Jeg må komme med en tilståelse – en lille smule luksus har aldrig skadet nogen! En god flaske vin, dyre smykker… Ja, vi danskere elsker luksus. Men præcis hvad luksus er, er der ofte delte meninger om. Især når det kommer til ferier. For nogle er en lille, tjekket ferielejlighed nok, hvorimod andre ønsker at blive forkælet på et 5-stjernet hotel. Så jeg tænkte, at jeg også ville vise jer nogle af de mest fantastiske og luksuriøse hoteller – der skal trods alt være plads til at forkæle sig selv ind i mellem, og hvis det betyder rejser til gode priser, hvad stopper dig så? Disse super-luksuriøse hoteller er langt fra mine normale tilbud, så tag et kig på 5 af de dyreste hoteller i verden! Jeg begynder med det ‘billigste’ – og husk også at nyde de fantastiske billeder!

5 af de dyreste hoteller i verden:


Penthouse Suite på Grand Hyatt Cannes Hôtel Martinez, Cannes, Frankrig

Lad os være fair og starte med det mest ‘realistiske’ hotel. Lad mig præsentere: Hyatt Cannes Hôtel Martinez. Det overrasker ikke, at en enkel eller to verdensstjerner har boet her, især under Cannes Film Festival. En suite koster kun sølle 190.000 kroner pr. nat, men i prisen er der selvfølgelig inkluderet alle mulige former for luksus. To king-sized soveværelser med silke-polstrede møbler, en terrasse med jacuzzi og en fremragende udsigt over bugten i Cannes – dette er et lille udpluk af de bekvemmeligheder, som hotellets gæster kan nyde godt af.

 


Bjergtop-lejlighed på Laucala Island Resort, Fiji

Dette fortryllende resort er Lacuala Island Resort, som er beliggende på en af Fijis øer – Og det er et af de førende hoteller i verden. Resortet kan bl.a. prale med en af verdens skønneste pool, og som et af de bedste og dyreste hoteller i verden, så er der heller ikke en finger at sætte på indretningen. Men så meget luksus er selvfølgelig ikke gratis. En nat i denne førsteklasses bjergtop-lejlighed koster lidt over 200.000 kroner. Men hey! Udover den luksuriøse indretning, så følger der også en privat kok og en barnepige med i prisen!

 


Maharaja’s Pavillion på Raj Palace, Jaipur, Indien

Jaipur, hovedstaden i den indiske delstat Rajasthan og omkring 300 kilometer syd-vest fra Delhi, er kendt for dens imponerende arkitektur. Og det eksklusive Raj Palace er ikke en undtagelse. De velhavende gæster, der besøger dette luksuriøse hotel, har mulighed for at overnatte i en af de største og dyreste suiter i Asien for lige knap 230.000 kroner for en nat. Fire etager, 1500 kvm at boltre sig på, jacuzzi, spejlvægge og forgyldte møbler. Så nej -der er ikke sparet på noget.

 


Ty Warner Penthouse Suite på Four Seasons Hotel, New York, USA

New York – en by fuld af muligheder. Det er ikke nogen overraskelse, at krævende gæster også kan bo på et af verdens dyreste hoteller i denne by. Gæster, som vil bo en enkelt nat i Ty Warner Penthouse på Four Seasons Hotel i New York, skal af med omkring 268.000 kroner. Så det er da en smule, vil jeg mene. Men med i prisen følger 9 værelser, en fuldstændig fantastisk 360 graders udsigt ud over byen, og du vil blive opvartet af en af de private butlere.

 


Royal Penthouse Suite på Hotel President Wilson, Genéve, Schweiz

Troede du ikke, at det kunne blive mere luksuriøst? Selvfølgelig kan det blive endnu vildere. Især på et af de virkelig dyre hoteller i verden: Hotel President Wilson i Genéve. De af jer, som gerne vil overnatte i en Royal Penthouse Suite, I skal dybt ned i lommerne. Det koster cirka 325.000 kroner for én nat, da det er en af de største og mest luksuriøse suite i verden. Måske støder du ind i Bill Gates eller Rihanna under de ophold? De forkælede gæster kan virkelig finde sig godt til rette på den øverste etage på dette luksushotel . Slap af i et af de 12 luksuriøseværelser eller i en af de 12 marmor-pools, og nyd samtidig den uovertrufne panoramaudsigt ud over Genevesøen og de omkringliggende bjerge. Som en lille ekstra ting, så er det skudsikre vinduer, der omkranser den øverste etage. Så når du sidder ved dit eget private piano, spiller et slag billard eller træner i dit eget fitness-center, så er sikkerheden i top. Jeg tror ikke på, at det kan blive mere ekstravagant end dette!

 


Det var det: 5  af de dyreste hoteller i verden – hvilket et kunne du godt tænke dig at overnatte på? Der er selvfølgelig andre suiter og værelser på disse hoteller, som er lidt mere rimelige i forhold til prisen. Dog er priserne stadigvæk pebret -luksus koster! Du kan altid tage et kig på Trivago.com, hvor der med garanti er flere fantastiske værelser. Og sammenlignet med eksemplerne overfor, så er de nærmest på tilbud!

Og husk, at du kan altid finde tilbud på luksushoteller på min side “Luksus hotel – Holidayguru.dk