Jeg er sikker på, at mange af jer drømmer om at blive gift med jeres livs kærlighed. Man kan næsten forestille sig ceremonien. Bruden går ind i kirken med sin hvide kjole og slør, gommen beundrer sin kommende hustru og ved, at livet er ændret for evigt. Men det er ikke kun drømmebrylluppet, der skal planlægges omhyggeligt – den længe ventede bryllupsrejse skal også. Denne tid er udelukkende forbeholdt det lykkelige par og vil altid være et dejligt minde at tænke tilbage på. Og hvis I er i den situation, at I er ved at planlægge jeres bryllup, eller måske har I allerede fejret jeres kærlighed, men mangler stadig bryllupsrejsen? Så har jeg fundet de bedste destinationer til jeres bryllupsrejse. Måske finder I også jeres drømmehotel ved at læse med her!

Artikelbild_Hochzeit_Paar

Drømmerejsen til Det Indiske Ocean – Mauritius, Maldiverne & co.

De fortryllende øer i Det Indiske Ocean, såsom Mauritius, Maldiverne og Seychellerne hører absolut til øverst på listen over de smukkeste bryllupsrejse-destinationer. Vi begynder med ø-nationen Mauritius i det sydvestlige Indiske Ocean. For de fleste af os popper der smukke billeder op, når vi tænker på disse vidunderlige ferieøer. Imponerende, hvide sandstrande, farverige koralrev og strålende turkis vand. De perfekte rammer for en perfekt bryllupsrejse! I Mauritius er der mange luksushoteller, der efterlader intet tilbage at ønske. Et godt eksempel er det fremragende Oberoi (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 1447 anmeldelser) samt det luksuriøse LUX Le Morne (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 4686 anmeldelser).

Loungers and umbrella on tropical beach in Mauritius

Så er der også Maldiverne – et land spredt over mere end 1.000 små øer – det er også et eventyrligt sted at tilbringe sin drømmebryllupsrejse. I dette vidunderlige lille hjørne af Jorden er der krystalklart vand og himmelske strande. Især de milde temperaturer, som har en tendens til at svæve på omkring 25 – 30 ° C, skaber de perfekte forhold til at svømning. Det mest optimale tidspunkt på året at rejse hertil er mellem januar og april på grund af, at der kun er 3 til 7 dage med regn om måneden i gennemsnit. Et meget populært hotel er hotel Maafushivaru (4,5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 782 anmeldelser), som har fantastiske anmeldelser samt udmærkelsescertifikat. Dette hotel er beliggende i de smukke omgivelser i South Ari Atoll, som har et unikt havmiljø, hvilket gør det til et af de mest populære steder at dykke.

Seychellerne, Bali og flere andre spændende øer

Andre idylliske steder i Det Indiske Ocean er uden tvivl Seychellerne, Réunion og den indonesiske ø Bali. Der er ikke kun ideelle strande og betagende solnedgange, men også flere eksotiske dyrearter og idylliske rismarker samt farverige, gamle templer og talrige andre eksempler på arkitektur, der er lige så imponerende og fuld af historie. Bali samt Seychellerne og Réunion, tilbyder den perfekte blanding af romantik på stranden og et væld af spændende aktiviteter. Det er ikke underligt, at disse drømmedestinationer i Det Indiske Ocean er blandt de mest populære destinationer for den perfekte bryllupsrejse!

Bali Rice Fields Sunset iStock_000055009954_Large-2

Bryllupsrejse med et caribisk touch – Bahamas, Jamaica eller måske Cuba?

Det er ikke bare Det Indiske Ocean, som kan lokke folk med sine mange drømmedestinationer. Caribien har alle slags vidunderlige destinationer i vente. Hvad med en drømmeferie på Bahamas med sine udsøgte, snehvide strande, safir-farvande og førsteklasses hoteller? Eller Jamaica – der også er hjemsted for den berømte reggae-legende Bob Marley? Her kan du hygge i en hængekøje mellem palmerne og nyde den caribiske sol på din hud. De historie-interesserede bliver glad for at høre, at der er meget at opdage på Bahamas og Jamaica. Feriedestinationer, der er både idylliske og forskelligartet på samme tid.

Lige så populær er den caribiske ø Cuba, der især er kendt for badebyen Varadero. Der er noget for enhver smag i Cuba. Uanset om det er vandsport, sightseeing i øens hovedstad eller blot afslapning og god tid på stranden eller på hotellet. Oplev den cubanske stemning, dans hele natten med de lokale og prøv de traditionelle, cubanske retter – en blanding af det spanske, afrikanske og caribiske køkken. Dem, der gerne vil se mere af øens landskab, bør absolut leje en bil (som kan gøres for en rimelig pris) og opleve denne fortryllende ø. Det er anbefalesværdigt.

Habana Old City in Cuba iStock_000059200148_Large-2

Fra Paris til Las Vegas – alternativer til strandene

Til dem, der finder de typiske destinationer lidt ensformige eller endda kedelige, her kommer der noget til jer. Det er trods alt ikke alle nygifte par, der vil tilbringe deres bryllupsrejse på stranden. Hvad med en romantisk ferie i kærlighedens by? Paris er ikke kun berømt for Eiffeltårnet, men også for de romantiske bådture på Seinen samt de mange caféer og restauranter, hvor I kan bestille et glas vin eller et lækkert måltid i stearinlysets skær. Se mine tilbud til Paris her.

Hvis du hellere vil besøge den vidunderlige italienske region Veneto, så anbefaler jeg Venedig og Verona. Men byer i Toscana som Firenze og Pisa er også smukke steder at tilbringe en dejlig,  afslappende og ikke mindst romantisk bryllupsrejse.

Skal der lidt mere knald på – og måske endda uden for Europa? Så er Las Vegas præcis, hvad I leder efter. I årevis har denne destination været berømt, ikke kun for polterabender (tænk på The Hangover), men også for bryllupsrejser, der tilbyder lidt mere spænding. Nyd den imponerende og glinsende arkitektur i Las Vegas, prøv lykken på kasinoer og besøg den berømte Grand Canyon. I kan endda smutte forbi Paris og Venedig, mens I er der – om end i en mindre skala.

Las Vegas Strip at night – high vantage iStock_000082066557_Large-2

New York og Route 66

Og når I er der, hvorfor så ikke også tage til New York? I kan opleve alt fra shopping og sightseeing til alle former for fester og spændende museer. En perfekt destination for et glad, nygift par, der er på jagt efter eventyr. I vil uden tvivl have fantastiske ferier begge steder!

Holidayguru tip: Vil I tilbringe jeres bryllupsrejse i USA, men er I usikre på, om én by er nok? Jeg vil gerne slå et slag for den legendariske Route 66. Denne rejse er noget særligt! Og hvem kan ellers sige, at de brugte deres bryllupsrejse på at cruise langs Route 66? Ikke mange, det er helt sikkert. Hotel Inn of the Five Graces (5 ud af 5 stjerner på TripAdvisor, 599 anmeldelser) i Santa Fe er ikke kun et dejligt overnatningssted, men er også blevet valgt som et af de bedste bryllupsrejse-hoteller i verden.

Smukke destinationer i Asien – Thailand, Malaysia og Vietnam

Hvis typiske destinationer såsom Mauritius eller Seychellerne er for dyrt for jer, så er der selvfølgelig massevis af andre stranddestinationer, som er gode alternativer. Hvad med Thailand? Uanset om det er Koh Samui, den vidunderlige ø Phuket eller endda Khao Lak, så kan du helt sikkert være tilfreds med de idylliske strande, det fortryllende landskab og de lokale og deres kulinariske delikatesser. Disse område er særdeles velegnet til at have god tid på stranden, planlægge små udflugter og bare nyde hinandens selskab.

Palms on the beach, Ko Samui, Thailand iStock_000022017556_Medium-2

En anden destination i Asien, som sjældent bliver nævnt som en destination for bryllupsrejser, men ikke desto mindre bliver mere og mere populær, er det smukke land Malaysia. Her er der himmelske strande og vidunderlige luksuriøse resorts, der er som lavet til uforglemmelige bryllupsrejser. Du kan også besøge den pulserende by Kuala Lumpur, som vil tilbyde dig en bred vifte af moderne storbyliv og alt, hvad der hører til. I finder både traditionelle bygninger samt alle former for kunst, kultur og shopping i Kuala Lumpur.

Det undervurderede Vietnam

I bør helt sikkert overveje Vietnam som destination til bryllupsrejsen, hvis I ikke allerede har været der. Ikke alene kan I sammen tage en opdagelsesrejse gennem landets historie, men I kan også tilbringe afslappende dage på de mange luksuriøse hoteller. Et af disse hoteller er det 5-stjernede Sunrise Nha Trang Beach Hotel & Spa (4,5 ud af 5 på TripAdvisor, 1166 anmeldelser) i feriestedet Nha Trang, som danner centrum for turismen i Vietnam. Vietnam er kendt for at være det perfekte rejsemål for både kultur- og historieinteresserede samt strandløver og naturelskere.

I den nordlige del af landet er hovedstaden Hanoi med dens monumentale templer, museer og andre seværdigheder, som er sikker på at imponere, og I kan endda tage på en afslappende bådtur på den berømte Halong Bay.

Floating village and rock islands in Halong Bay, Vietnam, Southeast Asia

Jeg håber, at artiklen har været inspirerende. Verden er fuld af smukke og eventyrlige steder, og jeg er sikker på, at der findes én destination, der gør jeres bryllupsrejse helt speciel.

I kan altid finde mere inspiration til jeres bryllupsrejse her på min rejseblog. Og “bare” spændende tilbud på drømmerejser!