Det er uden tvivl spændende at rejse ud i det store udland, men man kan også sagtens holde en rigtig god ferie i Danmark. Her er nogle af Danmarks bedste hoteller.

Det er uden tvivl spændende at rejse ud i det store udland, men man kan også sagtens holde en rigtig god ferie i Danmark.

Mangler I inspiration til, hvor næste tur skal gå hen, så har Trivago nu kåret Danmarks bedste hoteller. For at gøre det hele lidt mere overskueligt, er hotellerne blevet delt ind i 5 kategorier med hver deres vinder. Så uanset om du er til 5-stjernet luksus i København, unikke ferielejligheder eller bare vil have bedst værdi for pengene, er der noget for dig her på listen.

Selvom disse hoteller, B&Bs og ferielejligheder er vidt forskellige, har de alle formået at gøre stort indtryk på deres gæster. De er nemlig de hoteller i Danmark med de bedste gæsteanmeldelser på Trivagos hjemmeside.

Bedste 5-stjernet | Bedste 4-stjernet | Bedste 3-stjernet | Bedste alternative | Bedst værdi for pengene

Bedste 5-stjernet

Nimb Hotel

Vi starter i Københavnsk luksus, eftersom vinderen af denne kategori er det 5-stjernet Nimb Hotel på Bernstorffsgade, hvoraf halvdelen af establishementet er beliggende inde i Tivoli. Nimb Hotel har derfor en uovertruffen central beliggenhed samt en fantastisk udsigt til den gamle have i Tivoli. Overnatter du her om sommeren, kan du om opleve Tivolis Fredagsrock-koncerter fra dit hotelværelse. Ikke dårligt.

Foruden at være et vanvittigt luksuriøst hotel er Nimb også kendt for tilbyde smagsoplevelser i verdensklasse. Besøg for eksempel smørrebrødsrestauranten Fru Nimb, nyt et glas vin fra Nimb Vinotek eller gå på jagt efter søde sager i Cakenhagen.

Comwell Kongebrogaarden

Er I mere til landligt hygge på Middelfart, scorede det 5-stjernet Comwell Kongebrogaarden også rigtig godt.Hotellet har en yderst naturskøn beliggenhed ned til Lillebælt og er omgivet af en grøn bøgeskov. Dette er det perfekte hotel til et luksuriøst weekendophold i landligt idyl.

Bedste 4-stjernet

Stella Maris

Med sin beliggenhed ud til Svenborg Sund ligger det 4-stjernet hotel Stella Maris, som åbnede i 2014 og har imponeret sine gæster fra dag 1, i naturskønne omgivelser. Sidste år vandt hotellet endda Trivagos pris som Danmarks ubetinget bedste hotel. Det er især hotellets udsigt til det sydfynske øhav samt restaurantens fransk-nordiske retter, der bliver rost i gæsteanmeldelserne.

Villa Provence

I Aarhus er der især ét hotel, der udemærker sig. Nemlig Villa Provence, der har formået at skabe en landlig, hyggelig oase midt i hjertet af Aarhus. De 35 værelser har alle en unik indretning, og ejerne Annette og Steen Stenstrup går meget op i, at deres gæster føler sig velkomne. Her kan I godt forvente personlig service på et helt andet niveau.

Bedste 3-stjernet

Teaterhotellet

Teaterhotellet i Horsens praler af, at det er her, stjernerne bor, når de gæster Horsens. Her på hotellet hersker der en nærværende og afslappende stemning, der absolut er nødvendig efter en lang dag med shopping og sighseeing. Hotellet har en central beliggenhed i Horsens, tæt på restauranter, cafeer, teatret og diverse spillesteder.
Her på hotellet er der plads til alle, både dem i habitter og dem i kedeldragter. Dem, der ikke allerede er stjerner, når de besøger, kan hurtigt komme til at føle sig som en.

 

CPH Living

CPH Living er et helt unikt hotel, der ligger på vandet i Christianshavn i København. Her er i altså så tæt på vandet, som man kan komme. Bliv her vugget i seng af havnens blide bølger og hav alle Københavns attraktioner indenfor gå afstand. Herfra er Det Kongelige Bibliotek og Den Sorte Diamant kun 400 meter væk, og Tivoli er ikke mere end 900 meter væk.

Bedste alternative

Bolding Apartments

Kun 10 minutter fra Legoland, i den jyske by Hejnsvig, ligger ferielejlighederne Bolding Apartments. Disse lejligheder har en stilet indretning og ligger i køreafstand fra nogle af Danmarks bedste familieudflugter. Med base her kan I nemt besøge både Legoland, Lalandia, Givskud Zoo, Fun And Action og Gyttegaard Golfcenter.

B&B Postgården

Postgården i Holsted mærker man virkelig historiens vingesus. Denne bygning har ikke altid være et luksuriøst B&B bestående af yderst lækre værelser med himmelsenge og badekar. I begyndelsen af 1900-tallet var dette landsbyens postgård, og postmesteren og frue boede på bygningens første sal. Også hvad der engang var Guldsmedie Johansens Palæ, Poststaldene, Frk. Kirk´s Boghandel og Villa Noir danner nu tilsammen det lille B&B Hotel.

Bedst værdi for pengene

Mejerigaarden

Også her er en historisk bygning blevet lavet om til et bed and breakfast. Her kan I overnatte på Mejerigaarden i Gedser, der i 1800-tallet var kendt for sine specielle oste. Mejerigaarden ligger i smukke omgivelser, og gæster skal da kun gå 700 meter ned af en privat markvej for at komme til vestre strand ved Skelby. Det er det helt oplagte sted at se solen gå ned eller at nyde en medbragt picnickurv.

Naturperlen

Ved Rødekro i Sønderjylland finder du en vaskeægte naturperle. Hotellet Naturperlen ligger ud til Genner Bugt, og fra værelserne har I en smuk udsigt over Østersøen. Det store hus er inddelt i 4 store ferielejligheder samt to almindelige hotelværelser. Gæster her har fri adgang til haven, der byder på udendørs spabad, grillområde og en fælles terrasse. Skulle I få lyst, kan I også stå på vandski her.

Så der kan I nok se. Danmark er fuld af spændende og unikke hoteller i alverdens stile og prisklasser. Jeg er sikker på, at I sagtens finde et, hvor I kan holde en rigtig god ferie.