New York konkurrence

lp_banner_dk

Vind en eksklusiv tur til New York

Vi skal afsted til byen, der aldrig sover!

Så skete det endelig: du har bidraget til, at din Holidayguru nu kan fejre 5 millioner Facebookfans! Wow – Det er næsten ikke til at tro. Det er klart, at denne succes og støtte ikke skal stå ubelønnet hen. Så set i lyset af denne fantastiske milepæl, har du nu mulighed for at vinde 5 dage på et 5-stjernet hotel i New York! Med en lille smule held, vil du snart være på vej afsted for at udforske betonjunglen, tage billeder af den verdensberømte Frihedsgudinde og gå på opdagelse i alle de seværdigheder denne utrolige by har at tilbyde.

Har du altid drømt om at besøge the Big Apple? Så skal du helt sikkert deltage i min store New York konkurrence!

lp_stilling_picture_dk

New York konkurence

Har det altid været din drøm at flyve afsted på en tur til New York? Og er du en person, der godt kan lide lidt luksus? Jamen, så skal du deltage i min New York konkurrence med at samme – for hvem ved, snart bliver du måske sendt afsted på dit livs rejse til New York?

Sådan deltager du:  

  1. Tag et billede af dig selv i Gurustilling
  2. Post dit billede på Holidaygurus Facebookvæg eller på din Instagram profil
  3. Husk at bruge disse hashtags #Guruhighfive og #Holidayguru for at være med i konkurrencen

Det kan kan du vinde*:

  • En 5-dages tur til New York
  • Flybilletter til 2 personer
  • Et ophold på et 5-stjernet hotel for 2 personer inkl. morgenmad

^AEA30F631D3BAEC1D2655F34718E44113A4C489ADB10EAF3F2^pimgpsh_fullsize_distr

Vi har fundet en vinder. Det blev Jakub med et cool billede foran New Yorks skyline. Tillykke, du får en besked via Facebook.

Mange tak til alle, der deltog.

New York Gewinnspiel - Danke für 5 Millionen Facebook Fans

Bliv inspireret af New York

[/row]
*Betingelser for deltagelse: New York konkurrencen begynder 13. juni 2016 kl. 9 og løber frem til 27. juni kl. 23.59. Ved deltagelse i konkurrencen, giver du tilladelse til at blive nævnt anonymt på bloggen, hvis du skulle vinde. Vinderen skal over 18 år for at kunne rejse, og vil blive valgt via en tilfældig lodtrækning. Chancen for at vinde bliver ikke større jo flere billeder du poster – en enkelt deltagelse er nok. Du vælger selv hvornår du vil rejse, dog skal rejsen til New York skal tages inden 30. juni 2017, og helligdage og datoer i december er ekskluderet. Det er ikke muligt at opbytte præmien til penge. Medarbejdere hos UNIQ og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.