I har sikkert brugt lang tid på at planlægge det perfekte bryllup. Købt den smukkeste hvide kjole, bestilt det lækreste mad og brugt tid på at lave den bedste bordplan, så alle jeres venner og familiemedlemmer får en dejlig dag. Men det er ikke kun drømmebrylluppet, der skal planlægges omhyggeligt – det skal bryllupsrejsen også. Bryllupsrejsen er nemlig den perfekte undskyldning for at hæve opsparingen og rejse til drømmedestinationen. Jeres brylluprejse vil være et livslangt minde, som I vil blive ved med at tænke tilbage på. Så det er jo vigtigt, at I får en god ferie. Men er I ikke helt sikre på, hvor bryllupsrejsen skal gå til? Så er her lidt inspiration. I denne artikel bliver I introduceret for alt fra hvide paradisstrande til spændende storbyer og naturlige vidundere. Så er det bare op til jer at beslutte, hvilken slags bryllupsrejse, I mest er til.

De bedste destinationer til bryllupsrejsen

Maldiverne | Bali | Caribien | Paris | USA | Vietnam | New Zealand

holidayguru.dk_artikelbild_hochzeit_paar-707×471

Maldiverne

De fortryllende øer i Det Indiske Ocean, såsom Mauritius, Maldiverne og Seychellerne hører absolut til øverst på listen over de smukkeste bryllupsrejsemål. Maldiverne – et land spredt over mere end 1.000 små øer – det er et eventyrligt sted at tilbringe sin bryllupsrejse. Denne vidunderlige del af Jorden er bedst kendt for sit krystalklare vand og himmelske strande. Især de milde temperaturer, som typisk ligger på omkring 25 – 30 ° C, skaber de perfekte forhold til at svømme  i det blå hav og dase ved stranden. Maldiverne har desuden et fantastisk undervandsliv med koraller, farverige fisk, rokke og hvalhajer. Dykning og snorkling er derfor oplagte aktiviteter på Maldiverne.

På Maldiverne er det især populært at leje en luksuriøs villa på et lækkert strandresort, så I rigtig kan nyde hinanden i de smukke, paradislignende omgivelser. Et populært hotel på Maldiverne er hotel Maafushivaru, som har fantastiske anmeldelser samt udmærkelsescertifikat på Tripadvisor. Dette hotel er beliggende i de smukke omgivelser i South Ari Atoll, som har et unikt havmiljø, hvilket gør det til et af de mest populære steder at dykke.

Det mest optimale tidspunkt på året at rejse til Maldiverne er mellem januar og april. I denne periode oplever ø-gruppen kun 3 til 7 dage med regn om måneden. Du kan læse mere om klimaet på Maldiverne, og hvornår det er bedst at rejse til Maldiverne i min rejsekalender

Se mine rejser til Maldiverne lige her.

Romantic and luxurious overwater spa with tropical lagoon view

Bali

Bali er en anden rigtig god bryllupsrejse-destination, der ikke bare byder på tropiske strande og betagende solnedgange, men også dramatisk natur, eksotiske dyrearter og gyldne templer. Hvis I ikke kun vil bruge jeres brylluprejse til at dase på stranden, kan I rejse til Bali, der er rig på både natur, kultur og historie. Her kan I, udover at dykke og snorkle, vandre i regnskoven, opleve de mange rismarker og hilse på aberne i Monkey Forest.

Det 5-stjernede luksushotel Kupu Kupu Barong Villas ligger i det populære område Ubud og er helt fantastisk. Her får I luksus til en god pris og kan endda bo i jeres helt egen villa med privat pool. Det må man gerne unde sig selv og hinanden på ens bryllupsrejse.

Se mine rejser til Bali her.

Nusa Penida_bali_618817826 x2000

Caribien

Det er ikke bare øerne i Det Indiske Ocean, som lokker folk med sine mange drømmedestinationer. Caribien har også massere af spændende rejsedestinationer i vente. Hvad med en drømmeferie på Bahamas med de udsøgte, snehvide strande, safir-farvande og førsteklasses hoteller? Eller Jamaica – der er hjemsted for den berømte reggae-legende Bob Marley? Her kan du hygge i en hængekøje mellem palmerne og nyde den caribiske sol på din hud. De historie-interesserede bliver nok glade for at høre, at der, på grund af koloni-tiden, er meget at opdage på Bahamas og Jamaica. Elsker I dyr, kan I på Bahamas sejle ud til Pig Beach og svømme med de sødeste, vilde grise. Dem kan du læse mere om, i min rejseartikel lige her.

Endnu mere populær er dog den caribiske ø Cuba, som især er kendt for badebyen Varadero. Der er noget for enhver smag på Cuba, der byder på vandsport i alle afskygninger, sightseeing i øens hovedstad og naturligvis afslapning på de smukke strande. Oplev den cubanske stemning, dans hele natten med de lokale og prøv de traditionelle, cubanske retter – en blanding af det spanske, afrikanske og caribiske køkken. Dem, der gerne vil se mere af øens landskab, bør absolut leje en bil (som kan gøres for en rimelig pris) og gøre bryllupsrejsen til en rundrejse på Cuba.

Se mine rejser til Cuba her.

old red american car on Varadero Beach in Cuba

Paris

Til dem, der finder den typiske bryllupsrejse lidt ensformig, kommer her noget helt andet. Det er trods alt ikke alle nygifte par, der ønsker at tilbringe deres bryllupsrejse på stranden. Hvad med en romantisk ferie i kærlighedens by? Paris er ikke kun berømt for Eiffeltårnet, men også for de romantiske bådture på Seinen samt de mange caféer og restauranter, hvor I kan bestille et glas vin eller et lækkert måltid i stearinlysets skær. Og så gør det jo heller ikke noget, at det ofte er billigt at rejse til Paris. Se mine rejsetilbud til Paris lige her.

Der er faktisk massere af billige, romantiske rejsemål i Europa. Blandt andet Italien byder på massere af spændende rejsemål som Venedig, Toscana, Firenze og Pisa. Disse byder er også smukke steder at tilbringe en dejlig, afslappende, og ikke mindst romantisk, bryllupsrejse.

paris_319813007

USA

Har I altid drømt om tage på shoppingtur til New York, surfe i Californien eller lave et roadtrip i USA? Så er det nu, I skal gøre det! I New York kan opleve alt fra shopping og sightseeing til alle former for fester og spændende museer. En perfekt destination for et glad, nygift par, der er på udkig efter eventyr. I Los Angeles derimod kan I opleve den karakteristiske afslappede livsstil og tilbringe lange, lune dage på stranden. Her finder I også et hav af hippe spisesteder og spændende forlystelsesparker.

Vil I gerne tilbringe jeres bryllupsrejse i USA, men er I usikre på, om én by er nok? Så vil jeg gerne slå et slag for den legendariske Route 66, motorvejen, der går igennem landet fra kyst til kyst. Denne rejse er noget helt særligt! Og hvem kan ellers sige, at de brugte deres bryllupsrejse på et roadtrip på Route 66? Ruten starter i Chicago og går blandt andet igennem staterne Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona, inden turen ender i Californien. Hotel Inn of the Five Graces i Santa Fe er ikke kun et dejligt overnatningssted, men er også vurderet som et af de bedste bryllupsrejse-hoteller i verden.

Se mine rejser til USA lige her.

Route 66 California

Thailand og Vietnam

Rejser I på budget, er destinationer som Mauritius og Maldiverne måske lidt for ambitiøse. Overvej i stedet at holde bryllupsrejse i Thailand eller Vietnam, der er langt billigere rejsemål og som også byder på paradislignende strande. Der findes mange billige rejser til Thailand og områderne Koh Samui, Phuket og Khao Lak er alle billedskønne steder at tilbringe sin bryllupsrejse. Thailand er dog et ekstremt populært rejsemål, og I må derfor være indstillet på at dele strandene, restauranterne og havene med mange andre turister. For at undgå turistmængderne anbefaler jeg at rejse til Vietnam i stedet for til Thailand. Vietnam byder på den samme smukke natur og gyldne strande samt lignende mad og kultur. Vietnam er dog et mindre kendt rejsemål, hvilket betyder, at det oftest er billigere at rejse til Vietnam, og at I bedre kan nyde hinandens selskab uden at være omgivet af turister.

Tag et kig på det 5-stjernede resort Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa, der ligger i det populære feriested Nha Trang. Efter et par dage her, kan I rejse til Hanoi, Vietnams hovedstad, hvor I kan opleve monumentale templer, museer eller tage på en afslappende bådtur på i berømte Halong Bay.

 

halong_bay_vietnam_433429534_2000pix

New Zealand

New Zealand er den sidste destination på denne liste over rejsemål til den perfekte bryllupsrejse. New Zealand er kendt for sit fantastiske og varierede landskab, der byder på vulkaner, enorme bjergkæder, isgletsjere, regnskove, tropiske strande og spændende storbyer. Og hvornår er et bedre tidspunkt at udforske alt dette, end imens I stadig er nyforelskede?

New Zealand består af 2 hovedøer, og det er helt klart værd at sætte tid af til at udforske dem begge. I kan for eksempel leje en bil eller en campervan og køre rundt i de smukke omgivelser. New Zealands nordlige ø byder på storbyerne Auckland og Wellington samt de mest fantastiske gyldne strande – hvoraf den ved Cathedral Cove er min favorit. Det er også på den nordlige ø, I kan besøge hobbit-byen Hobbiton, hvor Bilbo og Frodo fra Ringenes Herre bor.

På New Zealands sydlige ø bliver naturen mere dramatisk. Her kan I se de enorme bjerge ved Queensland, bungyjumpe eller tage på hvalsafari fra fiskerbyen Kaikoura.

Taupo_Bay_New_Zealand_shutterstock_26494474small

Jeg håber, at artiklen har været inspirerende. Verden er fuld af smukke og eventyrlige steder, og jeg er sikker på, at der findes én destination, der gør jeres bryllupsrejse helt speciel.

I kan altid finde mere inspiration til jeres bryllupsrejse her på min rejseblog. Og “bare” spændende tilbud på drømmerejser!