fra kr. 639

Usedom er Tysklands næststørste ø – den ligger perfekt ved Østersøen. På øen finder du smukke sandstrande, som du kan tage en gåtur med en du elsker langs! Øen er bl.a. kendt for de karakteristiske strandstole, og smukke badehoteller, som ligger som perler på en snor. Med dette tilbud fra Travelbird kan du nyde den vidunderlige ø i fulde drag. For du får nemlig wellness, morgenmad, kaffe & kage samt cykelleje med i tilbudet! Så tag en du elsker med på dette wellness ophold i enten 2 eller 5 nætter. Og så starter priserne fra bare 639,- pr person (ved 2 pers).

Dette wellness tilbud er et kør selv tilbud. Usedom ligger 435 km fra den danske grænse ved Flensburg, og hvis du kommer fra København skal du køre 375 km, og du kan tage færgen Gedser Rostock for at kommer dertil.

Wellness ferie på Usedom

Du skal bo på det lækre Hotel Residenz Heringsdorf på Usedom. Hotellet ligger små 900 m fra sandstranden og Østersøen. På hotellet er der masser af muligheder for afslapning: på solterrassen kan du I slænge dig i en liggestol, du kan nyde roen i wellnessområdet med to forskellige saunaer, og her kan du også bestille forskellige massager og skønhedsbehandlinger (mod gebyr). Hotellet tilbyder også en dags gratis lån af cykler. Måltider spises i hotellets restaurant Marron d’Or, og til aften kan du nyde et glas vin i den hyggelige bar med pejs.

deal-screenshot

deal usedom
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning