Formentlig det smukkeste designhotel på øen!

Er du stadig på jagt efter et egnet hotel til din næste solferie, men har du ikke lyst til at bo på et hotelkompleks med 300 værelser? Så vil jeg gerne vise dig denne absolutte perle på Rhodos. På voksenhotellet Casa Cook Rhodes finder du det perfekte afslapningsresort med helt specielt bohème-design. Utalmådig? Se priser og datoer på hotellet her!

Jeg kunne tilbringe hele sommeren med at udforske de græske øer. Uanset om det er hemmelige øer som eksempelvis Nisyros, Samos eller Thásos eller et af de populære turistmål såsom Rhodos eller Kreta: hver ø er unik. Endnu en grund til at vise dig dette virkelig specielle hotel på Rhodos!

Det 4-stjernede Hotel Casa Cook Rhodes er et af de mest stilfulde hoteller, jeg nogensinde har set. Resortet er placeret i udkanten af Kolimbia på østkysten af Rhodos i et roligt område ved foden af Tsambika-bjerget. Hotellet ligger ikke direkte på stranden, men det er ikke et problem, for du er kun en kort gåtur væk fra det fine sand og salte vand.

 casa-cook_rhodos_by_georg-roske_020-a3-kopie

Casa Cook – designet

Bohème – ordet står for ubekymrethed og ukonventionel livsappetit. Dette er præcis, hvad designet af hotellet ønsker at formidle til sine besøgende, og af denne grund har designerne overvejet dette koncept helt ned til hver eneste detalje. Hvide bygninger, træterrasser, naturlige materialer og en blanding af moderne og vintage-lignende møbler – her er intet overladt til tilfældighederne.

casa-cook_rhodos_by_georg-roske-gr__4100-highres

Værelserne er enestående smukke

Forestil dig dette, du åbner dine øjne mens den græske morgensol skinner på dig, og du befinder dig på et af de stilfulde værelser på Hotel Casa Cook. Du kravler ud af din store, komfortable seng og træder ud på din egen private terrasse, hvorfra du kan dykke lige ned i poolen. Højdepunktet er, at alle værelser har en såkaldt swim-up pool til rådighed. På din terrasse kan du nyde dagen fra en solseng. To værelsestyper tilbyder endda hængekøjer på terrasserne.

casacook_interior-2016_by_georg-roske-gr135423-loft-suite

Du har masser af valgmuligheder, når det kommer til værelsestyper – her er alt fra dobbeltværelser (ca. 26 – 28 m²) til loftsuiter, splitniveausuiter og bungalowsuiter (ca. 55m²). På nogle af værelserne kan du endda bade i din egen private jacuzzi! En nat for to i et af dobbeltværelserne starter fra omkring 1150 kroner.

casa-cook_rhodos_by_georg-roske-gr__4171-highres

Alle facts – oversigt:

  • Et hotel i bohème-stil
  • Kun for voksne
  • Åbnede i maj 2016
  • 97 værelser
  • Værelserne har direkte adgang til poolen
  • Dobbeltværelser starter fra 1150,- per nat

casa-cook_rhodos_by_georg-roske-gr__4296-highres

Resortet er fyldt med skønhed. Her er naturlige materialer, og en blanding af modernitet og vintage sikrer, at du føler dig på toppen af verden. Naturligvis er alle værelser udstyret med tv, aircondition, værdiboks og minibar. Gratis WiFi er også tilgængeligt på hele hotellet.

Men som man siger: billeder siger mere end tusind ord!

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_010-a3-kopie

En afslappet atmosfære

På dette voksenhotel kan du tilbringe mange afslappende timer ved den store pool og bare nyde livet i en hængekøje eller på en daybed. I foyeren er der komfortable sofaer, du kan slappe af på, og du kan brænde noget energi af i det veludstyrede fitnesscenter eller bringe din krop og sjæl i balance med en open-air yogatime. Namaste!

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_133-a3-kopie

Lækkerier på Casa Cook

Om morgenen kan du tage for dig af den overdådige morgenbuffet, som alle gæster roser. Friskpresset appelsinsaft, regionale delikatesser og frisk brød – hvad mere kan du ønske dig? Nyd dagens første solstråler på din terrasse ved swimmingpoolen med en kop kaffe i hånden eller tag plads ved det lange træbord i restauranten og få en snak med andre gæster. Måske kunne du endda planlægge nogle ture på Rhodos sammen med dine nye bekendtskaber?

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_072-a3-kopie

Og nu til middagen: Uanset om det er græsk salat, middelhavsspecialiteter, veganske retter eller kød og fisk fra grillen, er der noget for enhver smag.

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_134-a3

Rhodos tips

Selvom hotellet ligger i udkanten af det turistede feriemål, Kolimbia, bliver du ikke underlagt nogen form for stress og jag på feriestedet. Derudover er Casa Cook noget nær det perfekte udgangspunkt for at tage på opdagelse på øen.

Hvis du ikke har en lejebil til rådighed, kan du opleve øen på en af de cool beach cruiser cykler, som kan lejes i hotellets reception. Tsambika strand, nok en af de smukkeste strande på øen, er kun 6 km væk. Hvordan lyder en cykeltur?

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_109-a3-kopie

Min konklusion: Du vil helt sikkert føle dig meget bekvem på hotellet, og det er det perfekte sted at bo for dem, der har en passion for stilfuld indkvartering og ønsker mere end blot det normale design på deres ferie. Du kan naturligvis finde billigere hoteller på Rhodos, men jeg lover dig, at atmosfæren, den lækre mad og det fantastiske design gør det hver en øre værd. Du kan booke hotellet her.

Hvis du har fået lyst til at bo på Casa Cook, kan du finde fly til Rhodos lige her!

Klik her for at se mine deals til Grækenland eller her for at se mine andre deals til lige netop Rhodos.

casa-cook_rhodos_by_georg-roske_025-a3-kopie

Cover photo: © Thomas Cook