fra kr. 889

Det trestjernede Ostsee Resort Damp er en vinder om sommeren, men især i efteråret og vinterhalvåret, særligt for børnefamilier der ønsker et afbræk fra hverdagen med smuk natur, familiehygge og masser af afslapning og gode aktiviteter. Her kan i gå lange ture ved den smukke 4 km lange sandstrand, spille brætspil, spise dejlig mad og slappe af i det indbydende wellnesscenter imens børnene boltrer sig i vandet.
Damp er beliggende cirka en times kørsel fra den dansk-tyske grænse, lidt øst for Schleswig.

I bor på Ostsee Resort Damp, der ligger blot 100 meter fra den fire kilometer lange sandstrand, og lige ved siden af wellnesscenteret Entdeckerbad, som I har fri adgang til. Og om I vil afsted i tre, fire, seks eller otte dage – det er op til jer.

Wellness ved Østersøen

Udover hotel, morgenmad og en middag på opholdets anden dag, så indeholder tilbuddet også adgang til det 4.000 m² store wellnesscenter, Entdeckerbad. Skynd jer ind på Travelbird.dk, hvor I finder dette tilbud.

I bookingen kan I vælge mellem et dobbeltværelse med enten hav- eller landudsigt. Begge typer værelser har plads til to voksne, og har naturligvis eget bad og bruser samt et tv.  Børn i alderen 0-3 er gratis og der er børnerabat for børn op til 13 år, som kun skal betale 15 euro per nat. Og hvis I har fået nok af afslapning, dampbade, sauaner og pool. Så kan I også tage en tur i Fun & Sport center, som ligger lige ved siden af hotellet, hvor I finder diverse aktiviteter til jeres rådighed.

Der er plads til to voksne og et barn per dobbeltværelse.

deal-screenshot

Capture (5)
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning