fra kr. 509

Tysklands største ø, Rügen, danner de perfekte rammer for et skønt wellnessophold. Hvide strande, en stor national park og hyggelige fiskerlandsbyer er med til at skabe en afslappende flugt fra byens liv. Med dette tilbud bliver I indkvarteret på Strandhotel Baabe, der er 4-stjernet og placeret 200 meter fra sandstrand og Østersøens kystlinje.

Nyd den friske havluft og den fantastiske udsigt, og glæd jer til fredelige gåture på stranden ved solnedgang. Arhhh! Dette er afslapning på højt niveau.

Strandhotel Baabe bor I på luksuriøse, komfortable værelser. Jeres ophold inkluderer morgenmad, så hver dag starter med masser af energi. I Ritas café kan I købe lækre kager og tærter, og hvis solen skinner, kan I sidde på den udendørs terrasse og nyde de søde sager. Hotellets restaurant,  Zum Kranich, tilbyder en bred vifte af både internationale og regionale retter. Og hvis I er i humør til et glas vin eller en godnatdrink, så besøg Casablanca Bar.

I har adgang til hotellets wellness-område, hvor I kan nyde dejlig afslapning, snuppe en tur i boblebad eller hygge jer i den varme, finske sauna.

Wellnessophold på nordtyske Rügen

Kunne et wellnessophold, hvor der er fokus på afslapning, være noget for jer, så skynd jer ind på Travelbird.dk. I kan vælge mellem 2, 3 eller 4 overnatninger.

Strandhotel Baabe er beliggende på den Nordtyske ferieø Rügen ved Østersøens kyst. Køreturen fra den dansk-tyske grænse tager cirka 4 timer.

strandhotel

deal-screenshot

rugen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning