Dubai – det sted i verden, hvor endeløs luksus og betagende skyskrabere går side om side med den arabiske atmosfære. Dubai tilbyder mange seværdigheder, der er værd at se. I denne artikel vil jeg give dig et par tips til, hvordan du kan opleve Dubai på blot én dag! Yep, jeg vil simpelthen besvare dit spørgsmål “24 timer Dubai – hvad skal man opleve?”
Måske er du på gennemrejse fra Danmark til et andet land og har lige et transitstop i denne rige ørkenstat, inden du skal videre igen fra Dubai Airport, eller måske har du bare revet et par dage ud af kalenderen for at mørke varme, solen og blive forkælet med luksus i Dubai.

dubai-977368_1920-pixabay2

Oplev Dubai på 24 timer

Du kan se frem til imponerende arkitektur og en helt speciel atmosfære, hvis du rejser til Dubai. En let måde at komme rundt på sightseeing på er at tage på tur med Big Bus. Så kan I hoppe på og af, når I lyster. Det betyder, at I kan planlægge turen, så den passer perfekt ind i jeres tidsplan. Så kan I hoppe af, spadser en tur, og hoppe på bussen igen. Og på bussen kan I lytte til audio-guiden, når I kører forbi alle attraktionerne.

Dubai, United Arab Emirates - 19 April, 2016: People are traveling with abra boat through the Creek of Dubai.

Billet til Big Bus inkluderer også en tur med en abra, en båd der er populær i Dubai, og som vil sejle jer til den gamle bydel Deira. Når I er her, så skal I helt sikkert tage en gåtur ned af de smalle gader og besøge et af de mange markeder. Noget der er helt specielt her er guld og krydderi-markedet. Det vrimler med ægte guldvarer, der sælges af forhandlere, og jeg vil garantere, at du aldrig vil glemme duften af den endeløse række af krydderier på tilbud!

Spices in the spice souk in Dubai

En anden mulighed er at få fat i en dagsbillet til metroen. Den koster omkring 20 kroner. På den måde kan du billigt tage på opdagelse i Dubai. Must-see i Dubai er et eller flere af de mange shoppingcentre, som for eksempel Dubai Mall eller Mall of the Emirates. Alt hvad du hidtil har oplevet af shoppingcentre er vand ved siden af dem her! Utallige, luksuriøse butikker – læg også vejen forbi skipisterne i Mall of the Emirates og oplev det enorme akvarium i Dubai Mall!

Fantastisk udsigt fra verdens højeste bygning

Du skal opleve byens vartegn – Burj Khalifa, den højeste bygning i verden! Udover et hotel, restauranter, kontorer og lejligheder, så er der også en udsigtsetage, som du ikke må misse. ‘At the Top’ er på 124. etage, og tro mig: selv turen derop er en oplevelse. Elevatoren, der tager jer til toppen, formår at gøre det på 55 sekunder – det er vildt! Billetterne koster omkring 180,- pr. person, men det er alle pengene værd, når du oplever den fantastiske udsigt. Hvis du drømmer om at komme endnu højere, kan du gå op til den næste udsigtsetage: At the Top Sky. For cirka 600 kroner bliver du først kørt op til 125. etage, hvor den næste elevator venter. Den tager dig til 148. etage, hvor I finder den højeste observationsplatform i verden – 555 meter over jorden!

gorgeous image of dubai cityscape after sunset, please also check the other brilliant collections below.

Uanset hvilken tur, du ønsker, så er det en god ide at forudbestille billetter. Det kan du gøre online. Du sparer både penge og tid, når du undgår at stå i den lange billetkø. Og hvad tid skal du besøge Burj Khalifa? Jeg vil anbefale før solnedgang. Så kan du både nå at opleve byen oppefra i dagslys og også når solen når ned over byen.

Har du fået et svar på dit spørgsmål “24 timer i Dubai – hvad skal man opleve” nu? Jeg håber i hvert fald, at du er blevet lidt klogere på, hvad man kan lave i Dubai.

En dag i Dubai går stækt, og der venter masser af oplevelser. Hvis du har tips til, hvad der er must-see og do, når turen går til Dubai, så smid endelig en kommentar i kommentarfeltet.

Måske er du interesseret i luksuriøse og billige rejser til Dubai? Tag et kig på vores tilbudsside med “Billige rejser til Dubai – Holidayguru.dk“.

 

Læs også