Elsker du avocado? Så skal du tage til Amsterdam!

Måske her du allerede hørt det… Måske er du ellevild, eller måske synes du, det er lige en tand for meget? I Amsterdam åbner en avocadorestaurant!

Der er et kæmpe udvalg af hippe og trendy steder at spise i den hollandske hovedstad, og mange af de sunde caféer serverer avocado i en eller anden udstrækning. Men i år 2017 får du mulighed for at mæske dig i alverdens avocadoretter på én og samme restaurant, når The Avocado Show slår dørene op for gæster.

Europas første spisested dedikeret til avocado kommer altså til at ligge i Amsterdam, så hvorfor ikke tage på en sund miniferie med stop her senere på året? Du vil kunne glæde dig til madkreationer såsom den klassiske avocado på toast, men også nytænkende lækkerbiskener som eksempelvis avocadofritter, evt. med en avocadoburger og avocado-chokoladeshake til?

The Avocado Show får naturligvis til huse i det trendy De Pijp-kvarter – et område i Amsterdam, der er særligt populært blandt foodies. Den grønne restaurant skal eftersigende åbne i det første kvartal af 2017, så det varer ikke længe, inden du kan nyde diverse avocadodelikatesser.Stedet kommer både til at servere morgenmad, frokost samt aftensmad, og der vil også være mulighed for at købe takeaway, hvis vejret er så fantastisk, at du gerne vil indtage din mad udendørs.

Yesterdays menu tasting part two! What do you think about this Poké? 🥑🍃😋

A photo posted by The Avocado Show 🥑 (@theavocadoshow) on

Indtil du kan træde over dørtærskelen til spisestedet, kan du tjek The Avocado Show på instagram, hvor der ligger masser af inspirerende madbilleder, som kan give et prej om, hvad der er i vente. Men lige en lille advarsel til alle, der elsker avocado – der er helt vidunderlige billeder, som med garanti vil få mundvandet til at løbe!

Find hotel til din Amsterdam-tur her.