fra kr. 738

Det er på tide at tænke på at forkæle dig selv og en du holder af! Du behøver ikke rejse verden rundt eller tyndt for at finde det perfekte wellnesshotel, jeg har nemlig fundet et rigtigt lækkert et af slagsen i hjertet af Tyskland.

Du har muligvis aldrig hørt om Duderstadt før. Jeg havde ikke. Men vi befinder os tæt på Harzen, og så er du sikkert med igen. Blot 4,5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse ligger dette 4-stjernet wellnesshotel i den lille historiske by, som har mere end 600 farverige bindingsværkshuse.

Wellnessferie midt i Tyskland

Det er på Travelcircus.de, at du finder dette tilbud på en wellnessferie i Tyskland.

Indlogeringen sker på Hotel zum Löwen, som har en over 300 år lang historie. Men bare roligt, hotellet fremstår spritnyt i dag med et super wellnesscenter. Se bare billederne herunder.
Du skal bo på et dobbeltværelse, der er stilfuldt indrettet uden mangler – selv minibar kan du benytte gratis med en opfyldning på dette 3 dage lange ophold, hvor også den daglige morgenmad er inkluderet samt en 3-retters middag på ankomstdagen.

Opholdet kan bookes frem til slutningen af december i år med priser fra 738,- pr. person på flere udvalgte datoer, eksempelvis i højsæsonen i juli.

BEMÆRK: Dette tilbud finder du på Travelcircus. Du må ikke lade dig afskrække af, at sitet er på tysk. Det er ganske ligetil at navigere rundt på. Hvis du alligevel har spørgsmål til bookingen, så skriv en kommentar til mig, jeg vil meget gerne hjælpe.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning