Valentines Day er fejringen af kærligheden, overvejer du at tage afsted for at fejre dagen? Hent inspiration til romantikken med de 5 mest romantiske hoteller vi kender.

Det behøver ikke nødvendigvis at være på Valentine’s Day, det er nok lidt for kort tid til, men et ophold på et romantisk hotel er altid fantastisk! Bare forestil dig at vågne op om morgenen ved siden af din partner i en blød king-size seng med duften af friskbrygget kaffe, moregenmad på sengen (selvfølgelig), og når du kigger ud af vinduet, er du mødt af den smukkeste udsigt, du kan forestille dig. Du drømmer ikke – Det er virkeligt! Men kun hvis du overnatter på et af disse overdådige hoteller, jeg skal til at vise dig…

Hvor finder du de mest romantiske hoteller til Valentine’s Day

Paris | Mallorca | Santorini | Venedig | Marrakech

Two glasses on the double bed as romantic concept

Shangri-La Hotel, Paris

Lad os starte en smule i klichéerne med den mest romantiske by i Europa – Paris. Den franske hovedstad er proppet med romantiske steder. Om det er en bådtur op af Seinen, et romantisk kys på Pont des Art med dens kærlighedslåse, eller en middag med levende lys med udsigt over Eiffeltårnet, så holder Paris sig ikke tilbage, når det kommer til romantik. Det er præcis her, at du også vil finde nogle unikke hoteller, der virkelig er det ekstra pift, der giver det hele. Et af dem er det eksklusive Shangri-La Hotel. Den royale indgang er nok til at bjergetage gæster, men når du faktisk kommer ind i suiten, taber du både næse og mund. Et kig på billederne burde vise dig, hvor romantisk en overnatning på dette hotel må være.

Den romantiske restaurant giver både mulighed for fantastisk udsigt, eller privat romantik. Kilde: Trivago

 

Belmond La Residencia, Mallorca

Mallorca er en af vores yndlings destinationer, men hvis du tror de, eneste tilbud her er fester, palmetræer og turisternes hotspots, tager du grueligt fejl. Udover festferier, aktive ferie og familieferier, så har øen også en ret anderledes og romantisk side. Det bedste eksempel på dette er byen Deià, placeret på øens nordvestkyst, som skinner takket være sin placering i Tramuntana bjergene, en lille idyllisk bugt og et par smukke hoteller. Det er kendt som en kunsters by af en årsag, da kendte kunstnere og skuespillere såsom Pablo Picasso og Pierce Brosnan har slået sig ned her. Tilbage til de smukke hoteller – En af dem er boutique hotellet Belmond La Residencia, som er populært, ikke kun for sin fantastiske beliggenhed i skønne grønne omgivelser, men også for sine romantiske suiter og villaer. Tag et kig på billederne, luk øjnene og forestil dig at overnatte i dette unikke område.

Udsigten er fantastisk, hvis i vil nyde morgenmaden ved poolen. Kilde: Trivago

 

Above Blue Suites, Santorini

Santorini din dejlige græske ø – Jeg er forelsket! Ingen anden ø er så smuk og romantisk som dig. Lysende blå hav brudt om af imponerende vulkaniske klipper og idylliske strande omringet af smukke hoteller og moderigtige små feriehuse. Hvis du ønsker en uforglemmelig strandferie så er denne græske ø i det ægæiske hav det perfekte sted for dig. Når det kommer til overnatning, så er næsten intet sted så romantisk som Above Blue Suites, som ligger på toppen af vulkankrateret og tilbyder en uforlignelig udsigt over havet og de smukke omgivelse. Nyd en af de smukkeste solnedgange i verden med et glas vin i hånden og et par levende lys… simpelthen magisk!

En romantisk middag på terrassen med havudsigt – Hvad mere kan man ønske sig? Kilde: Trivago

 

Al Ponte Antico Hotel, Venedig

Hvilke europæiske byer tænker du på hvis jeg siger romantisk by ferie? Den Italienske lagune-by Venedig burde helt sikkert være på listen! De smalle gader langs kanalen er næsten for smukke, ligesom de store grandiøse bygninger, og glem ikke gondolerne der tager dig på en romantisk tur i den traditionelle båd. Bare forestil dig at booke et smukt hotel der er lige i hjertet af Venedig! Du kan kigge på den kendte Rialto bro under din middag og se andre par glide lidt nede af Canal Grande før du udforsker byen med en still gåtur – hvor romantisk! Hvis du kigger på billederne af Al Ponte Antico er jeg sikker på at du vil afsted med det samme!

Hotel til Valentines Day
Så bliver det ikke mere Venedig – Middag med kanal og kondoludsigt. Kilde: Trivago

 

Riad Noir d’Ivoire, Marrakech

Ønsker du romantisk med lidt orientalsk flair? Det er præcis hvad du får i den betagende Marrokanske by Marrakech. Den er kendt ikke kun for sine farverige souks og sin friske, aromatiske mynte te, men også for dens traditionelle huse kendt som en riad. En riad er mere end et hotel – det er mere some et traditionelt hus eller endda et palads med en smuk gårdsplads gemt indenfor. Hvis du bare vil bruge et par bekymringsfrie dage omringet af en afslappende atmosfære, så er det smukke Riad Noir d’Ivoire det perfekte sted for dig. Udover et moderigtigt indrettet rum der venter dig med levende lys og en hyggelig pejs, kan du nyde et traditionelt måltid (inklusiv champagne!) i den bjergtagende gårsdsplads. Og bagefter kan du forkæle digselv med en afslappende massage i hotellets spa areal. Hvis du stadig vil gå efter lidt sightseeing så kan alle byens vigtigste steder nås fra hotellet da Riad Noir d’Ivoire er placeret direkte inde i Medine, den imponerende gamle by i Marakech.

Hotel Valentines Day
Noget af det unikke ved en riad er små private (og romantiske) spiserum som dette – Kilde: Tripadvisor

Ja, disse romantisk hotellet er kun et par timer væk med fly. For den længe-ventet honeymoon kan I rejse endnu længere væk og i endnu længere tid til flere penge. Men for en kort romantisk ferie, så er disse hoteller perfekte til en valentines day.
Du har måske allerede udset dig én, som du vil tage med på et romantisk hotel til Valentines Day?