Hvor mon Danmarks bedste hoteller ligger? Læs med her og få svaret!

Du behøver ikke rejse til udlandet, for at få en hyggelig getaway på et dejligt hotel – og der er mange forskellige typer at vælge imellem! Hotelsøgesiden Trivago har lavet en undersøgelse baseret på gæsteanmeldelser fra forskellige online-bookingsider. Dette har resulteret i en top 10 over de bedste hoteller i Danmark. Læs med nedenfor og se hvilke hoteller, danskerne foretrækker. Måske skal jeres næste weekendtur eller getaway gå til et af disse hoteller?

 

10. Nimb Hotel, København

Du kender måske allerede Nimb – i hvert fald udefra. Midt i Tivoli ligger det iøjnefaldende hotel, der er udformet som et hvidt marrokansk palads, og det byder på både værelser og suiter, hvoraf den største er hele 240m2! Nimb er landet på en 10. plads grundet hotellets fænomenale beliggenhed, de pæne og rene værelser samt den gode service.

nimb

Book Nimb her

 

9. Ruths Hotel, Gl. Skagen

I den anden ende af landet finder vi listens niendeplads, som tilfalder Ruths Hotel i Gl. Skagen. Her kan man nyde hotellets spa-afdeling og den smukke omkringliggende natur, og gæsterne har da også stemt dette hotel ind pga. beliggenheden, servicen fra det venlige personale samt komfort.

ruth

Book Ruths Hotel her

 

8. Bandholm, Bandholm

På plads nr. 8 ligger hotel Bandholm, som stammer helt tilbage fra 1886 og har udsigt over Smålandsfarvandet. Endnu en gang har gæsterne stemt på et hotel, fordi de sætter pris på beliggenheden, service og komfort. Værelserne er også blevet bedømt som værende rene, og de er indrettet i en lys, romantisk stil.

bandholm

Book Bandholm her

 

7. Fru Larsen, Langå

På hotellet Fru Larsen på syvendepladsen kan du hygge dig i et af de 16 værelser, der tilbydes. De er indrettet i varme farver, og fleste har egen pejs. Du kan også spise et godt måltid mad på hotellets restaurant, som ligeledes er meget populær. Fru Larsen får blandt andet ros for stedets morgenmad, renhed og service.

fru-larsen

Book Fru Larsen her

 

6. Villa Provence, Aarhus

Endnu et hotel, som er kommet med på listen pga. en fantastisk beliggenhed – Villa Provence ligger midt i kanalkvarteret i Aarhus. Som navnet antyder, kan du her nyde sydfransk stemning, hvilken f.eks. kommer til udtryk via den fransk inspireret morgenmad.

villap

Book Villa Provence her

 

5. Bøjden Cottage, Faaborg

På 5. pladsen har vi den renoverede bondegård, Bøjden Cottage, som med sin beliggenhed mellem mark og strand også er virkelig populært blandt danskerne. Bare tre værelser har hotellet!

boejden-cottage

Book Bøjden Cottage her

 

4. Boutique Postgården, Holsted

Der er forskellige temaer på Boutique Postgårdens 15 værelser, eksempelvis et Karen Blixen-værelse som er indrettet med inspiration fra “Den Afrikanske Farm”. Hotellet her er havnet på gæsternes 4. plads pga. komfort, renlighed og service.

postgaarden

Book Boutique Postgården her

 

3. Lunds Hotel, Bogense

I top tre finder vi Lunds Hotel, som ligger lige ud til marinaen og havnebadet i Bogense. Du kan bo på et af hotellets seks værelser, som har badekar og terrasse og nyde godt af den fine service og komfort.

lunds

Book Lunds Hotel her

 

2. Bolding Apartments, Hejnsvig

Andenpladsen går til Bolding Apartments, som er en del af en økologisk drevet bondegård. Du kan bo i en af de fem lejligheder såsom “Den Gamle Hestestald”, “Den Gamle Lade” eller “Stalden 1” – alle med eget køkken og badeværelse. Hotellet har fået sin fine placering grundet renlighed, god værdi for pengene og service.

bolding

Book Bolding Apartments her

 

1. Stella Maris, Svendborg

Beliggenheden med udsigt til det sydfynske øhav var en af faktorerne, der spillede ind, da Stella Maris fik førstepladsen på listen over de bedste hoteller i Danmark. Hotellet er 4-stjernet og gæsterne roser stedets service, komfort, renlighed og selve hotelbygningen.

stella

Book Stella Maris her