Wellnessferie i Nordtyskland

3 dage inkl morgenmadsbuffet, middag, velkomstdrink, kano og cykelleje samt adgang til wellness

  • Måltider Morgenmad
p.p. from kr. 1039

Efter blot en kort køretur fra den dansk-tyske grænse befinder du dig en helt anden wellnessverden her ved Hüttener-Berge og Bistensee. Her ligger det 4-stjernet spahotel, Seehotel Töpferhaus, nemlig. Dette hyggeligt boutique-hotel danner rammerne for en lækker wellnessferie i Nordtyskland med sine faciliteter såsom finsk sauna, japansk ofuru-bad og restaurant med fokus på regionale og årstidens råvarer.

Du kan booke et ophold for dig, og måske én du har kær, i 3 dage i perioden frem til slutningen af april. Med i tilbudet er også daglig morgenmadsbuffet, en lækker middag, velkomstdrink, naturligvis fri adgang til welllnessområdet, 40% rabat på behandlinger, 1x kano og cykelleje. Men også 10% på outletcenteret i Neumunster, cirka en halv times kørsel væk.

Wellnessferie i Nordtyskland

Det er på Travelbird.dk, at du finder dette tilbud på en wellnessferie i Nordtyskland, prisen starter fra 1.039,- ved ankomst på søndage.

Indlogeringen sker på et dobbeltværelse i Seehotel Töpferhaus, som ligger midt i naturparken Hüttener-Berge lige ud til den skønne Bistensee, hvor du har mulighed for at sejle gratis i kano.
Alle værelser er hyggeligt og lyst indrettet med privat badeværelse, toiletartikler samt altan eller terrasse.

deal-screenshot

Capture