Maldiverne konkurrence

Stoerer_PNG

Maldiverne – det ultimative tropeparadis!

Har du også altid drømt om at komme til Maldiverne? Nu har du chancen for at vinde en drømmerejse for 2 personer til et lækkert hotel på Maldiverne inkl. halvpension og fly!

Maldiverne er et dejligt lille land bestående af 26 atoller, som ligger på række i det Indiske Ocean ud for sydspidsen af Indien. Hovedøen, som også er hovedstaden, hedder Malé og her bor der ca 130.000 mennesker. Maldiverne ligger tæt på ækvator, hvilket gør, at temperaturen ikke ændrer sig meget over året, og den gennemsnitlige temperatur er på omkring 29 grader. Øgruppen har det mest fantastiske hav. Det er klart og ligner mere vandet i en swimmingpool end i havet, og pga. atollerne er der er rigt undersøisk dyreliv. Maldiverne er derfor et perfekt rejsemål for dykke- og snorkelentusiaster.

 

MALDIVERNE

KONKURRENCE

Maldiverne konkurence

Drømmer du også om at komme til øparadiset Maldiverne? Har det altid været din drøm at dykke i det krystalklare vand eller flyve over atollerne i en vandflyver? Det har du muligheden for, hvis du deltager i denne konkurrence, som er en drømmerejse for 2 til Maldiverne inkl. halvpension og fly! Hvem ved, måske bliver du den heldige vinder af en drømmerejse til Maldiverne. 

Sådan deltager du:  

  1. Udfyld formularen til venstre med e-mailadresse, navn og efternavn
  2. Tryk på ‘deltag og vind’-knappen
  3. Kryds fingre 😉

Det kan du vinde*:

  • 9 dages rejse til Maldiverne
  • Flybilletter til 2 personer
  • Et ophold på et 4-stjernet hotel for 2 personer inkl. halvpension

headerbild_retina

*Betingelser for deltagelse: Maldiverne konkurrencen begynder 24. juli 2016 kl. 10 og løber frem til 1. august, 2016 kl. 23.59. Vinderen vil  blive offentliggjort tirsdag den 2. august, 2016. Ved deltagelse i konkurrencen, giver du tilladelse til at blive nævnt anonymt på bloggen, hvis du skulle vinde. Samtidig giver du også samtykke til at modtage vores nyhedsbrev. Vinderen skal være over 18 år for at kunne rejse, og vil blive valgt via en tilfældig lodtrækning. Chancen for at vinde bliver ikke større jo flere gange du deltager – en enkelt deltagelse er nok. Du vælger selv hvornår du vil rejse, dog skal rejsen til Maldiverne tages inden 31. august 2017, og helligdage og datoer i december er ekskluderet. Det er ikke muligt at ombytte præmien til penge. Medarbejdere hos UNIQ og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.