Jeg er kæmpe fan af AirBnB. På udlejningshjemmesiden er der masser af unikke ferieboliger at vælge imellem i hele verden. Du kan blandt andet finde træhuse i Sydengland, luksuriøse villaer på Bali eller et hus på en privat ø i Sydamerika. Så hvis du godt kunne tænke dig at bo i en lidt mere personlig og unik ferielejlighed end det klassiske hotelværelse, er AirBnB det helt rigtige sted at starte. Vidste du, at man på AirBnB kan leje de kendtes huse og holde ferie i? Dette inkluderer blandt andet fodboldspiller Andrés Iniestas ejendom i Spanien og skuespiller Denzel Washingtons luksusvilla i Malibu. I denne artikel har jeg fundet nogle af de pæneste ‘celebrity Airbnbs‘ til dig. God fornøjelse.

Oversigt

Angela Merkel | Andrés Iniesta | Denzel Washington |

Charlie Chaplin | Jimi Hendrix |

Emily Blunt | Bing Crosby |

Bode Miller

Angela Merkel

Tror du, Angela Merkel drømte om at blive den tyske kansler, da hun boede her? Hvis bare vægge kunne tale… Den 55 m² store lejlighed i det hippe Berlin-kvarter Prenzlauer Berg kan blive dit feriehjem for kun 381 kroner pr. nat. Dens placering er perfekt til en storbyferie i Berlin!

Se flere billeder af lejligheden og bestil lige her.

merkel1
Foto: Airbnb.com

Andrés Iniesta

Udover at være en imponerende fodboldspiller, så er Andrés Iniesta fra FC Barcelona også en fremragende udlejer. Feriegæster kan bo i hans ejendom i den populære vinregion i La Mancha i Spanien og nyde den fredelige natur – alt dette uden at skulle forstå, hvad “offside” er.

Bestil ejendommen lige her.

iniesta
Foto: Airbnb.com

Denzel Washington

Dette drømmehus i Malibu tilhørte engang Denzel Washington. For ‘sølle’ 3.500 kroner pr. nat kan du tilbringe din ferie her sammen med dine 9 nærmeste venner. Ejendommen tilbyder en pool med havudsigt og direkte adgang til en strand – hvad havde du ellers forventet fra en Hollywood kendis? 😉

Læs mere lige her.

denzelwashington
Foto: Airbnb.com

Charlie Chaplin

Legenden Charlie Chaplin byggede denne landejendom i Los Angeles til sit filmhold. Huset er bygget i samme stil som en alpehytte og ser vildt hyggelig ud. Hytten har plads til 3 gæster og har en hyggelig brændeovn. Du kan tilbringe en nat her for cirka 1300 kroner pr. nat.

Bestil et par overnatninger lige her.

charliechaplin
Foto: Airbnb.com

Jimi Hendrix

Dette lille, hyggelige hus var hjemsted for Jimi Hendrix under indspilningen af albummet Rainbow Bridge. Det bør ikke være en overraskelse, når man ser på de fantastiske billeder. Interiøret i Garden Gingerbread House er udelukkende indrettet med cedertræ og ligger omgivet af natur i Hawaii på øen Maui. Perfekt til en bryllupsrejse, synes du ikke? 😉

jimihendrix
Foto: Airbnb.com

Emily Blunt

Indtil for nyligt boede skuespillerinden Emily Blunt med sin familie i dette drømmehus i Hollywood Hills. Hvis du ønsker det, så kan du presse et hel fodboldhold ind her – så mange senge er der! Du kan nyde en udsigt over Hollywood fra boblebadet om aftenen og føle dig som en filmstjerne.

emilyblunt
Foto: Airbnb.com

Bing Crosby

Denne drømme-villa i Palm Springs i Californien tilhørte den amerikanske sanger og skuespiller Bing Crosby. Med en stor udendørs swimmingpool, smuk have, citrontræer og grapefrugter kan du forestille dig, hvilken slags legendariske fester med Hollywoods hotteste stjerne, der har fundet sted her. 😉

Bestil en ferie i dette smukke hus lige her. Det koster “kun” 4.860 kroner pr. overnatning.

bingcrosby
Foto: Airbnb.com

Bode Miller

Den amerikanske skiløber og olympiske mester Bode Miller udlejer på AirBnB sit smukke hus på Airbnb i New Hampshire. Som en ekstra bonus følger en shuttleservice, der tager dig direkte fra ejendommen til skipisterne, med i opholdet. Men det mangler også bare, når man tænker på den heftige pris på cirka 4.000 kroner pr. nat.

bodemiller
Foto: Airbnb.com

Dette var kun nogle af de kendislejligheder, det er muligt at overnatte i via udlejningshjemmesiden AirBnB. Hjemmesiden er især god til, hvis du er på udkig efter unikke sommerhuseferiehuse eller -lejligheder. Jeg har samlet alle AirBnBs bedste ferieboliger i én artikel, som jeg opdaterer hver mandag. Så klik her og se de bedste ferieboliger på AirBnB.