om os

Om os

Velkommen til Holidayguru.dk – din danske rejseblog!

Her kan du læse meget mere om os

Holidayguru.dk er en af de største danske rejseblogs, som startede i februar 2016.
Vores mål er at finde de bedste rejsetilbud til dig. Vi gennemsøger hver dag internettet, så vi kan præsentere jer for rejser til hele verden. Vi er et lille inkarneret team, som arbejder meget tæt sammen med andre rejseblogs i hele Europa og sågar også i Sydamerika. Vi har nemlig andre gode rejsebloggere i både Spanien, Frankrig, Holland, Tyskland, England, Schweiz, Irland, Østrig, Italien og Brasilien. Derfor har vi også en helt unik viden, når det kommer til rejser og oplevelser i hele verden. Vi har enten selv været lige præcis dér, eller også kender vi nogen, som har. Det betyder, at vi kan give dig insiderinfo om nærmest alle steder, byer, strande og oplevelser i hele verden.

Det er også derfor, at vi nyder at finde de bedste rejsetilbud til dig hver eneste dag, så du også kan komme til at opleve alle de skønne steder, som vores jord har at byde på.

Vi er ikke et rejseselskab, men derimod en rejseblog. Derfor står vi heller ikkke bag rejserne som arrangør, men det gør eksterne rejseselskaber, som vi arbejder tæt sammen. Tilbuddene bliver booket på deres hjemmesider. Ved at følge de forskellige links på Holidayguru.dk bliver I sendt videre til samarbejdspartnere, og der kan I booke jeres rejser.

At rejse er at leve

Vi siger gerne, ligesom H.C. Andersen, at rejse også er at leve. Og vi vil elske at få dig til at leve endnu bedre, og det kan vi bedst gøre med at finde gode rejser til dig. Måske er tilbudet ikke altid det billigeste på nettet, men så er kvaliteten tilgengæld hele i top. Andre gange finder vi rigtige billige tilbud, hvor du måske ikke nødvendigvis bor på et luksus hotel, men så er beliggeheden i top, og mulighederne for at bruge pengene på noget andet i stedet til stede.

Med andre ord, så finder vi alle typer af rejser til alle typer af budgetter. Men først og fremmest, så går vi efter den gyldne mellemvej, hvor både pris og kvalitet går hånd i hånd. Derfor finder du heller ikke nogle rejser eller hoteller, som har fået dårlige anmeldelser på vores hoteller. Men hvis det skulle ske, at du har haft en dårlig oplevelse med ét af de tilbud, som vi har fundet. Så vil vi meget gerne høre fra dig, så vi sammen kan skabe bedre ferieoplevelser for andre.

Du kan altid kontakte os på vores e-mail info(a)holidayguru.dk eller fange os på vores Facebook-side – Holidayguru.dk, hvor vi bestræber os på at besvare hver eneste besked.

God fornøjelse på Holidayguru.dk! Og god rejse 😉

 

Om os holidayguru.dk - hvem er holidayguru.dk