Luksusmiddag i trætoppene

De store træbælg i trætoppene i Thailand hænger som fuglereder. Her tilbydes gæsterne på et luksushotel den fineste gourmetmad og nyder en fantastisk udsigt over landskabet. Endnu en oplevelse at føje til bucketlisten!

Tree Pod Dining-oplevelsen på Soneva Kiri Eco Resort på øen Koh Kood i provinsen Trat, er kun en times flyvetur fra den thailandske hovedstad, Bangkok. Der er masser af flotte, små træhuse, der er bygget i stil med fuglereder her. De store ‘kurve’ er lavet af hård bambus og bygget i træer, som hæver sig fem meter over jorden. Her kan du bogstaveligt talt spise i fugleperspektiv – en virkelig cool idé!

Luksusmiddag i en fuglerede

Nå! Nu sidder du nok tilbage med spørgsmålet ‘hvordan dælen kommer man derop’? Enten klatrer du op i træet, bestiller en helikopter, eller… tryk bare på en lille knap, og fuglereden bevæger sig op og ned! Du kan sidde og spise med op til fire personer i den unikke restaurant-rede. Når du er nået til tops, vil du være på toppen over udsigten fra fugleperspektivet. På den ene side er du omgivet af en vild og tropisk regnskov, hvor fuglereden er perfekt forklædt. På den anden side kan du se den Thailandske Golf med sit fortryllende turkisblå vand og beroligende skvulpende bølger.

Fra svævebanen til din tallerken

Men som ofte gør sig gældende i en fuglerede, spiller sult en vigtig rolle her. Du behøver selvfølgelig ikke selv hente din mad! De lækre retter og drikkevarer bliver bragt til dig af tjenere via en svævebane. Hver fuglerede har sin egen landingsplatform, så din tjener kan “flyve” på tværs af terrænet, inden han lander på din platform. Slap af i en eksotisk, luksuriøs fuglerede med en betagende udsigt og en flyvende service, i ordets bogstaveligste forstand – hvor sejt er det?

Billeder fra Instagram

Denne luksus har sin pris

Tree Pod Dining Restaurant serveres traditionelle thailandske retter samt lækker frisk fisk fra det nærliggende hav. Eksotiske frugter, som er typiske for regnskoven, er også på menuen her. Oplevelsen koster ca. i underkanten af 3000 kroner for to personer – ikke en lav pris. Men hey… hvem kan hævde at have spist i en fuglerede i menneskestørrelse?

Hvad synes du om denne virkelig enestående restaurant? Har du nogensinde ønsket at indtage et måltid mad fra fugleperspektiv? I mit rejsemagasin fortæller jeg dig altid om de seneste rejsetrends fra hele verden.