Bali er efterhånden blevet et populært rejsemål blandt danskerne, og det er der en god grund til! Lækre strande, smukke hoteller og skønt vejr er blot tre ting, der bidrager til dette.

På Bali kan du få luksus uden at betale en bondegård, f.eks. kan du finde et superlækkert, 5-stjernet hotel til samme pris, man skal give for et 3-stjernet hotel i København. Udnyt det på din næste ferie på Bali – her kan du se mine bud på fabelagtige hoteller, du kan booke for godt 1000 kr. pr. værelse pr. nat.

Conrad Bali

Kæmpe resort lige ved stranden og med flere, lækre swimmingpools. Hotellets Deluxe-værelse med udsigt over resortet kan lejes til en god pris, og I får en dejlig kingsizeseng, TV, WiFi, aircondition og flot badeværelse. For mange flere penge kan I også vælge at opgradere til en villa med privat pool 😉

Se og book hotellet her

The Westin Resort Nusa Dua

På en hvid sandstrand ligger dette fabelagtige resort med perfekt udsigt til det Indiske Ocean. Det er lækkert, luksuriøst og romantisk, og der er en spa, mulighed for at spise direkte på stranden og masser af mulighed for at slappe af.

Se og book hotellet her

Pandawas Villas

Dette resort ligger ikke på stranden, men det bør ikke afholde jer fra at tjekke det ud! Smukke swimmingpools, enkle værelser og smuk, grøn og frodig have. Som navnet antyder, får I simpelthen lov at bo i egen villa.

Se og book hotellet her

Courtyard Bali Seminyak Resort

Værelser og suiter med moderne indretning, god beliggenhed, tre pools, spa og meget mere. I kan spise god mad her på hotellet eller udnytte, at det ligger ganske tæt ved Eat Street, hvor der er supergode spisemuligheder. Stranden er også i gåafstand!

Se og book hotellet her