om guruen

Om guruen

Velkommen til Holidayguru.dk – jeres danske rejsewebsite!

Her kan I læse mere om rejseguruen

Holidayguru.dk er et af Danmarks største rejsewebsites, og jeg har været i gang siden februar 2016.

Min mission er at finde de bedste rejsetilbud til og inspirere jer til nye rejsemål.

Jeg arbejder meget tæt sammen med andre rejsewebsite i hele Europa. Jeg har nemlig kolleger fra Spanien, Holland, Belgien, Tyskland, Schweiz, Irland, Østrig og Italien. Og i samarbejde med dem har jeg samlet en helt unik viden, når det kommer til rejser og oplevelser i hele verden. Jeg har enten selv været lige præcis dér, hvor jeg skriver om, eller også kender jeg nogen, som har. Det betyder, at jeg kan give dig insiderinfo og tips om nærmest alle steder, byer, strande og oplevelser i hele verden. For jeg vil gerne sende jer godt afsted når I skal ud at opleve alle de skønne steder vores smukke jord har at byde på!

Jeg er ikke et rejseselskab, men derimod et inspirerende rejsewebsite, som via tredjeparter finder billige ferietilbud. Derfor står jeg heller ikke bag rejserne som arrangør – det gør eksterne rejseselskaber, som jeg arbejder tæt sammen nemlig. Ved at følge de forskellige links på Holidayguru.dk bliver I sendt videre til vores flinke samarbejdspartnere, og derfra kan I booke jeres rejser på deres hjemmeside.   

At rejse er at leve

Jeg siger gerne, ligesom H.C. Andersen, at rejse også er at leve. Og jeg vil elske at få jer til at leve endnu bedre. Derfor arbejder jeg for at finde de bedste rejser til jer. Måske er tilbudet ikke altid det billigste på nettet, men så er kvaliteten til gengæld i top. Andre gange finder jeg rigtigt billige tilbud, hvor I måske ikke nødvendigvis bor på et luksus hotel, men hvor beliggenheden er i topklasse, og hvor I har mulighed for at bruge dine penge på andre ting. Selvfølgelig er mit udgangspunkt at finde den gyldne mellemvej, hvor både pris og kvalitet smelter sammen.

Så med andre ord, hos mig finder I alle typer af rejser til næsten alle budgetter. Derfor finder I heller ikke nogle rejser eller hoteller, som har fået dårlige anmeldelser. Men hvis det skulle ske, at I har haft en dårlig oplevelse med ét af de tilbud, som jeg har fundet, så vil jeg meget gerne høre fra ejr, så vi sammen kan skabe bedre ferieoplevelser for andre. I må selvfølgelig også meget gerne skrive til mig, hvis du har oplevet noget fedt på en af vores rejser! Det vil jeg altid gerne høre om.

I kan altid kontakte mig på min e-mail info@holidayguru.dk eller fange mig på vores Facebook-side – Holidayguru.dk, hvor jeg bestræber mig på at besvare hver eneste besked så hurtigt som muligt. Ellers kan I følge mig på vores Instagram, hvor I kan finde daglig inspiration til rejser. I kan også bruge #HolidayguruDK så jeg kan se jeres fede feriebilleder og dele dem på min side.

God fornøjelse på Holidayguru.dk! Og god rejse 😉