Konkurrence

konkureence

Hvorfor ikke starte 2017 med en konkurrence? Her er der i hvert fald tale om præmier, der gør dig klar til alle rejserne i 2017. Én person kan vinde:

  • Microfiber håndklæde
  • Digitalt kuffertvægt
  • Pastaske

Microfiber håndklædet er hurtigtørrende og praktisk, når du skal rejse. Håndklædet vejer kun 170 gram, hvor et almindelig håndklæde på samme størrelse vejer ca. 670 gram.

Den digitale kuffertvægt er din ven i nød, så du slipper for overvægt og ompakning i lufthavnen. Vægten kan veje op til 40 kilo, og den bruger 2 stk. AAA batterier, der medfølger.

Med den smarte pastaske kan du have alle rejsedokumenter, pas, penge og kreditkort samlet. Holderen indeholder flere rum, hvoraf 2 er med lynlås. Men denne er alle dokumenter samlet, så rejsen går meget lettere.

KONKURRENCE

Sådan deltager du i konkurrencen: 

  1. Like Gemmas Facebook-side her!
  2. Udfyld formularen til venstre med e-mailadresse, navn og efternavn
  3. Tryk på ‘deltag og vind’-knappen
  4. Kryds fingre 😉

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, OG VINDEREN ER FUNDET. Tak til alle, der deltog.

Gaven er sponsoreret af Gemmas.dk, der tilbyder sjove, seje og billige gadgets. Gemmas har netbutikker i Sverige, Norge og Danmark, og varer sendes ud og kan også afhentes gratis i Kastrup. Se hele det brede sortiment på www.Gemmas.dk

 

*Betingelser for deltagelse: Konkurrencen begynder 10.januar 2017 kl. 08.00 og løber frem til 15. januar, 2017 kl. 23.59. Vinderen vil  blive offentliggjort mandag den 16.januar, 2017. Ved deltagelse i konkurrencen, giver du tilladelse til at blive nævnt anonymt på bloggen, hvis du skulle vinde. Samtidig giver du også samtykke til at modtage vores nyhedsbrev. Chancen for at vinde bliver ikke større jo flere gange du deltager – en enkelt deltagelse er nok. Det er ikke muligt at ombytte præmien til penge. Medarbejdere hos UNIQ og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.