Jeg er kæmpe fan af Airbnb. Vidste du, at det er muligt at leje de kendtes huse? I denne artikel har jeg fundet nogle af de pæneste ‘celebrity Airbnbs’ til dig. God fornøjelse.

Oversigt

Angela Merkel | Andrés Iniesta | Denzel Washington | Charlie Chaplin

 | Jimi Hendrix | Emily Blunt | Bing Crosby |

Bode Miller | Charles Dickens |

Angela Merkel

Tror du, Angela Merkel drømte om at blive den tyske kansler, da hun boede her? Hvis bare vægge kunne tale … Den 55 m² store lejlighed i det hippe Berlin kvarter Prenzlauer Berg kan blive din for kun omkring 400 kroner pr. nat. Dens placering er perfekt til en storbyferie i Berlin!

merkel1
Foto: Airbnb.com

Andrés Iniesta

Udover at være en imponerende fodboldspiller, så er Andrés Iniesta fra FC Barcelona også en fremragende udlejer. Feriegæster kan bo på hans ejendom i den populære vinregion i La Mancha i Spanien og nyde den fredelige natur – alt dette uden at skulle forstå, hvad “offside” er.

iniesta
Foto: Airbnb.com

Denzel Washington

Dette drømmehus i Malibu tilhørte engang Denzel Washington. For omkring ’sølle’ 3500 kroner pr. nat kan du tilbringe din ferie her med op til otte personer. Ejendommen tilbyder også en pool med havudsigt og direkte adgang til en strand – hvad havde du ellers forventet fra en Hollywood kendis? 😉

denzelwashington
Foto: Airbnb.com

Charlie Chaplin

Legenden Charlie Chaplin byggede dette landhus i Los Angeles til hans filmhold, og det var meningen at efterligne en schweizisk hytte. Ser hyggeligt ud, ikke? Du kan tilbringe en nat her for cirka 1300 kroner pr. nat.

charliechaplin
Foto: Airbnb.com

Jimi Hendrix

Dette lille, hyggelige hus var hjemsted for Jimi Hendrix under indspilningen af Rainbow Bridge. Det bør ikke være en overraskelse, når man ser på de fantastiske billeder. Interiøret i Garden Gingerbread House er udelukkende indrettet med cedertræ og ligger omgivet af natur på øen Maui. Perfekt til en bryllupsrejse, synes du ikke? 😉

jimihendrix
Foto: Airbnb.com

Emily Blunt

Indtil for nyligt boede skuespillerinden Emily Blunt med sin familie i dette drømmehus i Hollywood Hills. Hvis du ønsker det, så kan du presse et hel fodboldhold ind her – så mange senge er der! Du kan nyde en udsigt over Hollywood fra boblebadet om aftenen og føle dig som en filmstjerne.

emilyblunt
Foto: Airbnb.com

Bing Crosby

Denne drømme-villa i Palm Springs tilhørte den amerikanske sanger og skuespiller Bing Crosby. Med en stor udendørs swimmingpool, smuk have, citrontræer og grapefrugter, kan du forestille dig, hvilken slags legendariske fester med Hollywoods hotteste stjerne, der har fundet sted her. 😉

bingcrosby
Foto: Airbnb.com

Bode Miller

Den amerikanske skiløber og olympiske mester Bode Miller tilbyder sit hus på Airbnb, og det er en ret perfekt indkvartering i New Hampshire. Ekstra bonus: Der er en shuttle service, der vil tage dig til skipisterne! Men det er da også det mindste, når man overvejer den heftige pris på cirka 6000 kroner pr. nat.

 

bodemiller
Foto: Airbnb.com

Charles Dickens

Tror du, Charles Dickens skrev sit mesterværk ‘Oliver Twist’ omgivet af de fire vægge i dette hus? Det finder vi aldrig ud af. Men du kan nyde den samme udsigt, som Charles Dickens gjorde, da han boede i denne lille lejlighed i Covent Garden i det centrale London.

charlesdickens
Foto: Airbnb.com