Mens nogen destinationer måske er mere sikre end andre – så er verden ikke så farlig som man måske skulle tro (eller som Nyhederne fortæller os). Hvis du har en positiv attitude og du tænker dig godt om, og er opmærksom, så er der masser af steder hvor du kan føle dig helt sikker, og som du sagtens kan besøge alene.

Her er 9 af de sikreste rejsedestinationer for solorejsende

Island | Skandinavien | New Zealand | Australien

Canada | Fransk Polynesien | Irland

Amsterdam | Krydstogter

Island

Selvom Islands kælenavn “Landet af Is og Ild” godt kan lyde en smule intimiderende – så er solorejser her super nemme og sikre her. Reykjavik er kendt for sin musiske atmosfære og for sit natteliv. Det betyder, at det ikke bliver et problem at møde de lokale eller andre rejsende.

Der er utallige grunde til at rejse til Island – men det er naturen som er den store stjerne! Du kan fx melde dig til gruppe og snorkle i Silfra spalten, eller du kan tage på vandretur på en gletsjer. Og du bliver naturligvis også nødt til at bade i den Blå Lagune!

Mine rejsetilbud til Island

Skandinavien

Som du sikkert allerede ved – så er de Skandinaviske lande nogen af de mest trygge lande i verden, og vi er også nogen af de gladeste – så det er jo et plus. Selvom det måske ikke lyder som den vilde tur

– så er Skandinavien fyldt med så mange smukke steder. Både med natur og i forhold til artitektur. Du har rig mulighed for forskellige slags rejser – du kan udforske naturen med en aktiv ferie. Du kan shoppe amok eller fordybe dig i kulturen med en storbyferie.  Eller du kan

tage på badeferie til en af de mange smukke strande eller til en af Sveriges søer. Har du besøgt alle de Skandinaviske lande? Ellers er det da en helt sikker mulighed for dig, der gerne vil rejse alene.

 

Mine rejsetilbud til Sverige   Mine rejsetilbud til Norge

Mine rejsetilbud til Danmark

New Zealand

Hobbitternes hjemland – og det er virkelig ligeså fredeligt som Herredet. New Zeland er nærmest den


perfekte destination for solorejsende! Her kan du nemlig også finde nogle af de smukkeste landskaber i hele verden. De har smukke gletsjere, strande, og fjorde – og naturen er meget uberørt.

Her kan du læse min guide til New Zealand og Hobbitton – som jeg klart vil anbefale dig at besøge!

Australien

Australien er hjem til noget af verdens mest mangfoldige flora og fauna. Jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke var vild med landet efter at have været der. Men det må du selv dømme. Der er i hvert fald mange muligheder for ferie i Australien. Det er en ideel destination for solorejsende – du kan tage på alle slags ferier

her. Og det bedste er – du behøver ikke nøjes med en slags! Start med storby i enten Melbourne eller Sydney – og lej så en bil og udforsk Guld Kysten. Det er dig der bestemmer!

Canada

Næsten ligegyldigt hvor du tager hen i Canada vil du blive mødt af et skønt multikulturelt samfund og de smukkeste landskaber du nogensinde vil se. Og så har canadiere jo også ryg for at være et af


de venligste folkefærd i verden. Når du rejser her alene vil du helt sikker se hvorfor! Jeg har selv rejst en del i Canada – og jeg må sige, at det er et af mine yndlingslande i verden. Alle er simpelthen så hjælpsomme – og naturen er noget af de flotteste jeg har set i mit liv. Specielt bjergene mod vest – og den smukke Prince Edward Island i øst er særlige favoritter for mig.

 

Fransk Polynesien

Med sit mangfoldige dyreliv, er Fransk Polynesien et af de bedste steder i verden at dykke. Der er en utrolig naturlig skønhed til stedet – og det er nærmest som om duften af vanilje hænger i luften. Lige meget hvilket sted på øerne du besøger, vil du helt sikkert forelske dig. Det er helt ærligt et af de smukkeste steder på hele jordkloden!

Irland


Irland er måske ikke kendt for sit fantastiske vejr. Men Smaragdøen er en fantastisk destination for solorejsende. Der er en super stemning på øen – og alle er glade og venlige! Det er i hvert fald min erfaring. Du kan hygge på en af de mange lokale pubs, eller se en fodbold eller rugby kamp. Ellers kan du tage en tur på landet og nyde den smukke natur. Irland har alt hvad hjertet begærer. Du kan både tage

på aktiv ferie til Irland, eller du kan tage på storbyferie til Dublin.

Mine rejsetilbud til Irland

Amsterdam

Amsterdam er kendt over hele verden for sin frie livstil og for at være meget chill. De fleste hollændere er super rare. Der er også mange politibetjente, som passer på byens mange turister – så du kan roligt regne med Amsterdam som en sikker destination for solorejsende.

Du kan nemt udforske byen på cykel eller på gåben. Amsterdam er også kendt for sit livlige natteliv – så det skal du da prøve! God fornøjelse.


 

Mine rejsetilbud til Amsterdam

Et krydstog

Selvom det ikke er en specifik destination – så er et krydstogt en fantastisk måde at opleve verden på. Især for solorejsende. Her kan du nemlig nyde at rejsen allerede er planlagt for dig – og du bor i sikre omgivelser. Ingen bekymringer! Her kan du bare pakke ud, og nyde et væld af forskellige destinationer – uden at skulle booke forskellige fly og overnatninger. Du kan endda tage på et singlecruise – hvor du er omringet af andre singlerejsende. Det er godt nok mest tiltænkt romantiske formål, men det er en god måde at få nye venner og rejsefæller på også.

 

 

Mine krydstogt rejsetilbud