Her kan du se en liste over forskellige mærkelige og anderledes hoteller i verden. De er svære at slå, når det kommer til kreativitet! Hvor vil du helst bo?

Jeg har allerede vist dig bud på usædvanlig indkvartering som eksempelvis her i træhuse i Sverige… Men bedst som jeg troede, jeg havde set det hele, faldt jeg over disse hoteller! Jeg har plukket 10 af de skøreste hoteller over hele verden ud til dig – de er svære at slå, når det kommer til kreativitet!

Flyhotel i Costa Verde

Har du altid ønsket at overnatte i en Boeing? Det kan du nu, og ikke bare som flypassager. Du skal blot besøge dette hotel i Costa Rica – Costa Verde Hotel er faktisk en ægte flyvemaskine! Den blev købt i 1965 for blot 2.000 dollars og blev derefter omdannet til et hotel. Et hurtigt kig indenfor viser, at det faktisk er helt komfortabelt. Der er to rummelige værelser indeni, en stor terrasse og oven i købet en vidunderlig udsigt! Du kan virkelig ikke klage … Hvis du ønsker at prøve at overnatte på dette ekstraordinære hotel, så skal du af med omkring 1.115 kroner pr. nat.

maerkelig1

Neemrana Fort Palace i Alwar

Hvis der er én ting, inderne virkelig kan, så er det at bygge paladser! Det bedste eksempel er naturligvis det imponerende Taj Mahal, som alle bør besøge én gang i livet, men det er langt fra den eneste imponerende bygning i Indien! Ikke så langt fra Delhi, er der et palads, som du rent faktisk kan bo i. Neemrana Fort Palace i Alwar er et stort kompleks med i alt syv vinger. Her kan du virkelig føle dig som en konge eller dronning, og det bedste ved det er, at en overnatning kun koster ca. fra omkring 750 kroner.  Det er da virkelig et godt tilbud for sådan en spektakulær form for indkvartering!

maerkelig2

V8 Hotel i Böblingen, Stuttgart

For dem af jer der ønsker at opleve at bo på et lige så unikt hotel, men som ikke har mulighed for at rejse så langt – der er ingen grund til bekymring, for der er også nogle skøre steder at bo lige her i Europa! Et af disse er V8 Hotel i Tysklands Böblingen ved Stuttgart. I det tidligere lufthavnsområde finder du de 34 værelser, som bare venter på at overraske og glæde bilentusiasterne derude. I hvert værelse er der en bil, der fungerer som seng, og det er forskellige biler fra værelse til værelse. Jep, du læste rigtigt – her kan du sove i en rigtig veteranbil. Mercedes Suite er et særligt højdepunkt. Den store suite er indrettet i det tidligere lufthavnstårn og byder på fire etager og en tagterrasse. Hvor cool er det?! En nat på dette tema-hotel vil koste dig fra ca. 1050 kroner.

v82

Verana Hotel i Puero Vallarta

Er du på udkig efter en romantisk og unik bryllupsrejsedestination? Så bør du tage et nærmere kig på Verana Hotel i Puerto Vallarta. På dette smarte boutique-hotel er der en himmelsk udsigt over Stillehavet og de omkringliggende bjerge. De i alt 8 værelser imponerer med deres moderne interiør og får dig til at føle dig hjemme med det samme. Hvert værelse har sin egen terrasse, komplet med en smuk udsigt selvfølgelig. Men det er ikke alt! Den enorme infinity-pool, hvor du kan køle dig ned på en varm dag, må være det absolutte højdepunkt. Jeg kunne godt vænne mig til dette sted! En nat på dette hotel koster omkring 2.230 kroner.

maerkelig3

Hüttenpalast i Berlin

Hüttenpalast i Berlin er afgjort et af de fedeste steder at bo på storbyferie, for her kan du få cool campingstemning uden overhovedet at være udenfor. Hvordan er det muligt? Hotellet tilbyder ikke gæsterne normale værelser, men i stedet små campingvogne eller træhytter. Disse er blot placeret i en gammel fabrik ogr beregnet til at gøre camping lettere for besøgende. Der er ingen vejrrisici eller skræmmende dyr til at gøre dit liv svært. Gæsterne har et fast tag over hovedet, men kan stadig opleve nydelsen af camping på samme tid. Priserne for en nat med indendørs camping starter omkring 550 kroner.

maerkelig4

Livingstone Lodge i Kent

Livingstone Lodge i Kent får du den ultimative safarioplevelse. På Storbritaniens første safarihotel er der i alt 10 hytter og masser af vilde dyr, som venter på dig! Hvis du tænker, at det lyder uglamourøst, så tager du helt fejl! Hotellet tilbyder en autentisk atmosfære med masser af luksus. Her får du den perfekte blanding af camping og luksusferie – du må ikke lade denne enestående oplevelse gå din næse forbi. En nat på safari-lodge koster omkring 1115 kroner.

maerkelig5

Juvet Landscape Hotel i Valldal

Juvet Landscape Hotel i Valldal, Norge, er en absolut fest for øjnene, som det ligger der midt i skoven. For at gæsterne får en uhindret udsigt over de dejlige omgivelser, er hvert værelse lavet udelukkende af glas – virkelig fedt! Her er man fuldstændig ét med naturen og kan tage en pause fra hverdagen. Der er også en jacuzzi og sauna – Juvet Landscape Hotel er et perfekt sted at tilbringe en rolig og afslappende ferie. En nat her vil koste dig i omegnen af 1420kroner.

maerkelig6

Parchi del Garda ved Gardasøen

Parche del Garda ved Gardasøen vil fornøje hele familien, ikke kun børnene. Her er der 4 animerede temaværelser, som virkelig er noget særligt. Fra en talende gulerod til et levende træ – der er mange freaky effekter at beundre her. Hotellet ligger kun 10 minutter i bil fra Gardaland forlystelsespark og er perfekt til en familieferie. Hvis du ikke har lyst sådanne skøre effekter, så er der også 233 andre normale værelser at vælge imellem, men altså… Hvem vil bo på et helt almindeligt værelse? Temaværelserne koster op mod 970 kroner per nat.

maerkelig7

Husky Lodge i Schweiz

Hvis du virkelig ønsker at opleve et sandt vintereventyr, så skal du bestille et værelse på Husky Lodge Hotel i Schweiz. Her boa man i hyggelige små træhytter og har mulighed for at se hunde af racen sibirsk husky. Omgivet af eventyrlignende bjerge som baggrund, kan du overgive dig selv til naturen og nyde en ferie for livet. Tilbring dagen med noget snesport for derefter at tilbringe aftenen foran pejsen – lyder det attraktivt? Du kan få en træhytte på Husky Lodge til ca. 1170 kroner for en nat.

maerkelig8

Hayema Heerd i Oldenhove

Landmændene Hans og Wil Hoogeboom, fra den lille by Oldenhove, har fået en rigtig god idé til virkelig at øge deres forretning. De tilbyder turisterne mulighed for at tilbringe natten i autentisk indkvartering på dele af deres gård Hayema Heerd. Her kan du sove på høballer i en lade for eksempel! Selvfølgelig er der hverken elektricitet eller WiFi, så det er den perfekte mulighed for virkelig at slukke alt for en gangs skyld og slappe helt af. Du er i stand til at beundre stjernerne igennem ladens glastag. Nogle gange er det rart bare at få fred fra den konstante digitalisering, vi oplever til hverdag. Et ophold i Hayema Heerd koster ca. 700 kroner for en nat.

 maerkelig10