Konkurrence: New York storbyferie


KONKURRENCEN ER NU SLUT! 

Stor tak til alle, der deltog. Den heldige vinder kontaktes på e-mail i overensstemmelse med de nye GDPR regulationer.

Hold øje med Holidaygurus hjemmeside og på vores sociale medier – den næste konkurrence kommer snart!

 

Vind en luksusuriøs storbyferie for to personer til New York City!

The Big Apple, byen der aldrig sover, NYC, New York-New York. Kært barn har mange navne. Og nu har du alletiders chance for at opleve, hvorfor netop New York City er blevet en så populært storby.

Holidayguru.dk udlover sammen med vores internationale søsterblogs:

en luksuriøs storbyferie for 2 personer til New York inklusiv fly tur/retur, 1 uge på et centralt 4-stjernet hotel samt 3.500 DKK i lommepenge.

Med en uges ferie med tilhørende lommepenge, så har du alle muligheder for udforske cafeerne på Manhattan, opleve museerne, besøge alle seværdighederne samt gå på shopping. Spørgsmålet er blot, hvad du og din rejsemakker har mest lyst til?

 

KONKURRENCEN ER SLUT

 

New York City storbyferiekonkurrence

Har du lyst til at (gen)opleve New York og leve som en karakter fra VENNER eller Sex and the City i en uge? Så behøver du blot at deltage i vores konkurrence herunder og krydse fingre.

Frem til og med 14. juli 2018 klokken 23:59:59 kan du helt gratis deltage i denne konkurrence om en storbyferie New York, du skal ganske enkelt blot tilmelde dig vores nyhedsbrev her til venstre, og så kan det være, at du bliver den heldige vinder.

Sådan deltager du:  

  1. Udfyld formularen til venstre med e-mailadresse, navn og efternavn
  2. Tryk på ‘deltag og vind’-knappen
  3. Kryds fingre 😉

Det kan du vinde*:

  • 1 uges ferie i New York på et 4-stjernet hotel
  • Flybilletter for 2 personer t/r
  • 3.500 DKK i lommepenge

New York City storbyferie konkurrence

Læs artikler om New York City

Ferietilbud til New York City

21.09.18

Billige flybilletter til New York

Så er der billige flybilletter til New York fra København og Billund

New York. Behøver jeg sige meget mere? Hvis du allerede har besøgt byen, så ved du, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York er en hel speciel by, og den skal opleves. I vinterperioden og foråret kan du finde flere billige flybilletter til New York fra København og Billund. Jeg […]

18.08.18

Storbyferie i New York City

4 - 8 overnatninger på hotel ved Times Square, med fly t/r

Rejs til New York med Travelbird! The Empire State, The Big Apple, Byen, der aldrig sover — New York City har mange navne, men den har endnu flere seværdigheder! Manhattan er en en sammenkogning af forskellige kulture og historier. Og byen er fyldt med fede butikker! . Alligevel er bydelens boulevarder og ikoniske gader hyggelige. […]

24.07.18

Solorejse til New York City

Solorejse til New York med billige flybilletter fra Kastrup Lufthavn

Hvis du vil billigt til New York, så er det omtrent et halvt år før afgang, du skal booke dit fly. Jeg siger omtrent, da der er virkeligt mange parametre, som spiller ind her. Men hvorom alting er, så har jeg i dag fundet billige flybilletter fra København til New York (JFK) med KLM på […]

11.06.18

Hilton Garden Inn NYC Manhattan Downtown

Storbyferie i New York City inklusiv fly t/r, 5-9 dage

Så er det tid til at opleve verdens storby nummer 1. Byen der aldrig sover, New York City. Hvad enten du er til en sommerferie, efterårsferie eller hellere vil opleve storbyen til vintertid, eksempelvis fejre jul eller holde nytår her, så har jeg i dag fundet en deal til dig, som er helt perfekt. Minimum […]

*Vilkår og betingelser for deltagelsen

Denne New York storbyferiekonkurrence begynder 14. juni, 2018 klokken 00:00:01 og løber frem til 14. juli, 2018 klokken. 23:59:59.
Vinderen vil blive kontaktet per e-mail direkte efter udtrækningen og har herefter til 21. juli 2018 til at bekræfte sin præmie. Du skal være mindst 18 år for at deltage i konkurrencen.
Hvis du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev på én emailadresse, skal du tilmelde dig igen med eventuelt med samme email-adresse, du modtager ikke flere/færre nyhedsbreve af den grund. Først når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet efter 14. juni 00:00:01 2018 og før 14. juli 23:59:59 er du tilmeldt konkurrencen.

Databeskyttelse

Som organisator af denne konkurrence, samler kun data ind i overenstemmelse med databaskyttelsesforordningen. Den indsamlede data omfatter kun den nødvendige data for at deltage i konkurrencen. Dataen vil også blive anvendt, i forkortet form, til annoncering af vinderen. Til dette formål vil vi have brug for yderligere samtykke fra vinderen, der har ret til at tilbagekalde sit samtykke
Ved deltagelse i konkurrence gives der samtidigt samtykke til at modtage nyhedsbreve fra holidayguru.dk (muligheden for at deltage i konkurrencen, er betinget af data for modtagelse af nyhedsbreve). Deltageren til enhver tid framelde sig dette gratis nyhedsbrev, udsendt gennem mailchimp, enten via linket i nyhedsbrevet eller henvendelse til info@holidayguru.dk.
Efter konkurrencens ophør, per 15. juli 2018, vil deltageren forblive på modtagerlisten af nyhedsbrevet fra holidayguru.dk.
Hvis du framelder dig nyhedsbrevet inden vinderen er udtrukket, vil du ikke længere deltage i konkurrencen.

Holidayguru.dk sælger ikke dine oplysninger til tredjepart. Din email og navn bruges udelukkende for, at du kan modtage vores nyhedsbrev samt til deltagelse i denne konkurrence.
Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontanter. Præmien kan ej heller gives videre til venner, familiemedlemmer eller bekendte. Vinderen af konkurrencen skal selv deltage på rejsen.
Rejsende under 18 år skal være i følge med en voksen.
Medarbejdere hos UNIQ GmbH og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.
Konkurrence er et samarbejde mellem Holidayguru.dk, Holidayguru.es, Holidayguru.fr, Holidayguru.nl, Holidayguru.it, Holidayguru.ie og myHolidayguru.co.uk – vinderen bliver udtrukket blandt de tilmeldte blandt disse syv blogs.