Måske kender du slet ikke Airbnb, eller måske bruger du oftest siden til at finde billig indkvartering, når du skal på storbyferie? Når det gælder anderledes og unikke steder at overnatte på en ferie, er Airbnb dog også stedet at lede! Der er flere millioner steder fra hele verden at vælge imellem, så siden er altid et besøg værd. Ønsker du at sove på et slot i Italien, på en yacht på Mallorca eller i en villa på Bali, så kan du finde det på Airbnb!

De mest ekstraordinære steder at bo på Airbnb

For at give jer et lille indblik i det utrolige udvalg af forskellige tilbud, har jeg sammensat en liste over de mest ekstraordinære indkvarteringer på Airbnb. Men du kan være sikker på, at der vil være hundrede, hvis ikke tusinder af andre værter, som kan tilbyde præcis det, du leder efter. Mit tip: sæt dig med din tablet eller computer og en kop kaffe og gå på udkig efter dit perfekte ‘hotel’.

Stilfuld hems i Berlin  | Muslingeskal-hus i Cancun | Vindmølle i Grækenland | Træhus på Bali |

Flaskehus i Brasilien | Villa i Palm Springs | Glamping i Spanien | Stenhytte i Italien | Privat ø i Belize

Berlin: Luksus hems med unik atmosfære

I det centrale Berlin finder du ægte lejlighedsskatte igen og igen. En af dem er afgjort denne prisbelønnede loftslejlighed i Berlin. Med en beliggenhed centralt på Alexanderplatz vil du tilbringe natten i stil og luksus. Udsigten fra balkonen på 9. etage er fantastisk ud over Berlin, og her kan du passende nyde solnedgangen med et glas vin.

berlin

Berlin 3

Berlin 2

Mexico: Det hvide muslingeskal-hus i Cancun

Mexicos strande er simpelthen himmelsk. Hvis du ønsker at bo i et rigtigt drømmehus, så er du heldig! Dette smukke, hvide muslingeskal-hus på øen Isla Mujeres nær Cancun er et visuelt mesterværk, og du vil blive overbevist, når du ser poolen og den fantastiske dekoration. Havet er også kun et par meter væk – en garanteret drømmeferie!

außergewöhnlichsten Unterkünfte bei Airbnb

muschel 2

muschel 4

Grækenland: En vindmølle med egen pool

Du kan ikke gå fejl med Grækenland – med drømmende strande, hyggelige landsbyer og betagende landskaber, så er det virkelig det perfekte sted for en ferie! Denne vindmølle på Santorini, der har egen pool og fantastisk indretning, er perfekt egnet til en afslappende sommerferie.

Windmühle

windmühle 4

Windmühle 3

Bali: Et træhus tæt ved Ubud

Bali er et af de mest populære rejsemål i Indonesien. Uanset om det er til en backpackingtur eller en luksusferie – så tilbyder øen det hele. Hvad med at skifte et hotel ud med et træhus med en utrolig udsigt over skovene? Denne high-end bambusvilla ligger blandt trætoppene og har udsigt over den fantastiske natur. Du kan endda se aberne, når de klatrer rundt.

baumhaus

baumhaus 4

Baumhaus 3

Brasilien: Flaskehuset ved Florianópolis

Dette lille flaskehus, som i høj grad bærer præg af det Antoni Gaudí-inspirerede design, er en sand fryd for øjet, både inde og ude. Træhuset er farverigt dekoreret med forskellige, farvede glasflasker, og hver gang du kigger på det, spotter du nye detaljer. Gæster har sagt, at dette hus føles som noget fra et eventyr. Stranden i Florianópolis ligger kun 800 meter væk.

Flaschenhaus

Flaschenhaus 3

flaschenhaus 2

Palm Springs: Villaen du vil elske

Californien er en anden sand drømmedestination. Gader med palmer, masser af solskin og spændende byer er for mange indbegrebet af frihed. Hvorfor ikke bo i en villa på din rejse i USA? Dette betagende hjem er beliggende overfor Ruth Hardy Park, og har plads til op til 8 sovende gæster og op til 30 pladser ved siden af den legendariske pool. Det er det perfekte sted! Både til at slappe af, men også til at feste med vennerne.

palm springs 3

palm springs 2

Palm springs

Spanien: Glamping i en panorama-bus

Hvis du ikke ønsker at undvære luksus og komfort, når du er på camping, så er glamping perfekt til dig. Et ophold ved havet i denne bus fra 1950’erne lover den ægte følelse af eventyr. Lad dig blive vækket af de blide lyde fra havet og tilbring en utrolig ferie i denne indkvartering på San Rafael strand.

glamping

Glamping 3

glamping 2

Italien: Eventyrsophold i stenhytte

Italien er altid et besøg værd. Og der venter dig et helt speciel sted tæt på Cisternino. Udefra ligner det en lille eventyrlig landsby, og indenfor i stenhytten er der en romantisk charme. Du kan virkelig slappe af her med en god bog under et oliventræ.

Trullo

Trullo 2

Trullo 3

Belize: En ø kun for dig

Når jeg nu allerede har været på jagt efter de mest ekstraordinære indkvarteringer på Airbnb, hvorfor så ikke gå et skridt videre og gå efter en privat ø? I Belize kan du faktisk booke en privat ø til dig selv: Bird Island. Føl dig som Robinson Crusoe og oplev en fantastisk ferie væk fra resten af verden. Uanset om du er til dykning, snorkling eller bare afslapning i din hængekøje – så er alt muligt her, og stadig uopdaget.

insel 3

insel 2

insel 4

insel

Det var nogle af de mest bemærkelsesværdige indkvarteringer, Airbnb har at tilbyde. Har du set andre, du mener bør være på listen, så sig endelig til – listen er uendelig!