Mit nytårsforsæt for 2017 er flere oplevelser, flere rejser, flere minder og meget mere ferie! Måske du har det samme? Så er der inspiration at finde her. Jeg har fundet 20 steder, som er perfekte rejsemål i det nye år. Så tag en kop kaffe, sæt dig foran computeren og bliv inspireret til dit næste rejsemål, så du kan begynde at planlægge dine rejser i 2017 😉

Lad ferien begynde!

20 steder til ferier og rejser i 2017

Skt. Petersborg, Rusland

russia-st-petersburg-night-look-cathedral-church-shutterstock_207828259-2

Ruslands andenstørste by er fuld af must-sees, og for andet år i træk vandt byen i kategorien Bedste rejsedestination i Europa af World Travel Awards.

 

Palawan, Filippinerne

Rejser i 2017

På øen Palawan finder du noget af det smukkeste natur i Sydøstasien. Kilometervis af hvide sandstrande, turkisblåt vand og dramatiske klippeformationer.

 

Havana, Cuba

habana-old-city-in-cuba-istock_000059200148_large-2

Den cubanske hovedstad, Havana, er et fascinerende sted, der har en charme, som er svær ikke at blive fortryllet af.

Få mere inspiration til en ferie i Havana og på Cuba i min artikel “Drømmedestination: Cuba – et stykke af den caribiske livsstil“.

 

Medellín, Columbia

night-panoramic-medellin-colombia

Medellín er Colombias næststørste by, og blev kåret som South America’s Leading City Break Destination i 2016. Byen blev grundlagt i 1616, og er et af de største turistmål i Colombia.

 

Lissabon, Portugal

lissabon_259698968

Lissabon bliver kaldt “Little San Francisco”. Lige som i den amerikanske by kan du opleve havet tæt på og bestige de stejle smalle gader sammen med sporvognene.

 

Seoul, Sydkorea

seoul_shutterstock_365792627

Seoul, Sydkoreas hovedstad, anses for at være en af verdens mest moderne byer. Byen sover aldrig, og pga. det pulserende natteliv er det en god ide at blive længe oppe.

 

Bordeaux, Frankrig

famous-pont-de-pierre-in-bordeaux-france-shutterstock_159261956-2

Er du til historiske seværdigheder, fransk mad og gode vine, så er du også til Bordeaux i det sydvestlige Frankrig.

 

Island

shutterstock_301454771-2

Island er et land af ekstremer. Det er sol, regn, sne, storm og så sol igen – i løbet af fem minutter. Hvis du kun må besøge ét sted i 2017, så kunne Island være valget.

Vil du vide mere om, hvad du kan og bare SKAL opleve, når du rejser til Island? Så bør du læse min artikel “Trendy Island: De magiske landskaber venter!

 

Osaka, Japan

osaka-castle-at-night-cherry-blossom-season-osaka-japan

Den japanske by Osaka er et skønt sammensurium af gammelt og nyt. Der er historiske borge side om side med skyskrabere.

 

Houston, Texas

houston-texas-usa-downtown-city-park-and-skyline

USA’s fjerde største by, Houston, med et indbyggertal på omkring 2 millioner, er en multikulturel perle, som er værd at lægge vejen forbi i 2017.

 

Montenegro

Sveti Stefan Island City, sea, mounitai and part of beach

Montenegro grænser op til Kroatien, og ligesom nabolandet er her smukke kyststrækninger og lækre strande. Værd at have med i puljen, når I overvejer årets sommerferie.

 

Cape Town, Sydafrika

Africa Cape Town City and Table Mountains

Cape Town er en overset perle, der ligger ved den sydlige spids af det afrikanske kontinent. Smukke strande og masser af naturaktiviteter venter på her.

 

Disney World

walt-disney-studios-park_2

Disney World, Florida, er det mest instagrammede sted, ifølge Instagrams oversigt over 2016. Og det er det lykkeligste sted på jorden. Så selvfølgelig er det også på min liste 😉
Du kan også “nøjes” med lillesøsteren, Disneyland i Paris. Her har vi også løbende gode tilbud til. Se bare på “Disneyland® Paris tilbud – Holidayguru.dk

 

Aarhus, Danmark

Circular panoramic roof of the Aros Art Museum in Aarhus

I 2017 er Aarhus Europæisk Kulturhovedstad, og det betyder masser af oplevelser og tiltag i Smilets By, som lokker med sin charmerende stemning.

 

New York

new-york-city-skyline-sunset-istock_000064988931_large-2

Den amerikanske metropol New York er bare utrolig. Højdepunkter venter på dig i denne jungle af pulserende gader, og det er en storby, du ikke må misse.

Hvis du vil have de bedste tips til en ferie i New York eller en af de billigste rejser til The Big Apple, så kig på min side “Rejser til New York – Holidayguru.dk

 

Queenstown, New Zealand

aerial-view-of-queenstown-in-south-island-new-zealand

Queenstown er et populært turistmål. Byen er kendt for sine mange forskellige forlystelser, så hvis du er til bungy jump, vandreture og rafting, så er du også til Queenstown.

 

London, England

people-walking-over-millennium-bridge-at-dusk-st-pauls-cathedral-in-the-background-_shutterstock_139121636

London er selvfølgelig fuld af seværdigheder, men hvis der ét punkt, hvor London uden tvivl er nummer 1 på min liste, så er det over shoppingmetropoler i Europa. Ingen anden by tilbyder så stort et udvalg for ethvert budget som London.

Hvad SKAL man se i London? Du kan få inspiration i min artikel “London – Tips til den perfekte weekendtur“.

 

Kauai, Hawaii

Kauai, Hawaii

Kauai er den fjerde største af Hawaii-øerne, og hvis du har lyst til naturoplevelser på førsteklasse, så skal du tage til Kauai. Øen har bl.a. dannet rammerne for Jurassic Park-filmene.

 

Modena, Italien

views-of-modena-italy

Verdens bedste restaurant finder du i den norditalienske by Modena. Så er du et madøre, så er det ikke dumt at holde ferie i denne by.

 

Madagaskar

baobab-trees-in-madagascar_shutterstock_190322468

Ønsker du at rejse til et sandt naturparadis, så rejs til Madagaskar. Det afsides land, langt ude i Det Indiske Ocean, præsenterer et plante- og dyreliv, du ikke finder andre steder.

Nu har du fået et indblik i 20 steder, som jeg synes, du skal overveje at besøge. Nu er det bare op til dig at bestemme, hvor mange rejser i 2017 du skal på. Hvem ved, måske har du fundet din drømmeferie her i min artikel?