fra kr. 482
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Tæt ved München ligger verdens største wellness landskab, Erding Therme. Her er noget for både store og små. Unge og gamle. Vandhunde og wellness-elskere. Og alt der i mellem.
Det er ikke bare verdens største wellnesspark, men også én af de bedste.

Over 14,5 hektar wellness landskab venter jer her blot 3 km fra hotellet.

Se min fly finder for billige flybilletter til München

Og med dette tilbud fra Travelcircus.de, får I ikke blot entre til Erding Therme, men også en overnatning på et 4*hotel efter jeres valg inklusiv morgenmad. Der er flere forskellige hoteller alt efter bookingtidspunktet.

Wellnessophold ved Erding Therme

Det er på Travelcircus.de, at jeg har fundet dette tilbud til jer. Prisen starter fra 486,- pr. person og kan bookes frem til slutningen september 2019.

Tilbudet inkluderer en overnatning på et 4*hotel inklusiv morgenmadsbuffet, med mulighed for at forlænge med yderligere én nat. Men tilbuddet inkluderer også en dagsbillet til Erding Therme.

Indlogeringen sker på enten et dobbeltværelse eller et familieværelse med plads op til 4 voksne, et barn op til 16 år samt en baby op til 2 år. Bemærk at børn mellem 0-2 år får 100% rabat på overnatningen.

deal-screenshot

deal-erding