Oberjoch (1)

Hotel Bergkristall, Oberstaufen

Beliggende i Allgäu Alperne får du fra dette hotel panoramaudsigt over nabolandene Østrig og Schweiz, og du vil føle dig direkte forbundet til naturen. I den romantiske atmosfære kan du koble helt fra og forkæle dig selv i wellness-oasen, mens rådyr i hotellets egen park ser på dig, imens de græsser.

Alper9

Som du kan se, behøver infinitypools ikke altid at gå hånd i hånd med tropiske palmer og solkyssede strande. En panoramaudsigt over Alperne vil hurtigt få jeres hjerter til at smelte på grund af sin blotte skønhed!