Jeg er sikker på, at mange af jer drømmer om at blive gift med jeres livs kærlighed. Man kan næsten forestille sig ceremonien. Bruden går ind i kirken med sin hvide kjole og slør, gommen beundrer sin kommende hustru og ved, at livet er ændret for evigt. Men det er ikke kun drømmebrylluppet, der skal planlægges omhyggeligt. Den længe ventede bryllupsrejse skal også. Denne tid udelukkende er forbeholdt det lykkelige par, og vil altid være et dejligt minde at se tilbage på. Og hvis du er i den situation, at du er ved at planlægge dit bryllup, så har din Guru fundet de bedste destinationer til din bryllupsrejse. Måske finder du også dit drømmehotel, mens du er i gang!

Artikelbild_Hochzeit_Paar

Drømmerejsen til Det Indiske Ocean – Mauritius, Maldiverne & co.

De fortryllende øer i Det Indiske Ocean, såsom Mauritius, Maldiverne og Seychellerne hører absolut til øverst på listen over de smukkeste bryllupsrejse-destinationer. Vi begynder med ø-nationen Mauritius i det sydvestlige Indiske Ocean. For de fleste af os popper der smukke billeder op, når vi tænker på disse vidunderlige ferieøer. Imponerende, hvide sandstrande, farverige koralrev og strålende turkis vand. De perfekte rammer for en perfekt bryllupsrejse! I Mauritius er der mange luksushoteller, der efterlader intet tilbage at ønske. Et godt eksempel er det fremragende Oberoi (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 1114 anmeldelser) samt det luksuriøse LUX Le Morne (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 3250 anmeldelser).

Loungers and umbrella on tropical beach in Mauritius

Så er der også Maldiverne – et land spredt over mere end 1.000 små øer – det er også et eventyrligt sted at tilbringe sin drømmebryllupsrejse. I dette vidunderlige lille hjørne af jorden er der krystalklart vand og himmelske strande. Især de milde temperaturer, som har en tendens til at svæve på omkring 25 – 30 ° C, skaber de perfekte forhold til at svømning. Det mest optimale tidspunkt på året at rejse hertil er mellem januar og april på grund af, at der kun er 3 til 7 dage med regn om måneden i gennemsnit. Et meget populært hotel er hotel Maafushivaru (4,5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 687 anmeldelser), som i 2015 modtog en Travellers ‘Choice Award. Dette hotel er beliggende i de smukke omgivelser i South Ari Atoll, som har et unik havmiljø, hvilket gør det til et af de mest populære steder at dykke.

Seychellerne, Bali og flere andre spændende øer

Andre idylliske steder i Det Indiske Ocean er uden tvivl Seychellerne, Réunion og den indonesiske ø Bali. Ikke alene er der ideelle strande og betagende solnedgange, men også flere eksotiske dyrearter og idylliske rismarker samt farverige, gamle templer og talrige andre eksempler på arkitektur, der er lige så imponerende og fuld af historie. Bali, samt Seychellerne og Réunion, tilbyder den perfekte blanding af romantik på stranden og et væld af spændende aktiviteter. Ikke underligt, at disse drømmedestinationer i Det Indiske Ocean er de mest populære destinationer for den perfekte bryllupsrejse!

Bali Rice Fields Sunset iStock_000055009954_Large-2

Bryllupsrejse med et caribisk touch – Bahamas, Jamaica eller måske Cuba?

Det er ikke bare Det Indiske Ocean, som kan lokke folk med sine mange drømmedestinationer. Caribien har alle slags vidunderlige destinationer i vente. Hvad med en drømmeferie på Bahamas med sine udsøgte, snehvide strande, safir-farvande og førsteklasses hoteller? Eller Jamaica – der også er hjemsted for den berømte reggae-legende Bob Marley? Her kan du hygge i en hængekøje mellem palmerne og nyde den caribiske sol på din hud. De historie-interesserede bliver glad for at høre, at der er meget at opdage på Bahamas og Jamaica. Feriedestinationer, der er både idylliske og forskelligartet på samme tid.

Lige så populær er den caribiske ø Cuba, der især er kendt for badebyen Varadero. Der er noget for enhver smag i Cuba. Uanset om det er vandsport, sightseeing i øens hovedstad eller blot afslapning og god tid på stranden eller på hotellet. Oplev den cubanske stemning, dans hele natten med de lokale og prøv de traditionelle, cubanske retter – en blanding af det spanske, afrikanske og caribiske køkken. Dem, der gerne vil se mere af øens landskab, bør absolut leje en bil (som kan gøres for en rimelig pris) og opleve denne fortryllende ø. Det er anbefalesværdigt.

Habana Old City in Cuba iStock_000059200148_Large-2

Fra Paris til Las Vegas – alternativer til strandene

Til dem, der finder de typiske destinationer lidt ensformige eller endda kedelige, her kommer der noget til jer. Det er trods alt ikke alle nygifte par, der skal tilbringe deres bryllupsrejse på stranden. Hvad med en romantisk ferie i kærlighedens by? Paris er ikke kun berømt for Eiffeltårnet, men også for de romantiske bådture ned af Seinen samt de mange caféer og restauranter, hvor du kan bestille et glas vin eller et lækkert måltid i stearinlysets skær. Se mine tilbud til Paris her.

Hvis du hellere vil besøge den vidunderlige italienske region Veneto, så anbefaler jeg Venedig og Verona. Men byer i Toscana som Firenze og Pisa er også smukke steder at tilbringe en dejlig,  afslappende bryllupsrejse.

Skal der lidt mere knald på – og måske endda uden for Europa? Så er Las Vegas præcis, hvad du leder efter. I årevis har denne destination været berømt, ikke kun for polterabender (tænk: The Hangover), men også for bryllupsrejser, der tilbyder lidt mere spænding. Nyd den imponerende og glinsende arkitektur i Las Vegas, prøv lykken på kasinoer og besøg den berømte Grand Canyon. Du kan endda smutte forbi Paris og Venedig, mens du er der – om end i en mindre skala.

Las Vegas Strip at night – high vantage iStock_000082066557_Large-2

New York og Route 66

Og når du er der, hvorfor så ikke tage til New York? Du kan opleve alt fra shopping og sightseeing til alle former for fester. En perfekt destination for et glad, nygift par, der er på jagt efter eventyr. I vil uden tvivl have fantastiske ferier begge steder!

Holidayguru tip: Vil du tilbringe din bryllupsrejse i USA, men er usikker på, om én by er nok? Jeg anbefaler den legendariske Route 66. Denne rejse er noget særligt! Og hvem kan ellers sige, at de brugte deres bryllupsrejse på at cruise langs Route 66? Ikke mange, det er helt sikkert. Hotel Inn of the Five Graces (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 484 anmeldelser) i Santa Fe er ikke kun et dejligt overnatningssted, men er også blevet valgt som et af de bedste bryllupsrejse-hoteller i verden.

Smukke destinationer i Asien – Thailand, Malaysia og Vietnam

Hvis typiske destinationer, såsom Mauritius eller Seychellerne er for dyrt for dig, så er der selvfølgelig andre strand-destinationer, som er gode alternativer. Hvad med Thailand? Uanset om det er Koh Samui, den vidunderlige ø Phuket eller endda Khao Lak, så kan du helt sikkert være tilfreds med de idylliske strande, det fortryllende landskab og de lokale og deres kulinariske delikatesser. Disse område er særdeles velegnet til at have god tid på stranden, planlægge små udflugter og bare nyde hinandens selskab.

Palms on the beach, Ko Samui, Thailand iStock_000022017556_Medium-2

En anden destination i Asien, som sjældent bliver nævnt som en destination for bryllupsrejser, men ikke desto mindre bliver mere og mere populært, er det smukke land Malaysia. Her er der himmelske strande og vidunderlige luksuriøse resorts, som er lavet til uforglemmelige bryllupsrejser. Du kan også besøge den pulserende by Kuala Lumpur, som vil tilbyde dig en bred vifte af moderne. Men også traditionelle bygninger samt alle former for kunst, kultur og shopping kan du finde i Kuala Lumpur.

Det undervurderede Vietnam

Du bør helt sikkert overveje Vietnam som destination for din bryllupsrejse, hvis du ikke har været der allerede. Ikke alene kan du tage en opdagelsesrejse gennem landets historie, men du kan også tilbringe afslappende dage på de mange luksuriøse hoteller. Et af disse hoteller er det 5-stjernede Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa (4.5 ud af 5 på TripAdvisor, 945) i feriestedet Nha Trang, som danner centrum for turisme i Vietnam. Vietnam er kendt for at være det perfekte rejsemål for både kultur- og historieinteresserede samt strandløver og naturelskere, og kan derfor tage højde for alle slags bryllupsrejser.

I den nordlige del af landet er hovedstaden Hanoi med dens monumentale templer, museer og andre seværdigheder, som er sikker på at imponere, og I kan endda tage på en afslappende bådtur på den berømte Halong Bay.

Floating village and rock islands in Halong Bay, Vietnam, Southeast Asia

Jeg håber, at artiklen har været inspirerende. Verden er fuld af smukke og eventyrlige steder, og jeg er sikker på, at der findes én destination, der gør jeres bryllupsrejse helt speciel.

Du kan altid finde mere inspiration til din bryllupsrejse her på min rejseblog. Og spændende tilbud på drømmerejser