om os

Om os

Velkommen til Holidayguru.dk – dit danske rejsewebsite!

Her kan I læse mere om teamet bag sitet

Holidayguru.dk er et af Danmarks største rejsewebstes, og vi har været i gang siden februar 2016.

Vores mission er at finde de bedste rejsetilbud til og inspirere jer til nye rejsemål.

Vi er et lille inkarneret team bestående af tre rejseglade danskere; Heidi, Bjørn og Mette. Men vi arbejder meget tæt sammen med andre rejsewebsite i hele Europa. Vi har nemlig kolleger fra Spanien, Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz, Irland, Østrig og Italien. Og i samarbejde med dem har vi samlet en helt unik viden, når det kommer til rejser og oplevelser i hele verden. Vi har enten selv været lige præcis dér hvor vi skriver om, eller også kender vi nogen, som har. Det betyder, at vi kan give dig insiderinfo og tips om nærmest alle steder, byer, strande og oplevelser i hele verden. For vi vil gerne sende Jer godt afsted når I skal ud at opleve alle de skønne steder vores smukke jord har at byde på!

Vi er ikke et rejseselskab, men derimod en rejseblog. Derfor står vi heller ikke bag rejserne som arrangør – det gør eksterne rejseselskaber som vi arbejder tæt sammen nemlig. Ved at følge de forskellige links på Holidayguru.dk bliver du sendt videre til vores flinke samarbejdspartnere, og derfra kan du booke din rejser på deres hjemmeside.

   

At rejse er at leve

Vi siger gerne, ligesom H.C. Andersen, at rejse også er at leve. Og vi vil elske at få dig til at leve endnu bedre. Derfor arbejder vi for at finde de bedste rejser til dig. Måske er tilbudet ikke altid det billigste på nettet, men så er kvaliteten til gengæld i top. Andre gange finder vi rigtig billige tilbud, hvor du måske ikke nødvendigvis bor på et luksus hotel, men hvor beliggenheden er i topklasse, og hvor du har mulighed for at bruge dine penge på andre ting. Selvfølgelig er vores udgangspunkt at finde den gyldne mellemvej, hvor både pris og kvalitet smelter sammen.

Så med andre ord, hos os finder du alle typer af rejser til næsten alle budgetter. Derfor finder du heller ikke nogle rejser eller hoteller, som har fået dårlige anmeldelser. Men hvis det skulle ske, at du har haft en dårlig oplevelse med ét af de tilbud, som vi har fundet, så vil vi meget gerne høre fra dig, så vi sammen kan skabe bedre ferieoplevelser for andre. Du må selvfølgelig også meget gerne skrive til os, hvis du har oplevet noget fedt på en af vores rejser! Det vil vi altid gerne høre om.

Du kan altid kontakte os på vores e-mail info@holidayguru.dk eller fange os på vores Facebook-side – Holidayguru.dk, hvor vi bestræber os på at besvare hver eneste besked så hurtigt som muligt. Ellers kan I følge os på vores Instagram, hvor du kan finde daglig inspiration til rejser. I kan også bruge #HolidayguruDK så vi kan se dine fede feriebilleder og dele dem på vores side.

God fornøjelse på Holidayguru.dk! Og god rejse 😉

Kom i kontakt med din holiday guru