Wellnessophold i Grömitz

Tre dage på et firestort Golf og Sporthotel lige ud til kysten

  • Hotel Carat Golf & Sporthotel Carat Golf & Sporthotel
  • Stjerner
  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 922

To timers kørsel fra Padborg eller en times kørsel fra Fehmarn, der kan I se frem til en endeløs sandstrand og et lækkert sport og golfhotel, det er recepten på et wellnessophold i Grömitz på det firestjernet Carat Golf & Sporthotel.

Med blot en smuttur over grænsen, så er der alle muligheder åbne for, hvornår I vil herned. Om det skal være i forbindelse med en weekend, helligdag eller måske en hverdag – det er helt op til jer. Jeg har i dette wellnesstilbud taget udgangspunkt i to tilfældige dage i midten af maj, hvor opholdet kan bookes til 922,- pr. nat, inkl. morgenmad og adgang til det 1.700m2 store wellnessområde med termiske saunaer, fitnessrum og behandlingsrum.

Wellnessophold i Grömitz

Men det er ikke kun wellness I kan se frem til på dette lækre og moderne hotel. Også sportsfaciliteter, inkluderet vandsport såsom surfing er muligt. Og så tilbydes I 50 % rabat i golfklubberne Grömitz og Brodauer Mühle, som ligger få kilometre fra hotellet.

Men I kan også afgøre, hvem der betaler for den første drink i baren, over et spil bordtennis eller billiard.

I bliver indlogeret på et stort dobbeltværelse, hvor I har gratis WiFi, fladskærms-tv, badekar og en balkon, det er muligt at få en balkon med lækker udsigt over Østersøen.

deal-screenshot

212