fra kr. 739

Sauerland er en yndet destination for vandrere, klatrere og andre friluftstyper. Området er kendt for sine grønne skove, bjerge og dybe dale, så det er derfor også populært blandt vintersportsentusiaster, men også for lækre wellnessophold i Tyskland. Her i Sauerland kan I tage på udflugt til de nærliggende yndige byer og nyde en kold øl og en lækker frokost på det lokale torv. I kan også besøge de prægtige slotte, som altid ligger på toppen af en bjergtinde og har den mest fantastiske udsigt. Området har desuden nogle af de største drypstenshuler udenfor Alperne, og I kan blandt andet lægge vejen forbi den smukke Atta grotte eller Balve grotten, som danner rammen for underjordiske koncerter.

Wellnessophold i Tyskland

Det er på Travelbird.dk, I finder denne tur til Arnsberg i Tyskland med masser af dejlige tillæg – I får foruden overnatning en hydrojet-massage per person, en velkomstdrink samt middag på ankomstdagen.

I bor på det 4-stjernede Dorint Hotel & Sportresort Arnsberg, som ligger i de mest naturskønne omgivelser i Sauerland, midt i et af Tysklands største skovområder. På hotellet kan I slappe af i hotellets 1.600 m2 store wellness-område, DoriVita, som I har fri adgang til. Her er både en 30 grader varm pool, flere forskellige saunaer og en iskold grotte-bruser.

Hver morgen serverer personalet en morgenmadsbuffet i hotellets restaurant, og om aftenen kan I snuppe en drink i hotelbaren. Jeres værelse er et rummeligt og lyst dobbeltværelse. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer, TV, minibar, telefon og altan.

deal-screenshot

Capture1
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning