Denne nye funktion på Holidayguru.dk skal hjælpe dig med at spare penge på dine ferier. Måske er du også heldig at møde dit livs kærlighed

Siden Holidayguru.dk gik i luften en kold februar dag i 2016, har vi fået mange henvendelser. I den seneste tid har mange af disse henvendelser været fra singler, der ønskede en rejsepartner. Dels fordi de ønskede en billigere rejse (det er dyrere at rejse alene, end parvis) men dels også fordi de ønskede en partner igennem livets lange rejse.

Holidayguru.dk har nu grebet bolden og vi kan med stor glæde offentliggøre lanceringen af konceptet Date & Rejs, som vi også meget snart kan integrere både her på siden og i vores app.

I første omgang vil vores Date & Rejs-servicen være en manuel formular, som kan udfyldes både i hånden og elektronisk – se eksemplet herunder.

Holidayguru.dk

Mere om Date & Rejs

Kort og godt, så er konceptet Date & Rejs et matchmaking program. Baseret på dine ønsker, både i forhold til rejse men også til rejsepartner, vil vi præsentere jer for hinanden. Det er muligt at deltage i matchmaking programmet både anonymt og med navn. Samt med og uden billede. Men jo mere info du opgiver, jo bedre er chancen for et godt match.

For at være en del af matchmaking programmet, Date & Rejs, udfylder du blot formularen, som vist herover, med dine præferencer for rejse, evt. budget for ferien samt dine ønsker til en rejsepartner. Herefter vil vi på Holidayguru.dk i samarbejde med en sociolog med speciale i parforhold, forsøge at finde det bedste match ud fra vores kartotek.

Mød kærligheden på din ferie

Mennesker har en tilbøjelighed til at møde kærligheden på ferier

Flere studier har vist, at mennesker har en tilbøjelighed til at møde kærligheden på ferier. Hjernen er simpelthen mere stimuleret med endorfiner og amoriner, når vi slapper af og har det godt på en ferie, siger sociolog Lene Jensen og forsætter derfor kan jeg også bestemt se en god idé, i holidaygurus matchmaking applikation, som jeg glæder mig til at bidrage til.

Date & Rejs udbydes, ligesom alt andet indhold på Holidayguru.dk, som en gratis service.

Vi kan ikke udstede nogle garantier for det perfekte match.

Date & Rejs som applikation

Vi håber naturligvis på at konceptet bliver en stor succes. Derfor arbejder vi også allerede nu på en applikationen, der kan integreres både her på hjemmesiden men også i vores egen app.
Dette skal gøres match making proces både hurtigere og nemmere.