fra kr. 2090

Søger du efter det med luksuriøse wellnessophold for at forkæle en, du holder af eller dig selv? Så led ej længere. Her har jeg fundet tilbud, som jeg selv er igang med at booke, alt imens jeg skriver dette tilbud til dig.

Blot et par timers kørsel fra København, i svenske Båstad, ligger Hotel Skansen****, som uden tvivl er et af de bedste wellnesshoteller i det sydlige Sverige. Lige ud til vandet ligger det lækre hotel, som byder på mange forskellige muligheder for wellness og luksus samt ikke mindst gourmetmad.

Wellnessophold ved Hotel Skansen

Det er på DuGlemmerDetAldrig.dk, jeg har fundet dette gavekort til et luksuriøst wellnessophold på Hotel Skansen. Gavekortet kan benyttes i hele to år fra købsdato.

Opholdet inkluderer simpelthen alt, hvad du kan forestille dig. Lige fra afternoon tea og et glas champagne før middagen til en overdådig, 5-retters gourmetmiddag. Men du kan især se frem til hotellets wellnessfaciliteter, eksempelvis koldbadehuset, der ligger med udsigt over Kattegat. Og lige for at toppe oplevelsen, så kan du vælge imellem 55 minutters valgfri behandling eller en tur i en boblende jacuzzi inklusiv mousserende vin, jordbær og chokolade.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning