“Ja, jeg vil gerne giftes med dig” Det er den sætning, man drømmer, ønsker og håber på at høre, når man frier til et andet menneske. Og i den forbindelse er omgivelserne vigtige. I denne artikel vil jeg vise dig de smukkeste steder, hvor sandsynligheden for at få et ja er stor.

På stranden, over skyerne, ja selv under vandet – et frieri kan finde sted mange sted. Så læn dig tilbage og læs denne 10 tip over de smukkeste steder at fri.

Top 10 – de perfekte steder til et ja

 Paris  | Venedig | Norge | Santorini |

 Under vandet | Disneyland® | På stranden | New York |

 Eventyrslot | Love is in the air…

couple near Eiffel tower in Paris

1 – Klassikeren: fri i Paris

Selvfølgelig – Paris kan ikke mangle på listen. Uanset om det er i toppen af Eiffeltårnet med en enestående udsigt over de mest berømte attraktioner i Paris eller på den kendte bro Pont des Arts med alle kærlighedslåsene, så er Paris bare ren romantik! For at få de bedste billeder af øjeblikket – taget af en fotograf, du har hyret i al hemmelighed – bør du planlægge dit frieri til de tidlige morgentimer, da der ellers er en masse turister på billederne! Mine bedste tips til en weekendtur finder du her.  Og hvis du mangler et sted at bo, så er der masser hoteller at vælge imellem herinde. Og pakkerejser til Paris, kan du finde på min tilbudsside med rejser til Paris.

Romantic marriage proposal at Eiffel Tower, Paris, France

2 – Magiske Venedig

En weekend i Venedig – det er lig med romantisk musik, sejltur i en gondol og et godt glas vin. De perfekte omgivelser til et frieri! Mange gondoler er mulige at booke på forhånd, hvor der er en buket roser og en flaske champagne skjult. Men pas på, at ingen falder overbord af spænding og glæde 😉 Find et hotel i Venedig her. 

couple of tourist on the gondola in venice

3 – Sus i maven i Norge

Et unikt sted i Norge er Trolltunga. Sikke en udsigt! Dette spændende sted er helt sikkert noget for eventyrere og naturelskere. Du kan læse meget mere om stedet her.

Hiker on Trolltunga, Norway

4 – Kykladeromantik: Fri på Santorini

Hvad er mere romantisk end et frieri ved solnedgang? Med de hvide huse, det unikke landskab og det store hav i baggrunden … Da kan man da kun sige “JA”! Hvis du vil lede efter et perfekt hotel til lejligheden så se her.

Happy young couple on Santorini island, Greece

5 – Fri under vandet

Er du mere eventyrlysten end romantisk? Så er der den perfekte måde her. På jeres næste ferie tager I på dykketur, og nede uden vandets overflade finder du ringen frem. Sørg for at få et ekstra ja, når I er tilbage på fast land. Bare for at sikre, at din kæreste forstod spørgsmålet.

Scuba buddy diving

6 – Enhver piges drøm: Disneyland®

Uanset om det er i Paris eller i USA, så er Disney følelsen prikken over i’et, hvis du vil fri . Jeg kan især godt lide, at du hele dagen kan opbygge glæden, da I har en dag med sjov foran jer. Find et hotel i Paris her. Du kan også tjekke min tilbudsside for gode tilbud til Paris Disneyland ®

Du kan også læse min artikel om at blive gift i Disneyland® her.

7 – Fri på stranden

Jeg tror på, at smukke omgivelser skaber de bedste rammer for et frieri. Og her er en romantisk strand ikke en undtagelse. Kryds fingre for godt vejr! For et romantisk frieri på stranden bør du helt sikkert vælge en sommerdag, og ideelt set selvfølgelig gøre det omkring solnedgangen. Nu skal du bare sørge for at få sagt de helt rigtige ord.

Will you make me the happiest man in the world?

8 – New York

Har du brug for opbakning fra et stort publikum? Det er garanteret i New York! Et frieri på Times Square er bestemt ikke uset, og mange mennesker stopper og giver dig et stående bifald! Eller hvad med at gøre det på en tagterrasse med en fantastisk udsigt?. I dette øjeblik er det kun jer to i den enorme metropol – suk!  Find de bedste New York tips her. Og et hotel finder du her.

Søger du en pakkerejse, kan du se mine rejser til New York.

Traveling to NYC

9 – Fri på et eventyrslot

Slottet Neuschwanstein i Tyskland er et virkelig romantisk sted at spørge din elskede, om hun vil gifte sig med dig. Dette slot er også kendt som et “eventyrslot”. Omgivelserne er helt perfekte til et frieri. Hvis du popper det store spørgsmål her, så vil enhver kvinde komme til at føle sig som en prinsesse.

slot

10 – Love is in the air…

Der er måske ikke så meget tid til at stille det store spørgsmål, når I hopper ud med faldskærm! Men allier dig med nogle venner, der sørger for at rulle et stort banner ud på jorden, som kan ses fra himlen. Og som også står klar med ringen, når I er i sikre omgivelser på jorden igen 😉

Love is in the air

Jeg håber, at min top 10 kan bruges. Hvad er din personlige favorit, når det kommer til de smukkeste steder til et frieri? Eller måske har du allerede oplevet et smukt og usædvanligt sted? Del endelig din historie i kommetarfeltet.