Bryllupsplanlægning er både spændende, udmattende, nervepirrende og fortryllende. Hvem skal inviteres? Hvilken fotograf skal I booke? Hvad med kjolen? Og menuen? Kagen? Masser af spørgsmål presser sig på…

Er du i den vidunderlige situation, at du har friet eller er blevet friet til, og brylluppet skal planlægges, er et af de vigtigste spørgsmål, som du er nødt til at tage stilling til lige fra starten: hvor skal brylluppet holdes? Og hvad passer vores budget til? Hvis penge ikke er en hindring, kan I overveje at holde bryllup i udlandet for at gøre oplevelsen endnu mere speciel og magisk.

Bryllupsdestinationer i udlandet

Italien | Schweiz| Grækenland | Hawaii

Marrakesh | Belgien | Sydafrika | Bali | England

Find det perfekte sted

Mange steder er ofte booket måneder i forvejen. Når du leder efter et passende sted, der kan gøre dagen perfekt, så sætter det dig ikke blot under en masse pres, men kan også ødelægge romantikken på denne smukke dag. Hav en klar idé om, hvorfor du skal giftes. Er denne dag trods alt ikke for dig og din partner først og fremmest? Er andre folks mening virkelig så vigtig? Og behøver du at invitere den tredje fætter, som ingen har set i seks år? Reflekter over, hvad der er virkelig vigtigt – det er jeres dag.

Det er op til dig, hvor du fejrer dagen, og hvem du deler den med. Hvorfor ikke leje et drømmested i udlandet for de nærmeste venner og familie og tilbringe den smukkeste dag i dit liv i en tæt kreds af venner med et udendørs bryllup?

Vidste du, at Airbnb ikke blot tilbyder ekstraordinær indkvartering til en storbyferie, men også hele huse, hvor du kan fejre dit bryllup?

Sammen er billigere

Når du booker bryllupssted i udlandet med Airbnb, kan du endda spare penge. De huse, som jeg vil introducere i dag, tilbyder alle flere værelser. Det er en stor fordel: din familie og venner kan bo hos dig i samme bolig.

Og ingen kommer for sent til et bryllup, da de allerede er på stedet. 😉

Jeg har holdt dig i spænding længe nok – her kommer de smukkeste bryllupsteder i udlandet, du kan bestille gennem Airbnb!

Italien

Dette smukke hjem ligger i Toscana. En sommeraften i denne have med de tætteste venner og gode flasker vin – det lyder fristende, ikk?

Toscana-hjem

Schweiz

Dette dekorative hus ligger i Schweiz. Farverige blomster og bjerglandskab er inklusiv i prisen!

Indkvartering i Schweiz

Grækenland

Her kan du fejre et bryllup med en smuk havudsigt. Og hvis du får stress af planlægningen, så tag en dukkert i din private pool!

Bryllup i Grækenland

Hawaii

Ganske vist er denne indkvartering ikke ligefrem billig. Men du bliver kun gift én gang, så hvorfor ikke gøre denne begivenhed helt særlig?

Luksus på Hawaii

Marrakesh

Her behøver der ingen ekstra bryllupsudsmykning, da hvert hjørne af dette traditionelle, marokkanske hus skinner i strålende farver.

Magi i Marrakesh

Belgien

Romantiske og rustikke bryllupper bliver mere og mere populære. Denne belgiske gård tryllebinder alle med sin landlige charme på ydersiden og moderne design indenfor. Et par venlige æsler græsser ved siden af haven!

Landlig charme i Belgien

Sydafrika

Folk i Cape Town kender afgjort definitionen af stil. Jeg vil blot lade dig være alene med billederne, så du kan drømme dig væk…

Det søde liv i Sydafrika

Bali

Det er svært ikke at forelske sig i denne ø i Det Indiske Ocean? Hvorfor ikke sige “ja” her?

Magi på Bali

England

Det regner meget i England, hvis du sammenligner med de andre destinationer, det vil jeg give dig. Men når du tager et kig på værelserne i dette munkekloster, har du ingen indvendinger mod at holde brylluppet indenfor.

Munkekloster i England

Hvad synes du om disse bryllupsteder i udlandet? Hører du bryllupsklokkerne ringe? 😉