Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Trænger en I holder til at komme væk fra hverdagen og rigtig blive forkælet? Eller det gør I måske selv? Lige meget hvad, så har jeg løsningen lige her! I kan nemlig få et super lækkert spaophold på Gilleleje Badehotel! Med dette tilbud fra TakeOffer får I et væld af lækre ting med, blandt andet en 3-retters middag, morgenmad og 1/2 times massage. I kan se hele tilbuddet her på TakeOffers hjemmeside. Men bare se de lækre billeder! Hvad venter I på?

Forkælelse og Wellness ved Gilleleje

Som sagt er dette tilbud til et spaophold på Gilleleje Badehotel. Hotellet er romantisk og indrettet på en super charmerende måde, med flotte detaljer. Der er værnet om de gamle badehotelstraditioner, og køkkenet laver lækker dansk mad, på en moderne, men klassisk, måde.

I kan benytte dette tilbud fra i dag til den 1. maj 2019, og I kan ankomme til hotellet søndag – torsdag.
Tilbuddet er på 1 nat for 2 personer i et dobbeltværelse – hvor I kan tilkøbe havudsigt fra 100,- per person per nat.

 

deal-screenshot

deal-gilleleje