Airbnb er blevet en super populær platform til at finde indkvartering som giver en mere lokal og personlig oplevelse end hotellerne kan tilbyde. Millioner af mennesker har åbnet deres hjem for rejsende på den populære hjemmeside, men hvilke af disse mange mange indkvarteringer er de mest populære Airbnbs blandt feriegæsterne?

Fra eventyragtige hytter i træerne til træhytter kun omgivet at natur, her er de 10 mest populære Airbnbs i verden.

10. Selvforsynende hus. Pioneertown, Californien USA.

Dette hus som ligger midt i den californiske ørken, er 100% off-grid, og drevet af solceller. Denne bolig koster 2677,- pr nat og er et favorit sted til mange photshoots. Og det kan man godt forstå. Huset er 100% selvforsynende, drevet af solpaneler til energi og varmt vand, og er beliggende i en uberørt afsidesliggende dal i den smukke ørken i Californien. Huset overholder centrale grønne principper for minimal forstyrrelse af den naturlige skønhed af det omgivende landskab og anvendelse af vedvarende ressourcer.

9. Ny mini loftslejlighed. Rom, Italien.

Denne moderne loftslejlighed giver en dejlig base til afslapning efter en lang dag med sightseeing i Rom. Lejligheden ligger i den historiske bydel San John og har alt hvad man har brug for, til en dejlig ferie i Rom. Og i modsætningen til hotellerne i Rom som ligger i den dyre ende, så koster denne bolig kun 289,- pr. nat.

8. Træhytte. Bali, Indonesien.

Denne fantastiske hytte på Bali ligger 3 minutters gang fra stranden og har privat pool, terrasse og en dejlig have. På under etagen ligger soveværelset, et badeværelse og en lille køkken med terrasse. Ovenpå er der en åben stue og en stor altan. Fra altanen kan I se solen stige op om morgenen og nyde udsigten over den dejlige have og poolen. Denne hytte koster 576,- pr. nat.

7. Pirates of the Caribbean. Topanga Canyon, Californien USA.

Bo som Jack Sparrow i denne fantastiske Pirates of the Caribbean inspirerede bolig i Topanga Canyon i Californien, USA. Boligen har et soveværelse, og et lille køkken med køleskab, komfur, kaffemaskine og alt hvad I har brug for. Haven er designet med inspiration fra Pirates of the Caribbean med vandfald, søer, tipier og tropiske planter. Denne Airbnb koster 668,- pr. nat.

6. Kuppelhytte. Aptos, Californien USA.

Denne cool geodætiske kuppelhytte ligger i en 4 hektar stor skov. Denne hyggelige og semi-rustikke hygge har en loftsetage under den geodætiske kuppel. Her ligger hyttens soveværelse med udsigt over skoven. I underetagen er der en sofa og et lille køkken. Hytten ligger i en stor skov hvor I kan nyde naturen. Det er muligt at tage på vandreture eller gå en tur til stranden. En nat her koster 808,-.

5. Træhytte med fantastisk udsigt. San Salvatore Monferrato, Italien.

Denne hyggelige lille træhytte står på pæle og har en fantastisk panorama udsigt over det bakkede italienske landskab. Rundt om hytten er der smukke, duftende planter og en have med swimmingpool. Her kan I virkelig slappe af og nyde en fredfulde natur. Selve hytten består af en soveværelse, badeværelse og en altan og koster 1075,- pr. nat.

4. Unik lerhytte. Mayne Island, Canada.

Denne rustikke hytte ligger i skønne omgivelser i Canada. Hytten er bygget uden brug af maskiner og af bæredygtige materialer. Den hyggelige hytte ligger på en skøn grund med får, have fyldt med planter og frugtplantager. Selve hytten har et soveværelse med dobbeltseng, en stue med pejs, et køkken og badeværelse. En nat i denne rustikke hytte koster 738,-.

3. Moderne træhus. Firenze, Toscana, Italien.

Dette moderne træhus ligger i det smukke toscanske landskab. Huset er på pæle og har store vinduespartier hvorfra I kan nyde den dejlige udsigt. Huset består at et soveværelse med dobbeltseng, et lille køkken med køleskab og komfur, et badeværelse med bruser og en privat altan. På grunden er der tennisbane og swimmingpool som I også kan nyde godt af. Prisen er 1918,- pr nat.

2. Muslingeskalhuset. Isla Mujeres, Mexico

Det berømte muslingeskalhus ligger i smukke omgivelser med udsigt over havet på øen Isla Mujeres i Mexico. Øen er kun 7 km lang og ca 650 meter bred og man kommer dertil med båd. Huset har privat pool, to soveværelser, et lille køkken og to badeværelser. Her får man virkelig et unik ophold i rolige og smukke omgivelser. En nat her er i den lidt dyre ende på 2100,- pr. nat.

1. Den hemmelige træhytte. Atlanta, Georgia, USA

Denne hytte har en helt unik placering bare få minutter fra centrum af Atlanta. Træhytterne har været med i det amerikanske tv-program Treehouse Masters Ultimate Treehouses. En sandt skjult perle! Hytterne består af 2 værelser, stue og soveværelse, og en “altan”  i hver deres hytte som er forbundet med hængebroer. En nat i den mest populære Airbnb koster 2459,-.