Himmelske luksusresorts hvor folk kan bo i bungalows på vandet er normalt noget vi forbinder med Maldiverne. Men Caribien har et es oppe i ærmet når det kommer til luksusresorts! Bare se her – disse ligner noget fra en drøm!

Bare synet af en caribisk strand for endorfinerne til at strømme – sand så fint og hvidt som sukker, palmetræer som giver dejlig skygge og turkist vand som strækker sig så langt øjet rækker. Det er svært at forestille sig, hvordan noget skulle toppe det syn – og nogle gange tvivler jeg på, om det overhovedet er ægte. Tænk at moder jord har produceret noget så smukt. Og når man så bygger et luksusresort på sådan et smukt sted – ja, det er næsten for godt til at være sandt, men det er heldigvis sandt. Sandals Resorts International har gjort netop dette – bygget luksusresorts i Caribien. Faktisk har de resorts på 6 forskellige caribiske øer, Jamaica, St. Lucia, Antigua, Barbados, Grenada og Bahamas.

Luksusresorts på 6 forskellige øer

Da disse førsteklasses resorts skulle bygges, blev Caribien ikke kun valgt på grund af de smukke strande, men der blev også langt vægt på at bugterne fra fredelige og der ikke var meget vind. Strandene er af højeste kvalitet og havet skinner med forskellige turkise nuancer. Servicen her er præcis så luksuriøs som man forventer den: strandbare, parasoller og forskellige former for sport, både på lands og til vands. Med resorts på 6 forskellige øer, kan det være svært at vælge hvilken et man gerne vil være på. Heldigvis er der sørget for luksuriøse forhold på de forskellige resorts.

De første bungalow på vandet i Caribien

Med hvad er det, der gør disse resorts så specielle? Jeg tror det er nok bare at kigge på disse billeder, så forstår man hvor fantastiske disse bungalows er. Du kommer til at bruge et par dage midt i det turkise hav og du vil falde i søvn til lyder af bølgerne. Mens du får udsigten over havet fra den lille veranda, kan du også få et glimt af, hvad der gemmer sig i havet inde i villaen: der er nemlig et glas gulv i midten af dit soveværelse som gør det muligt at observere den farverige marine liv under dig.

I kan slappe af i det store badekar eller i jacuzzien, og der er tilmed en privat infinity-pool! Efter en lang dag i solen, får I en god nats søvn i den store seng, og har I brug for noget, så står jeres personlige butler klar til tjeneste. Det er da lige til at holde ud.

Som jeg har sagt før, hver en af disse luksuriøse resorts er bygget til at giver jer den mest fantastiske ferie som I sent vil glemme. Disse resorts har restauranter og barer for en hver smag og med et stor udvalg af retter og drikkevare. Der er live shows og temaaftner, så der er masser af lave og selvfølgelige er der  førsteklasses spa og wellness med forskellige behandlinger. Og med den fantastiske beliggenhed i Caribien er det rig mulighed for at komme på dykke- og snorkelture og andre vandudflugter og udflugter til de omkringliggende øer.

Så. Har jeg overbevist dig? Er du klar til at komme med til Caribien?