Wellnessferie i Nordtyskland

Tag to børn under 14 år med gratis på denne familieferie i Fleesensee

  • Hotel Dorfhotel Fleeseensee
  • Stjerner
  • Måltider Halvpension
p.p. from kr. 588

Stik afsted en tur over grænsen til en wellnessferie i Nordtyskland. I øjeblikket kan I få tre dage på et firestjernet spahotel ved Fleesensee inklusiv fri adgang til wellnessområdet og diverse sportsfaciliteter samt halvpension fra blot 514,- pr. person, hvis I rejser to sammen. Og så kan I endda medbringe to børn under 14 år gratis. Børnene kan nyde godt af hotellets børneklub, hvor pasningen er gratis. Men i forbindelse med dette Dorfhotel Fleeseensee ligger der også en minizoo, hvor børnene, og de voksne også naturligvis, kan komme helt tæt på dyrene og klappe dem.

I kan rejse hertil fra februar og frem til maj. Slotshotellet ligger blot en times køretur fra Rostock og 3,5 timer fra Padborg.

wellnessferie i Nordtyskland med halvpension

Det er på Travelcircus.de, at jeg har fundet dette tilbud på en wellnessferie i Nordtyskland på tre dage.

I bliver indlogeret på et et stort dobbeltværelse, hvor I kan medbringe to børn under 14 år gratis, hvis de er i følge med to voksne, der betaler 514,- hver. Det er da billigt for tre dage med halvpension og adgang til wellnessområdet med vandrutsjebaner, volleyball, minigolf og meget, meget mere.

Det eneste I selv skal sørge for er transporten. Fleeseensee ligger i det skønne Mecklenburg-Vorpommern, cirka en times kørsel fra Rostock og 3,5 timers kørsel fra Padborg.

Lad dig ikke afskrække af, at siden står på engelsk. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i bookingen, så hjælper jeg gerne.

deal-screenshot

Capture