fra kr. 899

Trænger du til at blive forkælet? Nu har du muligheden for at dele en lækker wellnessferie i Harzen med en, du holder af.
TravelBird.dk udbyder denne ferie, som består af enten 2, 3 eller 5 nætter på et skønt, firestjernet hotel, hvor I har adgang til wellnessafdelingen. Desuden får I en velkomstdrink, når I ankommer, I får morgenmad hver morgen, og I kan også glæde jer til en 3-retters middag en af aftenerne! Naturligvis skal I, for at slappe mest muligt af, også have en gang massage.

Hotellet ligger i Goslar, en smuk middelalderby og kejserby, som er på UNESCO’s liste over verdensarvsbyer. Tager I udenfor byen, kan I bestige Nordtysklands højeste bjerg Brochen (Bloksbjerg på dansk), som vi kender fra mytiske fortællinger om hekse. Harzen er den højeste bjergkæde i det nordlige Tyskland og byder på både smuk natur og fantastiske muligheder for at vandre, måske med udsigt over Harzens største sø; Stausee.

Er I vilde med natur og historie, vil I bestemt nyde området! I kan rejse hertil fra juli til oktober, og der er faktisk masser af billige datoer i skolernes sommerferie samt i uge 42 – skolernes efterårsferie.

Wellnessferie i Harzen

I indlogeres på Hotel Der Achtermann, som på fineste vis kombinerer nyt og gammelt. Hotellet har nemlig til huse i en fort-lignende bygning, men er helt nyrenoveret og har en 1000 m² stor wellnessafdeling med swimmingpool, boblebad og tre forskellige saunaer. I hotellets restaurant finder I både lokale retter og retter af mere international karakter.

I bor på et af hotellets dobbeltværelser, som er indrettet i lyse farver med træmøbler, dobbeltseng, pengeskab, fladskærms-TV, minibar samt privat badeværelse.

deal-screenshot

deal harzen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning